Valla ilgilenen arkadaşlarda oldu saolsunlar insan gibi insanlar birde mesajımıza taşşak geçenler var forum sitelerinin anlamı yada amacı nedir
"forumdan anlamam"
"forum sitelerinin anlamı yada amacı nedir"
Sen arkadaş değil bedava eşek arıyorsun. Sana cevap yazmak benim haddime değil aslında bende yeni üyeyim peki neden cevap yazıyorum.
Konuları gözden geçiririm bölümle ilgili mesaj yazmadan önce kuralları okumaya özen gösteririm veya kim ne yazmış forum akışı nasıl diye dikkat ederim. Senin ilk mesajın forumu yok saymak olmuş telefon numaranı bırakarak. Öncelikle senin kim olduğunu nereden bileceğiz kullanıcı adın bile faul.
Kimse mesajlarınla "taşşak" geçmemiş samimi olabilirsin ancak bu samimiyeti göstermen gerekirdi. İki kelime yazıp telefon numarası bırakmak istiyorsan olmaz mı olur o zaman ücret karşılığı yapabilecek arkadaş diye belirtirdin.
Neden bedava eşek aradığını da yazayım. Sen foruma vakit ayıramıyorsan başkaları senin işinle neden uğraşsın zamanını harcasın.
Geçen hafta cep telefonu sattım pazarlıksız net fiyat belirlemiştim. Yüz yüze satış için buluştuk cebinden parayı çıkardı verdi ne kadar verdiğini de söylemedi sen say dedi. 50 tl eksikti, sen al dedi bu parayı arkadaş kazanmış olursun dedi. Bana uyar peki ondan sonra aradı mı teşekkür etti mi hayır. Kendi kendine uyanıklık yaptı, 50 tl kurtardım sandı ama yaptığı terbiyesizlikle kendini rezil etti. Belki de başkasına sattı aynı gün.
Benim seni eleştirme haddim yoktur eleştirmiyorum zaten, yaptığının farkında ol. Her forumda kural nizam vardır. Bunlara ilk dakikada uymuyorsan sonrasında eleştiri hakkına sahip olamazsın. Bak yine yazıyorum ben seni eleştirmiyorum forumdan anlamayabilirsin, işin aceledir ama o zaman daha açık şekilde derdini anlatmalısın ya da yazdığını doğru bulmayanları eleştirme hakkına sahip değilsin. Eleştirini düzgün yapsaydın ben yine bir şey yazmazdım onu bile yapamamışsın. İlgilenenler insan oldu diğerleri hayvan mı oldu? Yardım etmeyeceklerinden değil yazım şeklini beğenmediklerinden biraz üstüne gelmişler.