Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 14   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Efsane diziniz hangisi  (Okunma Sayısı 108448 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
fort_apocalypse
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #135 : Ocak 05, 2022, 22:28:31 ÖS »

Bruce Campbell'ın ustalık eseri "Ash vs. Evil Dead" dizisi de güzeldir, sevenlerine tavsiye ederim.

feuer
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #136 : Ocak 05, 2022, 23:52:35 ÖS »

Bruce Campbell'ın ustalık eseri "Ash vs. Evil Dead" dizisi de güzeldir, sevenlerine tavsiye ederim.

Diziyi izleme fırsatım olmadı ama Evil Dead filmleri çok iyidir.
buraksoner34
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #137 : Ocak 06, 2022, 22:44:38 ÖS »

full house
Musti82
Üye

Death from Above

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #138 : Ocak 06, 2022, 23:31:16 ÖS »

1990 ların başında Uzay Yolu(1966-1968),A-Takımı ve McGyver ı tek geçerim.

1990 ların sonunda Gizli Dosyalar,Uzay Yolu Yeni Nesil,Herkül ve Xena en çok izlediklerimdi.

2000 lerden sonra Battlestar Galactica,Klon Savaşları(Anime),Çocukları ile Evli.

CNBC-E dizi konusunda Türkiye de resmen çığır açmıştı. Birçok klasik filmi de orada tanıdım. Keşke tekrar yayına girse.
« Son Düzenleme: Ocak 06, 2022, 23:46:17 ÖS Gönderen: Musti82 » Logged
Feandreu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #139 : Ocak 07, 2022, 04:31:03 ÖÖ »

Son zamanlar izlediğim dizilerden Grimm ve çocukluğumdan sevdiğim X-Files. Bir de Sır Dosyası diye Türk uyarlaması vardı; konuları saçmaydı ama yine de fena değildi hatırladığım kadarıyla.
Theoden (CYON4D)
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #140 : Ocak 07, 2022, 10:40:12 ÖÖ »

CNBC-E dizi konusunda Türkiye de resmen çığır açmıştı. Birçok klasik filmi de orada tanıdım. Keşke tekrar yayına girse.

CNBC-E'yi ben de çok özlüyorum. Keşke o kalibrede bir kanal olsa günümüzde.

feuer
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #141 : Ocak 07, 2022, 16:48:20 ÖS »

CNBC-E kültür sanat kanalıydı. Filmleri orjinal dilinde alt yazılı verir, reklama boğmazdı. Yabancı dizleri de ciddiyet ile verirdi, sezon bitmeden kesmez, saat gün değişikliği yapmazdı. Ondan önce eko tv olarak da gayet iyi şeyler yayınlıyordu. Eski TRT ciddiyeti vardı diyelim.

Pekçok korku filmi serisini ve kült filmleri vermişlerdi. Korku filmleri seri olarak verildiği dönem Cuma geceleri yayınlanır, bitince akşam yayını tekrarlanırdı. 20-00 arası programı 00-04 arrası tekrar izleme olanağı olurdu.

Artık TV izlemiyorum, istediğim filme, diziye, müziğe rahatça ulaşabiliyorum ancak o yıllarda çok çok büyük bir nimetti bu kanal.
muhendis
Ziyaretçi
« Yanıtla #142 : Ocak 07, 2022, 17:28:23 ÖS »

cnbc-e gerçekten bambaşkaydı kaçırmak istemediğim devamlı izmelediğim diziler ve filmler vardı gerçekten televizyınculugun hakkını vermiş bir kanaldı bence
Tengrist
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #143 : Ocak 08, 2022, 22:54:41 ÖS »

Film dizi pek sevmem ama tek bağlı olduğum dizi South Park.

Onun dışında geçenlerde Kemal Sunal'ın "Saygılar Bizden" dizisini bitirme fırsatı buldum. Sanmıyorum bir daha böylesine içtenlikte bir hukuk dizisi çekilir mi dünyada .
feuer
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #144 : Ocak 09, 2022, 11:58:10 ÖÖ »

South Park bana CNBC-E nin kazandırdığı dizlerdendi.
10 sezon izlemiştim, sonra koptum.
Müziklerini de saklardım.

Musti82
Üye

Death from Above

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #145 : Ocak 10, 2022, 08:30:42 ÖÖ »

TRT ciddiyeti dedinizde aklıma geldi,

1980lerin sonuydu, bir çizgi dizi vardı TRT de gündüz kuşağında.Havyanlar bilgi yarışması yapıyordu,sunucu da robot izleyenlerde hayvanlar gene. Yarışmacılardan biri vardı adı Kazım kaba karga! Ama ne karga,ne kadar kaba,saba,argo laf var hepsini sayardı soru sorulunca. O konuşunca diğer havyanlar gülerdi hep birden. Kahkaha Robottan dumanlar çıkardı bazen.Her bölüm sonrası yarışmayı kazanan ilan edilirdi. Sorular da genel kültür sorusu olurdu. O dizide ne laflar öğrendi çocuklar; dangalak,aptal,salak,beyinsiz... hepsi de Kazım Kaba Karga nın ağzından. Sonra o diziyi kaldırdı TRT. Adı neydi hatırlamıyorum,hiç de denk gelmedi.

Werewolf(1987-1988) diye bir dizi vardı 1990ların başında gene TRT de,gece kuşağında.Cuma geceleri yayınlanırdı,bende korku ve merakla izlerdim hep. Hele adamın kurt adama dönüşme sahnesini hiç unutmuyorum,ne biçim efekt yapmışlarsa izledikçe hep korkardım. Birde bunun kadın versiyonu vardı gene TRT de 1990 ların ortalarında. Her ikisinde de gümüş mermi veya kılıç/ok la falan ölüyordu kurt adam/kadın.  

Birde düşmanları vardı bunların bazen hepsi birbirine girerdi aynı anda, dizi kahramanı da sağ kurtulurdu ucu ucuna. Gene de izlemesi güzeldi. Şimdi olsa "Vahşet bu!" diye bağırırlar,lan biz neler izledik 1990 larda.  
« Son Düzenleme: Ocak 10, 2022, 08:37:59 ÖÖ Gönderen: Musti82 » Logged
feuer
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #146 : Ocak 10, 2022, 14:53:16 ÖS »

Şimdiki yapımlar çok iyi ama 90larda aldığım keyfi alamıyorum dizilerden.

Paylaşan oldu mu bilmiyorum, şu iki adres bookmarklarımda kayıtlıdır;
Hoşunuza gideceğini düşünüyorum.
Eski çizgi filmler ve diziler için bloglar.

https://eskicizgifilmlerim.blogspot.com/
https://tvdenostalji.blogspot.com/
atariManyagi
Üye

En Sevdiğim Super Mario Karakteri

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #147 : Ocak 11, 2022, 18:54:37 ÖS »

1980lerin sonuydu, bir çizgi dizi vardı TRT de gündüz kuşağında.Havyanlar bilgi yarışması yapıyordu,sunucu da robot izleyenlerde hayvanlar gene. Yarışmacılardan biri vardı adı Kazım kaba karga! Ama ne karga,ne kadar kaba,saba,argo laf var hepsini sayardı soru sorulunca. O konuşunca diğer havyanlar gülerdi hep birden. Kahkaha Robottan dumanlar çıkardı bazen.Her bölüm sonrası yarışmayı kazanan ilan edilirdi. Sorular da genel kültür sorusu olurdu. O dizide ne laflar öğrendi çocuklar; dangalak,aptal,salak,beyinsiz... hepsi de Kazım Kaba Karga nın ağzından. Sonra o diziyi kaldırdı TRT. Adı neydi hatırlamıyorum,hiç de denk gelmedi.

Sanırım Bekir ile Tekir ya da Tombik ve BB olabilir. Masum
O da Martı Görsel Sanatlar Stüdyosu'nun CGI tabanlı bir Çizgi Filmiydi.
« Son Düzenleme: Ocak 11, 2022, 18:56:47 ÖS Gönderen: atariManyagi » Logged

itch.io Sayfam
itch.io
GitHub Adresim
GitHub
Peg Bebek Koleksiyonum
Peg Bebekler
Oğuzhan
Genel Yönetici

There's no place like 127.0.0.1

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #148 : Ocak 12, 2022, 07:40:09 ÖÖ »

Sanırım Bekir ile Tekir ya da Tombik ve BB olabilir. Masum
O da Martı Görsel Sanatlar Stüdyosu'nun CGI tabanlı bir Çizgi Filmiydi.

Bunların 80’lerin sonunda yayınlandığına emin misiniz? Ne anımsıyorum ne de youtube da bulabildiklerim o yıllara ait işler gibi gözükmüyor.

Amiga 500/500+/1200/4000
Commodore 64
Atari 1040STe/Falcon 030/Jaguar/2600
Roland MT-32 Rev.A&B/SC-88
Sony PS 1-2-3-4-5/PSP/PVM 9"/TV 9"/TV 11"
Sega SMS2FR/MD1FR/MD1JP/MD2/Saturn/Dreamcast/GG
Nintendo NES/SNES/DMG/GBC/GBP/GBA/GBASP
agathon
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #149 : Ocak 12, 2022, 10:39:12 ÖÖ »

Dediğiniz serinin Şu olması lazım. Türk yapımı diye biliyorum hatta.
https://www.youtube.com/watch?v=Me4e8oYSh0o

Sayfa: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 14   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: