Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Öncesi ve Sonrası  (Okunma Sayısı 12645 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
onursapci
Uzman

80 leri yaşamamış , yaşamamıştır.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Nisan 10, 2017, 15:47:54 ÖS »

Ben kapalı ortamda yaptım ama mouse icin kısa sürdü. Haklısın eldiveni cikarirken elime degdi elim yandi biraz. Cok dikkat edin. Ustelik benim ki yuzde 9du sadece. Suan gunesleniyor mouse bakalim sonuc ne olacak

C64 ve A500 gerisi teferruat
onursapci
Uzman

80 leri yaşamamış , yaşamamıştır.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Nisan 10, 2017, 19:11:49 ÖS »

Bakalım koleston yuzde 9 peroksitle denedim sonuc ne olacak güneş daha vurmadı ama  

Ve 4-5 saat kadar güneşten sonra fena olmadı . Biraz güneşten çaldım sanırım ama yeterli bana Kahkaha

güncel

C64 ve A500 gerisi teferruat
AmigaEsref
Genel Yönetici

love is where you find it.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Nisan 10, 2017, 23:31:24 ÖS »

@onursapci çok teşekkürler abi yanlız fotoğrafları inceledim güneş az ortamda tabi güvenilir açık uzun süre alan bulmakta problem. Ben kasayı annemin evie taşıdım. Bahçede bu işlemi yaptim, yüksek güneş ışını çok önemli abi. Hatta belli saatlerde çevirme işlemleri yaptım eşit ışıma alsın diye. Daha fazla verim almak istersen örneğin ben saat sabah  7 den akşam 8 e kadar beklettim.Uygulama yaparken çok tedbirli çalıştım. Unutmayın bu tarz kimyasallar ve cogu kimyasal madde kansorojendir ve uzun süre tenefüs edilmemeli ve temasta bulunulmamalıdır. Kısa vadede olmasada uzun vade de etkilerini gösterebilir.
@deksar malzeme kadınların genelde kullandığı saç açıcı, ben birazda kosla oxi eklemiştim çok az. 50 ml saç açıcı 5 ml kosla oxi. plastiği eritmiyor yani Amiganın pulastiğine en ufak zararda bulunmadı. Hatta Amiganin klavyesinede uyguladım yazılar bile silinmiyor. Sadece sararma ile kimyasal olarak beyazlatma sağlıyor bu işlem. Agony kardeşiminde dediği gibi bu konunun başlıgında detaylar mevcut başlık ismi şöyle " Hidrojen Peroksit Farkı Amiga 3000 " bu başlıkta 7 sayfadan itibaren uygulama ve formülu hakkında bilgi alabilirsiniz.
@Agony evet abi odayı Amigama göre şekillendiriyorum. Kahkaha yakında yeni posterler oyunlar inşallah. Bu arada beni İstanbula çagirdilar agir mesai Kahkaha erken hızlı donus yapamiyorum:D
@izmirmaster abi uyarılar için teşekkür ederim ilk kez yapacak arkadaşların bu konu üzerinde çalışırken çok dikkatli olmaları lazim.

AMIGA 500 | GOTEK | 1 MB RAM | 1.3 ROM | Pi Zero HDMI
AMIGA 1200 | 8GB CF | 3.2 ROM | TF1230 Turbo Kart | HDMI-520
COMMODORE 64 | IRQHack64 | KissCart64 | 64K CUPCAKE-CART | Pi 1541 | 1084 S
'Cause I'm CRT., I'm retro | CRT, and I'll win the fight | CRT, I'm a power load | CRT, watch me shine
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: