|
rumschpringa
|
 |
« : Şubat 08, 2017, 23:17:36 ÖS » |
|
psp 3000 model var , alet açılıyor menüde geziyorum internete bağlanıp update bile indiriyorum. alet kırık değil şu an ve system software version 6.00. update ile memory carda uodate 6.61 dosyasını indirdim , game klasöründe dosya olarak gözüküyor.açınca beyaz yüklenme ekranı geliyor , ve bir süre sonra alet kapanıyor. alet kırık değil , ayrıca kırmak için dosyaları içine atınca onları açınca yine aynı hatayı veriyor. ayrıca emulatörler vardı memory cardda onları görüyor alet açınca yne aynı şey. beyaz ekran psp yazısı sanki çalıştırıyormuş gibi , sonra kapanıyor alet. video da eklemye çalışacağım sorun bu(benim cihaz bu) : https://youtu.be/F2oSFbHkD8M
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 09, 2017, 07:52:42 ÖÖ Gönderen: rumschpringa »
|
|
|
|
|
|
Cimihendriks
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 08, 2017, 23:29:27 ÖS » |
|
Dosya bozuk olabilir mi? tekrar indirmeyi deneyin.
|
|
|
|
|
|
Alacağın bir kaç nefes, hiç düşündün mü? Ne kalacak senden, hiç düşündün mü? Bir cansız vücudun, o da çürür toprak olur gider.
|
|
|
|
|
|
Cimihendriks
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 08, 2017, 23:46:15 ÖS » |
|
psp'yi yeniden başlatın, sağ kulak tuşunu basılı tutarak açın, advanced içinden format flash1 ve reset settings yapın.
|
|
|
|
|
|
Alacağın bir kaç nefes, hiç düşündün mü? Ne kalacak senden, hiç düşündün mü? Bir cansız vücudun, o da çürür toprak olur gider.
|
|
|
|
rumschpringa
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 08, 2017, 23:53:06 ÖS » |
|
psp kırık değil recovery sayfasına ulaşamıyorum. module checker 5 mblik bi uygulama attım psp içine onda da aynı şekilde kapandı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ogün
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 09, 2017, 00:00:43 ÖÖ » |
|
Herhangi bir orijinal oyun oynanabiliyor mu cihazda ? Soft mod olmadığı için emülatürler ve diğer uygulamaların çalışmaması normal zaten. http://www.commodore.gen.tr/forum/index.php?topic=7389.msg75376#msg75376Buradaki Özay abinin rehberinden yararlanarak soft mod yapmayı deneyebilirsiniz. Ayrıca cihazınızı 6.61 yerine 6.60 a güncellemelisiniz yoksa bu rehberdeki yöntem işe yaramaz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rumschpringa
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 09, 2017, 00:05:04 ÖÖ » |
|
şimdi şöyle bi sorun var , softmod yapamıyorum çünkü dosyaları açamıyorum. güncelleme yapamıyorum çünkü güncelleme dosyasını da açmıyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rumschpringa
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 09, 2017, 00:07:15 ÖÖ » |
|
cihaz brck ya da semibrick değil anladığım kadarıyla çünkü gayet normal şekilde açılıyor , menüde geziyor takılıyorum. ama gamein içinden herhangi bir software update olsun, kırmak için programlar olsun açınca beyaz psp ekranında kalıyor ve kapanıyor tıpkı yukardaki 2 videoda olduğu gibi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ogün
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 09, 2017, 00:21:25 ÖÖ » |
|
şimdi şöyle bi sorun var , softmod yapamıyorum çünkü dosyaları açamıyorum. güncelleme yapamıyorum çünkü güncelleme dosyasını da açmıyor
-Hafıza kartını psp nin menüsünden formatlayın. İsterseniz bir de aleti fabrika ayarlarına döndürün. -Buradan " http://du01.psp.update.playstation.org/update/psp/image/us/2011_0810_2ca64d59dcf48f45fb99b400a586b395/EBOOT.PBP" orijinal 6.60 güncelleme dosyasını indirin. -Daha sonra usb kablosu ile bilgisayara bağlayın. -İnen "EBOOT.PBP" dosyasını "PSP/GAME/UPDATE" dizinine atın. Eğer UPDATE klasörü yoksa siz oluşturun. -Şimdi psp den game kısmında güncelleme gözüküyor olması lazım. Oradan sistemi güncelleyin. Eğer buraya kadar olan işlemler sorunsuz şekilde tamamlandıysa Özay abinin rehberini uygulayın. (Not: Verdiğim linkteki 6.60 güncellemesi psp go modelleri ile uyumlu değil bildiğim kadarıyla. Psp go da denemeyiniz)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rumschpringa
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 09, 2017, 00:31:31 ÖÖ » |
|
Eboot.pbp dosyası söylediğiniz dizinde , game içerisinde gözüküyor zaten . Ama tıklayınca videolardakş gibi oluyor bu hangi uygulamayı açsam oluyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ogün
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 09, 2017, 00:33:53 ÖÖ » |
|
Eboot.pbp dosyası söylediğiniz dizinde , game içerisinde gözüküyor zaten . Ama tıklayınca videolardakş gibi oluyor bu hangi uygulamayı açsam oluyor
Dediğim gibi fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyebilirsiniz. Benim verdiğim linkteki eboot dosyası ile de deneyin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rumschpringa
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 09, 2017, 00:41:58 ÖÖ » |
|
onunla da denedim. fabrika ayarlarını da denedim , memory kartı pspde formatladım , hatta başka çalışan pspde formatladım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zangief_34
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 09, 2017, 01:24:02 ÖÖ » |
|
baska bır memkart ıle deneyın muhtemelen cozulucektır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rumschpringa
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 09, 2017, 07:53:46 ÖÖ » |
|
Denedim 2 tane ile. Memcardlarvsağlam diğer psp2000de sorunsuz çalısıyolar. Bu arada kendim videosunu cektim yükledim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rumschpringa
|