Tekrar selamlar,
Ellerinde FPGA olanlar, aşağıdaki fotoda belirttiğim yeri kontrol edebilirlerse sevinirim.
Eğer bu iki pin aşağıdaki resimde görüldüğü gibi 17/18 şeklinde değil ise belirtmeniz yeterli. (18/17 şeklinde bazı kartlarda.)

@BioMenace
Kapaklı tip DB23F arıyorsan anladığım kadarıyla kablo ile uzatma yapacaksın. Zira PCB, doğrudan düz tip DB32F'e lehimlenecek şekilde. Tabiki kablo ile de uzatılabilir, bir sorun olmaz.
Gökçe'nin bende olan fazla DB23F ve FPGA kartı için doğrudan kendisi ile anlaşarak bana bilgi verirseniz ona göre listede düzenleme yapacağım. (Örn. mrmojorisin) Eğer anlaşan olmazsa seve seve ben alabilirim.

Bazı kişilerin nickleri değişti sanırım. Aşağıdaki listeye bakarak nick değişimi olanlar bilgi verirlerse düzenleme yapacağım.
(yinemibamya eşlendi.)
byeni, Barış Yeni olabilir mi? vb ...
@2019, ön siparişte göremedim, yada nick mi değişti. Keza 2 değilse 1 istiyorum demişsin. Yada ben tam anlamadım...
Versiyon farketmez diyenleri doğrudan V1.0 olarak işaretledim. Henüz yer var, isteyenler not düşerlerse V1.1 olarak güncellerim. Ama gerçekten fonksiyonel bir fark yok...
@Voltron, modülatörden sökülen DB23F 90 derecedir, bu karta uymaz, ancak kablo ile uzatma yapacaksan kullanabilirsin, bilgin olsun.
İlk listede olmayanları şimdilik yedek olarak not aldım, ana listede ismi olup almayacak olanlar netleştikten sonra ekleyeceğim.
Tekrar teşekkürler.