Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: PGM2 Sistem  (Okunma Sayısı 4424 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sait
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« : Aralık 14, 2017, 06:27:47 ÖÖ »

The King Of Fighters 98 Ultimate Match Hero(PGM2 sistem) oyununun PC'de çalışmasına az kaldı.Emulatörün working sekmesinde gözüküyor ama emulatör romu tanımadı.Romda sıkıntı var.Mame takımından David Haywood'a göre MAME 0.193 'te ilerleme sağlanacak.MAME 0.193'te çıkma ihtimali var. Normal KOF98'ten farkı nedir acaba?Merak ettim.Grafikler düzgün.Ses imperfect olarak işaretlenmiş.
« Son Düzenleme: Aralık 14, 2017, 07:36:42 ÖÖ Gönderen: sait » Logged
sait
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Aralık 14, 2017, 13:39:25 ÖS »

The King Of Fighters 98 Ultimate Match Hero MAMEinfo sitesine göre PC'de çalışıyor.New working games olarak gözüküyor.Ama ben çalıştıramadım.Romu bir türlü tanımıyor.Demek ki rom uygun değil.
http://mameinfo.mameworld.info
Hurşit
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Aralık 14, 2017, 21:30:25 ÖS »

mevcut rom üzerinde bazı dosyalar eksik ne yazık ki. internal_rom dosyası daha bugün dump edildi. Henüz ner ortamına düşmedi. Tahminim bu gece ya da yarın birileri uplaod edecektir.
O zamana kadar beklemen gerekiyor
sait
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Aralık 15, 2017, 02:41:13 ÖÖ »

Teşekkürler
sait
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Aralık 15, 2017, 11:16:05 ÖÖ »

The King Of Fighters 98 Ultimate Match Hero  oyununun normal kof98 'den farkını göremedim.Hurşit Bey siz oynadınız mı?Oynadıysanız fark gördünüz mü?Bu arada romu çıktı.Emulatör yenilendi.Working yazıyor oyun.
Hurşit
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Aralık 15, 2017, 11:33:05 ÖÖ »

KOF serisini seven birisi değilim o yüzden hiç bilgim yoktu. Fakat okuduğum kadarı ile pc ve ps3 versionunda bulunan bazı eksiklikler giderilmiş bir kaç fazlalık varmış.
Bu oyun dünyada en çok çinliler tarafından oynanıyor çok ilginç şekilde. IGS taiwan firması olması kaynaklı bir durum olabilir belki de bilemiyorum. Hongkong da mesela bu oyuna hiç rastlamadım.
Forumda kof hastası arkadaşlar var ise onlar oynayıp daha detaylı bilgi verebilirler.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: