Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trArcade Sistemler ve Oyun KonsollarıArcade Sistemler (Moderatör: yavuzg)Arcade board hangi oyun olduğu nasıl anlaşılır?
Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Arcade board hangi oyun olduğu nasıl anlaşılır?  (Okunma Sayısı 22974 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
commander64
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Mayıs 18, 2016, 21:50:24 ÖS »

Adana'ya bir çuval gönderdim birine dedi, belki 70-80 tane varmış, 300 lira para almış galiba bir çuval boarda, belki de aramızdadır asıl Gömüyü bulan adanalılardan cevap bekliyoruz
ben Adanalıyım fakat ben bulmadım o gömüyü
o kadar kartı koyacak yerim de yok zaten
70-80 kartı 300 tl almışsa baya ucuza kapatmış
kartlar çalışmasa bile yedek parça olarak iş görür
Geçen ay Adana'da kardeşim yol kenarına konmuş arcade makinesi görmüş, arabası olmadığı için alamamış, yarım saat sonra tekrar aynı yerden geçtiğinde ise sadece parçalanmış suntalarının kaldığını görmüş Kahkaha

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Mayıs 18, 2016, 23:24:22 ÖS »

Yaralı arkadaş bu

Akşama banyo yaptırıp pili söküp o şekilde de çekerim

@phantom, "yaralı" değil o mefta gibi duruyor. Pil'in akıntısı ara PCB katmanına bile sızmış gibi...

yine de power verince belli olur.

En iyi ihtimal "Calendar error" en kötü ihtimal kare kare ekran ve klik-klik (Click-of-death) sesi gelir gibi duruyor...

phantom
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Mayıs 19, 2016, 01:37:51 ÖÖ »

Yaralı arkadaş bu

Akşama banyo yaptırıp pili söküp o şekilde de çekerim

@phantom, "yaralı" değil o mefta gibi duruyor. Pil'in akıntısı ara PCB katmanına bile sızmış gibi...

yine de power verince belli olur.

En iyi ihtimal "Calendar error" en kötü ihtimal kare kare ekran ve klik-klik (Click-of-death) sesi gelir gibi duruyor...

Yavuz üstad, kart banyo yaptı, pil söküldü son durum bu

Ne dersiniz Ölür mü yoksa adam olur mu? Test edecek bir platform olsa elimde bakıcam da imkanım sınırlı biraz, kusura bakmayın bu arada kafanızı şişiriyorum biraz
« Son Düzenleme: Mayıs 19, 2016, 01:40:49 ÖÖ Gönderen: phantom » Logged
Deaththroes
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Mayıs 19, 2016, 02:19:29 ÖÖ »

@izmirmaster teşekkür ederim, şans Güldü diyelim

@yavuzg üstad, teşekkür ederim, pil aynen Dediğiniz gibi Tombul, standart Amiga katili olanlardan ve akmış olduğu belli, en kısa zamanda bölgenin bir fotoğrafını çekicem, sizin gözünüzle nasıl görünüyor anlayalım en azından

Bu arada aldığım amca eskiden arcade kabini işiyle uğraşıyormuş, boardlar o zamandan kalma, Adana'ya bir çuval gönderdim birine dedi, belki 70-80 tane varmış, 300 lira para almış galiba bir çuval boarda, belki de aramızdadır asıl Gömüyü bulan adanalılardan cevap bekliyoruz

Acaba Ali mi aldı ? Başka tanıdığım kimse yok Adanada arcade boardlarla ilgilenen ama kim almışsa iyi almış ben de değilim Kahkaha
evreno
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Mayıs 19, 2016, 11:45:08 ÖÖ »

Pilin çevresinde ki elemanların bacaklarından gördüğüm kadarıyla hepsine akıntı bulaşmış muhtemelen alt katmanlara da geçmiştir
bu kart kolay kolay çalışmaz gibime geliyor
phantom
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Mayıs 19, 2016, 13:13:48 ÖS »

Bu sabahki sirke banyosundan sonra

phantom
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Mayıs 19, 2016, 13:22:46 ÖS »

Ne dersiniz yollar falan zarar görmemiş gibi ama bilemedim
phantom
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Mayıs 19, 2016, 16:40:10 ÖS »

Bu aleti deneyebileceğimiz kabini olan bir hayır sahibi Aranıyor İzmir'de
Heroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Mayıs 19, 2016, 16:42:35 ÖS »

okadarda kötü gözükmuyor...ama elden geçmesi lazım bazı yollar kaybolmuş
« Son Düzenleme: Mayıs 19, 2016, 16:44:17 ÖS Gönderen: Heroman » Logged
Lionheart
Deneyimli

Arcade

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Mayıs 19, 2016, 17:40:12 ÖS »

@izmirmaster teşekkür ederim, şans Güldü diyelim

@yavuzg üstad, teşekkür ederim, pil aynen Dediğiniz gibi Tombul, standart Amiga katili olanlardan ve akmış olduğu belli, en kısa zamanda bölgenin bir fotoğrafını çekicem, sizin gözünüzle nasıl görünüyor anlayalım en azından

Bu arada aldığım amca eskiden arcade kabini işiyle uğraşıyormuş, boardlar o zamandan kalma, Adana'ya bir çuval gönderdim birine dedi, belki 70-80 tane varmış, 300 lira para almış galiba bir çuval boarda, belki de aramızdadır asıl Gömüyü bulan adanalılardan cevap bekliyoruz

Acaba Ali mi aldı ? Başka tanıdığım kimse yok Adanada arcade boardlarla ilgilenen ama kim almışsa iyi almış ben de değilim Kahkaha

Emre kartlar bana denk gelse almak isterdim ama maalesef ben almadım.Bir ara bir yerden 10-15 civarında kart almıştım ama 70-80 civarı kartta kulağa hoş geliyor.  Kahkaha
pspsexer
Ziyaretçi
« Yanıtla #25 : Mayıs 20, 2016, 03:22:50 ÖÖ »

şu oyunları sadece oynamak varken..efenim yollar pcb kondansatör sirke banyosu fabrika ayarları zırıltı ping sesi board lehim tabancası havya pas leke kırık ayaklar acaip işler..abey ben iki hadoken atıp çıkacaktım.sabır sabır..başım döndü izmir de gel sana bodrumdaki arcade board kolleksiyonumu göstereyim diyen amcalardan pek bulunmuyor.aman ha.
« Son Düzenleme: Mayıs 20, 2016, 03:31:14 ÖÖ Gönderen: pspsexer » Logged
izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #26 : Mayıs 20, 2016, 08:40:12 ÖÖ »

Ali usta yoksa gömü sendemi tüm adresler sana çıkıyor

Emre kartlar bana denk gelse almak isterdim ama maalesef ben almadım.Bir ara bir yerden 10-15 civarında kart almıştım ama 70-80 civarı kartta kulağa hoş geliyor.  Kahkaha

phantom
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Mayıs 21, 2016, 13:21:16 ÖS »

Sanırım İzmir'de deneyebileceğimiz kabini olan bir arkadaş yok
İzmir civarında satılık Kabin Aranıyor o zaman
Jester
Üye

MAX 330 MEGA       PRO-GEAR SPEC

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #28 : Mayıs 21, 2016, 13:43:41 ÖS »

Supergun edin bir tane istersen daha pratik olur senin için, kabin işine girersen İzmir'de aradığın şeyler bir an da çoğalabilir

"We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
phantom
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : Mayıs 21, 2016, 20:43:33 ÖS »

Supergun edin bir tane istersen daha pratik olur senin için, kabin işine girersen İzmir'de aradığın şeyler bir an da çoğalabilir
Aslında supergun düşündüm ama, kabinin zevki de ayrı olur be
Bulamazsam zaten geçici çözüm olarak bir supergun alacağım artık
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: