Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetBally Corvette Pinball , kararsız kaldım,!!
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Bally Corvette Pinball , kararsız kaldım,!!  (Okunma Sayısı 2343 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
SERDAR1129
Üye

Üyelik Bilgileri
« : Haziran 30, 2017, 16:25:41 ÖS »

Arkadaşlar merhabalar,

Size danışmak istediğim bir konu var , uzun süredir orj. bir Pinball alma isteğim vardı ev için , aslında çocuklukta en çok atariler ile oynardım , (müptela şeklinde),arcade atari aldım bir süre önce, şu demir ağır olanlardan,  ama yinede evimde bir pinball'olması çok ilgimi çekmiştir herzaman.

bir satıcı da Bally corvette pinball var, fiyatıda uygun gibi baya bir pazarlık yaptım bayramdan sonra gelirsin demişti, ama şimdi bir kararsızlığa girdim, bu aletler ile ilgili fazla bilgim yok, önce araştırsam vs. diye, birde yinede baya bir para olacak.

siz nedersiniz Corvette modeli çok tutulan bir model değil sanırım,

teşekkürler,

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Haziran 30, 2017, 16:41:59 ÖS »

Pinball'un kondüsyonuna ve size teklif edilen fiyatına bağlı.

Pinball'ların Amerikadaki popülaritesine göre sıralaması ve potansiyel fiyatlarını şu link'den takip edebilirsiniz:

https://pinside.com/pinball/top-100

Sizin corvette 91. sırada ve 2500-3000 USD arası bir piyasası var gözüküyor.

Bu rakamlar Türkiye'de ne ifade ettiği tartışılır ancak opsiyon, karşılaştırma durumlarında fikir vermesi için kullanabilirsiniz.

Unutmayın ki pinball mekanik bir cihaz. Bugün çalışır, yarın arıza yapar. Parçaları genellikle yurtdışından getirtilmesi gerekiyor. Kendiniz bakımına  el atmayı düşünmüyorsanız (yani alayım, koyayım eve, sorunsuz çalışsın yıllarca) diyorsanız ya kondüsyonu çok iyi ya da sıfır fabrika çıkışı pinball almanızı tavsiye ederim...

SERDAR1129
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Haziran 30, 2017, 19:23:47 ÖS »

tavsiye ve bilgiler için teşekkür ederim.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: