HDMI-520 Testlerinde Son Durum22.5.2019 tarihinden itibaren, sevgili Eşref'in yardımları ile appiah4, toddler, phoneix, 2019, fort_apocalypse, mathman, phantom, solitude, GökhanÖzkan, Voltron, Perpetual007, wolfiem, iron, haydar_abi ve blackturk bana FPGA ve HDMI-520 lerini ulaştırdı.
Bu haftasonu itibari ile elime ulaşan tüm FPGA'leri ve elimde kalan HDMI-520 kartlarını programlayıp her birini en az 30dk boyunca test ettim. Son durum itibari ile elimdeki kartların durumları aşağıdadır:
SN#13 phoenix Yeni gelen FPGA OK, teslime hazır.
SN#17 haydar_abi Yeni gelen FPGA OK, teslime hazır.
SN#27 2019 Yeni gelen FPGA OK, teslime hazır.
SN#32 phantom Yeni gelen FPGA çalışmadı. FPGA çipinin lehimleri tazelendi, şu anda çalışıyor, teslime hazır.
SN#34 toddler Yeni gelen FPGA OK, teslime hazır.
SN#35 toddler Yeni gelen FPGA OK, teslime hazır.
SN#37 blackturk Yeni gelen FPGA OK. HDMI-520 kartı bekleniyor. Programlanıp teslim edilecek.
SN#54 appiah4 Yeni gelen FPGA OK, teslime hazır.
SN#57 i_r_on Yeni gelen FPGA OK, teslime hazır.
SN#60 wolfiem Yeni gelen FPGA OK, teslime hazır.
SN#62 Mathman Yeni gelen FPGA OK, teslime hazır.
SN#63 fort_apo.. Yeni gelen FPGA OK, teslime hazır.
Bununla beraber, sanırım kartta arıza olduğu için bana gönderilen 3 adet FPGA'li HDMI-520 leri de kontrol ettim. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
SN#16 AmigaEsref Kartta arıza görülmedi, teslime hazır.
SN#19 Voltron Kartta arıza görülmedi, teslime hazır.
SN#59 GökhanÖzkan Kartta arıza görülmedi, teslime hazır.
Son olarak bana FPGA göndermiş olduğu halde, son testler sırasında HDMI-520 kartında problem olduğunu farkettiğim
üç iki kişi oldu malesef. Bu kişilerin HDMI-520'lerini yeniden dizmem gerekiyor, zira kart üzerindeki hatayı tespit edemedim. Bu kişilerden HDMI-520 siparişinden vazgeçmek isteyenler olursa buradan bilgi verirlerse sevinirim. (Böyle bir durumda FPGA masraflarını ben karşılayacağım.) Bu yeniden dizeceğim kartlar için elimde boş PCB mevcut olmasına rağmen, parçaları yeniden sipariş edeceğimden bu konu benim için önemlidir.
SN#61 mrmojorisin (Problem çözüldü.)
SN#15 perpetual_007
SN#39 solitude
Hazır olan kartların dağıtımı için nasıl bir yol izleyelim? Eğer yakın tarihli bir toplantı olacak ise, bizzat deneyerek teslim etmek isterim.
