Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Double Dragon 4 Geliyor  (Okunma Sayısı 7161 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
EmuMaster
Üye

Üyelik Bilgileri
« : Aralık 27, 2016, 13:34:22 ÖS »

Evet yanlış duymadınız 30. yılı şerefine, orjinal yapımcıları(technos) tarafından geliştirilerek geliyor hemde.

Platformlar: Ps4, Steam(pc)

Sanırım technos(kuniokun, goal 3,double dragon gibi oyunların yapımcısı), arcsystemworks'un alt ekibi olmuş.Güzelde olmuş aslında 3ds ve wii'ye kuniokun oyunları bile çıkmış haberimiz yoktur  Kahkaha

Neyse lafı fazla uzatmadan trailer ile sizi başbaşa bırakıyorum.

sait
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Aralık 27, 2016, 14:06:32 ÖS »

HD grafiklerle gelirse iyi olur.Oynanır.
EmuMaster
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Aralık 27, 2016, 14:58:57 ÖS »

HD grafiklerle gelirse iyi olur.Oynanır.

Muhtemelen river city ps3 ve pc versiyonundaki gibi gelecek.Yani yarı retro yarı hd grafik olarak.

Zaten videoda double dragon 3'den sonra gösteriyor 4. oyunun nasıl olacağını.

Karakterler ve dövüş sistemi double dragon 2'deki karakterler ve dövüş sisteminin eklemeli hali olarak gelecek.

Grafik olarak ise 8-16 bit'in sentezlenmesi olacak gibi gözüküyor.
amiga.os
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Aralık 27, 2016, 16:34:46 ÖS »

Amstrad versiyonu da çıksa iyi olurdu Amstrad'da Target Renegade vardı mükemmel bir oyundu ama nedense Double Dragon oynamak acayip haz verirdi.
canorhan78
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Aralık 27, 2016, 16:41:33 ÖS »

ben amiga rosseta stone sanırım 3 versiyonu nu az oynamamıştım vakti zamanında.
i_r_on
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Aralık 27, 2016, 23:20:54 ÖS »

Arcade'de en sevdiğim oyunlardı Double Dragon I ve Double Dragon II.

3'ü hiç sevmemiştim 1 ve 2'deki kontrol mekanikleri hatırladığım kadarıyla tamamen değişmişti. Yine 1 ve 2'dekine göre karakterlerin büyümesi falan hoş olmamıştı.

1 ve 2'ye benzer şekilde yapacaklarsa, oyun kontrollerini arcade'de olduğu gibi esnek tutup mekaniklerle de çok oynamayacaklarsa iş yapar.

Gerçi bu tip oyunları full oyun şeklinde değil de mağazadan falan satmaları lazım. PS4'te işler nasıl bilmiyorum.

Every imagination is one's self reflection but not every self reflection is imagination. <I.R.on - 2001>

twitter | blog
onursapci
Uzman

80 leri yaşamamış , yaşamamıştır.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Aralık 28, 2016, 06:11:22 ÖÖ »

Double dragon 2 ile cok ses getirdi diye hatirliyorum.hatta yeni kasa c64 alanlara yaninda verdikleri 2 kasetten biri hep double dragon 2 oluyordu hatıeladığım kadarıyla.  Giana sister ide ps3te oymadim begenmedim . Yani eski oyununu hissttirmedi hiç. Bu en azından biraz daha eskiye yakın giana ya göre gibi geldi

C64 ve A500 gerisi teferruat
wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Aralık 28, 2016, 08:05:43 ÖÖ »

3'ü hiç sevmemiştim 1 ve 2'deki kontrol mekanikleri hatırladığım kadarıyla tamamen değişmişti. Yine 1 ve 2'dekine göre karakterlerin büyümesi falan hoş olmamıştı.

Sen söyleyince ben de hatırlar gibi oldum. 3'ün grafiklerini çok sevmiştim ama kontrollerde bir dengesizlik vardı. Geri yumruk tuşunu mu yoksa ileri tekmeyi mi kaldırmışlardı öyle bir durum vardı. Kontrollere alışmadığım için ikinci jetonu hiç atmadım o makinaya Kahkaha

EmuMaster
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Aralık 28, 2016, 18:49:22 ÖS »

1 ve 2'ye benzer şekilde yapacaklarsa, oyun kontrollerini arcade'de olduğu gibi esnek tutup mekaniklerle de çok oynamayacaklarsa iş yapar.

Gerçi bu tip oyunları full oyun şeklinde değil de mağazadan falan satmaları lazım. PS4'te işler nasıl bilmiyorum.

Karakter modellemeleri Nes'deki double dragon 2'ye ait.Sanırım Double dragon 2'nin oynanış mekaniklerini geliştirip 4'ü yapıyor olabilirler.

İşin satış kısmı ise oyunun boyutunun çok olmayacağından retail olacağını sanmıyorum, retail yerine muhtemelen digital platformtan satacaklardır.

Bu arada oynamayanlar varsa gameboy advance'deki double dragon advance'i oynasın.Gerçekten güzel ve çok zor bir remake yapmışlar, tam başparmak katili bir oyun olmuş
wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Aralık 29, 2016, 21:20:53 ÖS »

Gamelink kablosuyla iki kişi de oynanabiliyordur şimdi.

Ney

EmuMaster
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Aralık 29, 2016, 22:04:23 ÖS »

Gamelink kablosuyla iki kişi de oynanabiliyordur şimdi.

Ney
Yep

Double Dragon Advance can be played alone or with another player via a Game Link Cable.

https://en.wikipedia.org/wiki/Double_Dragon_Advance
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: