Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: AV2HDMI Sorunu  (Okunma Sayısı 4350 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
canorhan78
Üye

Üyelik Bilgileri
« : Mart 29, 2017, 13:37:44 ÖS »

Merhaba,

Aldığım aparat wii de çalıştı fakat ps1, c64 de ses var görüntü yok besleme tv nin usb si üzerinden . Ne yapmalıyım?

mesa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mart 29, 2017, 14:32:19 ÖS »

Goruntu farki varmi Wii de yakin resin atarmisin bends by hafta almayi dusunuyordum aliexpress den

Ps1 ps2 wii xbox 360 arcade kabin
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mart 29, 2017, 15:35:37 ÖS »

Güç yetersiz kalıyor olabilir, bir adaptörle denedin mi?

Girişler L+R (kırmızı, beyaz) Audio ve Kompozit video (sarı) şeklinde mi? Eğer böyle ise Wii'de zaten kalitesiz sonuç verecektir. Wii'de doğrudan komponent kablo kullanmak ya da komponent-HDMI dönüştürü kullanmak daha mantıklı.
BillBull
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mart 29, 2017, 17:03:41 ÖS »

Almadan once youtube da incelemelerine bakmistim, orada da kullananlar benzer sorunlar yasamisti,ben de almadim o yuzden.

Galiba cihazin kendisinden kaynaklaniyor. Youtube a av2hdmi review filan yazarsan cikan birkac videoda da bazi konsollarda ses goruntu ya da her ikisinde sorun yasadigini gorebilirsin. Ama yine de emin olamiyorum.
canorhan78
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mart 29, 2017, 18:35:38 ÖS »

Anladım çok araştırmadım açıkçası wii de fena değil zaten deneme amaçlı aldım. Adaptörde takıp bakacağım. olmadı wii -xbox - ps2 yi çalıştırsın yeter çok dert değil. Akşam birde micro genius denicem asıl o daha önemli
Almadan once youtube da incelemelerine bakmistim, orada da kullananlar benzer sorunlar yasamisti,ben de almadim o yuzden.

Galiba cihazin kendisinden kaynaklaniyor. Youtube a av2hdmi review filan yazarsan cikan birkac videoda da bazi konsollarda ses goruntu ya da her ikisinde sorun yasadigini gorebilirsin. Ama yine de emin olamiyorum.
BillBull
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mart 29, 2017, 19:07:11 ÖS »

Denedikten sonra burada yazar misin acaba nasilmis? Ilk agizdan duyalim,nete pek guven olmuyor.
serkanarslan
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Mart 29, 2017, 19:53:23 ÖS »

@canorhan78 wii, xbox, ps2 için üçü birarada 25 lira civarına komponent kablo var keşke önce bir onu deneseydin

canorhan78
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Mart 30, 2017, 09:24:42 ÖÖ »

@canorhan78 wii, xbox, ps2 için üçü birarada 25 lira civarına komponent kablo var keşke önce bir onu deneseydin

Nes- micro genius aklımdaydı öncelikli o yüzden cvb düşündüm.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: