Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: amway ürünleri  (Okunma Sayısı 80219 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
rtuk
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« : Ekim 03, 2007, 17:35:49 ÖS »

arkadaşlar yaklaşık 2 aydır amway serbest girişimciligi yapıyorum.
ev temizlik ürünlerinden,güzellik ürünlerine zinde yaşam ürünlerinden,iç giyime bir sürü kategoride gerçekten kaliteli ürünleri var.isteyen arkadaşlar siteyi
inceleyip siparişlerini verebilirler.
isteyen arkadaşıda serbest girişimci olarak üyede yapabilirim.üyelik size gönderecegim.katalog ve klasör müşteri fiyat listesidir.(10)ytl ücreti vardır.
sizde bu ürünleri satıp sattıkça hem kar etmek hemde sattıgınız ürünlerden prim
kazanmak isterseniz hemde kimseye hesap vermeden benimle özelden irtibata geçiniz.
üye olurken bu(10 ytl yi)her katılımcı serbest girişimci öder)bende ödedim diger serbest girişimci üyeler gibi ayrıntılar ve daha fazlası için
www.amway.com.tr

UFUKLARIN NAZARIMDAN NİHAN OLUP GİDELİ;
HAKDANI FENANIN KARARDI HER ŞEKLİ
GÖZÜMDE KALMADI YER GÖK BATAR ÇIKAR
ZEMİNE MÜNKESİRİM ASMANE MUABBERİM VS VS VS...
coze
Uzman

Hieh hieh hieh heh ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Ekim 03, 2007, 17:39:05 ÖS »

amway'e yillar once annemin bir arkadasi girmisti. saadet zinciri piramit gibi birsey. insanlarin beyinlerini yikiyorlar, amway, amway diye etrafta dolasiyorlar... aman diyim uzak durun millet.

Retro Hincal Uluc
Alcofribas
Uzman

Who Dares Wins!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ekim 03, 2007, 17:47:08 ÖS »

Amway hala var mı yahu? En son 15 sene önce falan duymuştum... Gerçi burası retro forumu, haliyle biraz nostalji iyidir

Bunların adı geçince aklıma Rainbow ve Kirby elektrik süpürgeleri de geldi birden. Hah! Bir de piramit kazanç sistemi... Hepsi aynı yolun yolcusu gibi...

Rainbow 2000$ lık bir süpürgeydi ve bu paraya nasıl satacağız diyen satış elemanlarına eğitimde şöyle diyorlarmış: Herkesin yastığının altında kötü günler için sakladığı bir 2000$ ı vardır. İşte böyle satacaksınız!

Bakkada
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ekim 03, 2007, 21:51:37 ÖS »

Ben bi kac tanesinin tanitimina gitmistim cok işsiz kaldigim zamanlarda akilli isi deil
modelist
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ekim 03, 2007, 23:47:02 ÖS »

ürünlerine diycek sözüm yok ama bunu sadet zincirine dönüştürmesi hos degil
Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ekim 04, 2007, 09:06:29 ÖÖ »

1994 senesinde üniveriseye giderken 1 ay kadar Rainbowun İst/Yeşilköy şubesinde  çalışmıştım. Ancak 1 süpürge satabilmiştim.
rtuk
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ekim 04, 2007, 17:56:26 ÖS »

Amway hala var mı yahu? En son 15 sene önce falan duymuştum... Gerçi burası retro forumu, haliyle biraz nostalji iyidir

Bunların adı geçince aklıma Rainbow ve Kirby elektrik süpürgeleri de geldi birden. Hah! Bir de piramit kazanç sistemi... Hepsi aynı yolun yolcusu gibi...

Rainbow 2000$ lık bir süpürgeydi ve bu paraya nasıl satacağız diyen satış elemanlarına eğitimde şöyle diyorlarmış: Herkesin yastığının altında kötü günler için sakladığı bir 2000$ ı vardır. İşte böyle satacaksınız!

amway'e yillar once annemin bir arkadasi girmisti. saadet zinciri piramit gibi birsey. insanlarin beyinlerini yikiyorlar, amway, amway diye etrafta dolasiyorlar... aman diyim uzak durun millet.

valla arkadaşlar böyle uzak durun millet demek biraz ayıp olmuyomu herkesin aklı var fikri var ayrıca linkide verdim işime gelen üye olur veya birşey alır veya almaz kendi tasarrufudur.ama bu tarz sanki üye olanları kafadan noksan gibi görmek açıkçası pek etik degil buradan arkadaşım cozeyi kınıyorum.

UFUKLARIN NAZARIMDAN NİHAN OLUP GİDELİ;
HAKDANI FENANIN KARARDI HER ŞEKLİ
GÖZÜMDE KALMADI YER GÖK BATAR ÇIKAR
ZEMİNE MÜNKESİRİM ASMANE MUABBERİM VS VS VS...
Bakkada
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Ekim 04, 2007, 18:04:33 ÖS »

valla arkadaşlar böyle uzak durun millet demek biraz ayıp olmuyomu herkesin aklı var fikri var ayrıca linkide verdim işime gelen üye olur veya birşey alır veya almaz kendi tasarrufudur.ama bu tarz sanki üye olanları kafadan noksan gibi görmek açıkçası pek etik degil buradan arkadaşım cozeyi kınıyorum.

Ustad ayrim yapma beni de kina ben de akilli isi deil demisim bir sonraki postta
Bence uygun bir is degil bu sekildeki piramit modelli satis sirketleri mutlaka ucunda biseler cikio ...
Alcofribas
Uzman

Who Dares Wins!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Ekim 04, 2007, 20:27:06 ÖS »

@rtuk
Yazılanları tek tek oku, ama yavaş yavaş, sindire sindire. Senin adın geçmediği gibi, bilakis bu yazılanlar seni ve varsa buna heves edecekleri korumak için uyarıymış. Bak gördün mü ne kadar basit?

Tecrübeden bahsedilmesini zekana hakaret olarak görme. Çok daha zeki olduğunu düşünüyorum. Yanılıyor muyum yoksa? Eminim şimdi olayı anladın, sanırım heyecanlı veya iftar öncesi yorgun bir anına denk geldi.

ruzgar
Üye
**

Crusaders

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Ekim 05, 2007, 13:59:08 ÖS »

Ben bir sefer toplantılarına gitmiştim ve bana acayip gelmişti çok inanılmaz şeyler teklif ediyorlar, banada saadet zincirini çağrıştırmıştı çünkü anlatmış oldukları şey tamamen bir piramit düzeni sen kendi paranı kurtarmaya çalışırken bir üstündekine para kazandırıyorsun felan
kaptan akgun
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Ekim 08, 2007, 11:08:22 ÖÖ »

Üniverisite yıllarımda bir arkadaşım çalışıyordu. O zamana göre bayağı iyi para kazanıyordu.
protester
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Ocak 09, 2009, 14:46:46 ÖS »

Gerçekten 15 sene önce mi duymuştun? İyi de 15 sene önce Amway yoktu ki Türkiyede...
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Ocak 09, 2009, 14:58:28 ÖS »

protester, Amway'le ne alakan var bilmiyorum ama forumla ne kadar ilgin var çok merak ettim doğrusu. İlk mesajını böyle forumla alakası olmayan bir konuya atman şansızlık olmuş...

Amway'i sayende tanıdık...

"Temmuz 1994’de faaliyete geçen Amway Türkiye, bugün Türkiye’nin önde gelen doğrudan satış firmalarından biridir. "

Kaynak : http://www.amway.com.tr/cms/about_amway/about_amway_Turkey

Haklısın resmi olarak, Türkiyede 14 yıl, 6 ay 8 gün önce faaliyete geçmiş... Ama sitelerine bakarsan 15.yıl diye kutladıklarını görebilirsin Bu ayrıntıyı ortaya çıkararak bizi bilgilendirdin.. teşekkürler.
« Son Düzenleme: Ocak 09, 2009, 15:08:49 ÖS Gönderen: LW3D » Logged

Alcofribas
Uzman

Who Dares Wins!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Ocak 09, 2009, 15:47:42 ÖS »

Gerçekten 15 sene önce mi duymuştun? İyi de 15 sene önce Amway yoktu ki Türkiyede...

Bak ne demişim yarım akıllı kardeşim: "15 sene önce falan"

"falan" bu cümle içinde yaklaşık olarak manasında kullanılmaktadır. Tabii sizin gibi, Türkçeyi 200 kelimeden ibaret zannedenler için oldukça zor bir durum. Bak bu cümleyi ingilizce yazmış olsaydık; approximately, more or less, almost, just about  seçeneklerinden birini kullanabilirdik mesela. Ya da ne bileyim fransızca olsaydı "a peu près" kalıbı bence cuk otururdu.

Kusura bakma, arada reklam vardı. Yayınımızı kesmek zorunda kaldık. Ha ne diyordum; velev ki 13 sene olmuş olsun, "falan" kelimesini kullandıktan sonra bunun hiçbir önemi kalmaz.

Lakin bu mesaj 2007 yılında atıldığı için, gördüğün üzere o zaman bile 14 yıl olmuş. Kısa bir reklam için yayınımızı kesmek zorundayız...

Amway Türkiye

Tabii şimdi sana "yazıyı bağlama göre değerlendirmek lazım" falan(tüh yine bu körolası kelimeyi kullandım, beynine verdiğim zarar için özür dilerim) diyeceğim ama, gökçekvari bir algıya sahip birisi ile muhatap olma gibi bir niyetim yok. Neyse boşver...

Sanırım, 15 yıl olmuş mu olmamış mevzusu açıklığa kavuştu. Eh artık kızgın ucundan tutabilirsen tutup çıkartırsın.

Bak ne diyeceğim: E-posta adresin sahink diye başlıyor, hiç google'da sahink diye yazıp aradın mı?

Not:
1- E-posta=E-mail
2- Google=Sevilen ve sıkça kullanılan arama motoru
3- Lakin=Ama, fakat
4- Velev ki=Bunu sana anlatmak cidden güç ama "diyelim ki", "olsa ne olacak" gibi kalıplardan biri bunu "yukarıdaki kullanımı" itibariyle karşılar.

« Son Düzenleme: Ocak 10, 2009, 09:54:33 ÖÖ Gönderen: Alcofribas » Logged

Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #14 : Ocak 09, 2009, 16:20:12 ÖS »

Amway = BITE (Behavior, Information, Thoughts, Emotions control) modeli görüş kontrolü

edit:
neyse vazgeçtim, bulaşmamayım bu mevzuya Kahkaha
« Son Düzenleme: Ocak 09, 2009, 16:36:26 ÖS Gönderen: Arda » Logged

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: