Mesai saati bitti, podcast bitmedi

Şimdiye kadar ki bölümle ilgili yorumum yine var

Bu sefer forumdan yazayım...(GameCube kısmından sonra 16 bit'e ve N64'e dönmezsiniz umarım)...
- Nintendo64 kötü bir cihazdı... Başarılı da olamadı... Bunda biraz geç çıkmasının da etkisi yüksek... Güzel oyun diyince Banjoo Kazoie benim için en iyi N64 oyunudur... Nintendo64 ile alakalı Nintendo'nun bir fiyaskosunu yani 64DD'yi atlamışsınız sanırım (normaldir o kadar konu varken).. N64 için geliştirilen bu donanım magnetic bir disk. Kapasitesi çok fazla da değil (64MB). Ama kartuştan daha kolay üretiliyor...Sadece Japonyada satışa sunulan (1999), ürün tutmamış. Sadece 15000 civarında satmış ve 85000 civarı elde kalmış. Hem çıkış tarihi oldukça geç hem de sadece 10 oyun/yazılım çıkmış.

- Asıl eleştiri geliyor

davullar çalsın.... İki bölümde çok güzel ve güzel hazırlanmışsınız. Ama temel sorun sanki biraz bu ürünlerin Türkiyedeki durumuna çok değinilmemiş... Misal ben Commodore C64 neslinden olmam nedeniyle, ABD'den bir akrabamız NES getirene kadar haberim bile yoktu. Gördüğümde sevmedimde... SNES/MegaDrive zamanında ise Amiga sadece Türkiye'yi değil, Avrupayıda kavuruyordu... Bizim hiç haberimiz olmadı (bilgisayar geçmişi olanların. olmadı derken, arada ezik bir MegaDrive kullanıcısıyla karşılaştırmışlığımız var

). Türkiyede Nintendo NES nerede satılmış, kim getirmiş, ya da SNES/N64 ve diğer Nintendo ürünlerini getirenler, Türkiyedeki durum ele alınabilirdi...Yani ele alınsa güzel olabilirdi...Belki de ele alacak bir şeyde yok

bilmiyorum...