2-3 ay önce Sega Master System'im için
Secret Command kartuşunu satın almıştım. Açıkçası aldığımdan beri de bırakın oynamayı, çalışıp çalışmadığını bile denememiştim (ki bu rahatlığım yüzünden ağzımın yandığı da olmuştur). Her neyse, dün de eşimle birlikte Secret Command'i oynayayım dedim, ne de olsa oyun iki kişilik. Fakat kartuşu taktığımda ne göreyim, kartuşun üzerinde Secret Command etiketi olmasına rağmen içinde Sega Master System'in en değerli ve en başarılı oyunlarından biri olan
Wonder Boy 3: The Dragon's Trap var! Bir Metroidvania hayranı olarak da inanılmaz sevindim, çünkü bende olmayan ve oynamak istediğim bir oyundu bu. Resmini aşağıda görebilirsiniz.
Gelgelelim bu durum nasıl oluştu cidden merak ediyorum. Birisinin elinde her iki kartuş vardı da içlerini mi değiştirdi acaba? Eğer öyleyse dünyanın hiç bilmediğimiz bir tarafındaki hiç bilmediğimiz bir kişi de sevine sevine Wonder Boy 3 oynayacağım diye Secret Command'i görünce yıkılmış olmalı. Keza SMS kartuşlarının klonu da yok diye biliyorum, yanlışsam düzeltin lütfen.
Sonuç olarak bu retro mevzularında yaşadığım en büyük şanslardan biri oldu bu. Sizlerle de paylaşmak istedim. Oyunu da en kısa sürede oynayacağım