Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Herkese Merhaba  (Okunma Sayısı 18945 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
onursapci
Uzman

80 leri yaşamamış , yaşamamıştır.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Kasım 22, 2018, 21:13:16 ÖS »

@EmrePak,

Aramıza hoşgeldiniz Üstad. Ben de eskiden Acıbadem karakol durağında otururdum.

"Üstad" derken 9 mesajda 5 yıldız üye olmak nasıl bir şey anlayamadım. Kayıt yaparken bir yere "tick" atmayı mı unuttuk diye düşündüm ki yıllarca burda olanlar bile buna ulaşamıyor. Bu nu bir yönetici açıklayabilir mi? Belki de sadece ben bilmiyorum. Yanlış anlamayın sadece merak ettim.  Sanırım bu sebeple üstad demem doğru.

Evet abi yeni farkettim ben de anlamadım

Uzman olmuş bile Kahkaha bu hızla yarin genel yönetici  Kahkaha

* Screenshot_2018-11-22-22-15-20.png (12.13 KB, 337x200 - Görüntüleme: 1114 kez.)
« Son Düzenleme: Kasım 22, 2018, 21:15:50 ÖS Gönderen: onursapci » Logged

C64 ve A500 gerisi teferruat
EmrePAK
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Kasım 22, 2018, 21:16:46 ÖS »

@EmrePak,

"Üstad" derken 9 mesajda 5 yıldız üye olmak nasıl bir şey anlayamadım. Kayıt yaparken bir yere "tick" atmayı mı unuttuk diye düşündüm ki yıllarca burda olanlar bile buna ulaşamıyor. Bu nu bir yönetici açıklayabilir mi? Belki de sadece ben bilmiyorum. Yanlış anlamayın sadece merak ettim.  Sanırım bu sebeple üstad demem doğru.
Hoşbulduk eski komşum... Benim herhangi bir titr yada Yıldız v.s bilgim, anladığım yok.. Öyle bir çabamda yok Merakınızı yöneticiye direkt mesajda sorsaydınız keşke  ) Bir yöneticiden rica ediyorum, beni sadece mesaj atabilen en düşük üye seviyesine çeksin.
onursapci
Uzman

80 leri yaşamamış , yaşamamıştır.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Kasım 22, 2018, 21:18:33 ÖS »

@EmrePak,

Hoşbulduk eski komşum... Benim herhangi bir titr yada Yıldız v.s bilgim, anladığım yok.. Öyle bir çabamda yok Merakınızı yöneticiye direkt mesajda sorsaydınız keşke  ) Bir yöneticiden rica ediyorum, beni sadece mesaj atabilen en düşük üye seviyesine çeksin.

Yok öyle bir takintimiz oldugundan degil yanlis anlama hep boyle kal . Nasil olabildigini cozemedik

C64 ve A500 gerisi teferruat
EmrePAK
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Kasım 22, 2018, 21:20:37 ÖS »

@EmrePak,

Yok öyle bir takintimiz oldugundan degil yanlis anlama hep boyle kal . Nasil olabildigini cozemedik
Yazılım şirketiyiz yazdım tanıtımımda. ))) Hackledik forumu
vallahi inanın bi bilgim yok benimde.. şimdi siz söyleyince fark edip baktım desem yalan değil.
freedom
Uzman

Retro allowed me to be free.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Kasım 22, 2018, 21:26:11 ÖS »

Canın sağolsun arkadaşım. Hack lenmiş olabilir evet.

Buradaki herkes 5 yıldız insanlar zaten.
Şeklen olan birşey bu önemli birşey değil. Samimiyetle sorduğum bir soru bu. Yanlış anlamayın.

Tekrar hoşgeldiniz.

Heroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Kasım 22, 2018, 21:33:55 ÖS »

Emre kardeşim hoşgeldin foruma tanidinmi beni..   bu arada  Özayin  hakkı var Kahkaha
Mortal Kombat 1 desem? Bilirmiyim...? )
Aynen emre bildin kardeşim tekrar hosgeldin. ..
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : Kasım 22, 2018, 21:59:06 ÖS »

Emre'yi Facebook aracılığıyla tanıdım ve sevdiğim, güvendiğim bir kardeşimiz. Bugün forumda ilan vereceğini dikkat etmesi gereken bir husus olup olmadığını sorduğunda, bilgi verdim. Ardından abi bir mesaj geldi ama cevaplayamadım diyince, geçici süre Uzman statüsüne alarak, yardımcı olmak istedim. Bu sırada kendisini tanıtıcı bir başlık açarak, ilk üye kısıtlamasından kurtulabileceğini söylemiştim... İş güç derken unuttum... Kusura bakmasın...Hem kendisi, hem forum üyeleri... Ama kendisi retro konusunda uzman zaten...Biraz daha birbirinizi tanıdığınız da sizde fark edeceksiniz zaten...

Not: Diğer yöntici arkadaşların da haberi yok aslında...Kendilerinden özür dilerim...

freedom
Uzman

Retro allowed me to be free.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #22 : Kasım 22, 2018, 22:12:39 ÖS »

Sayın @LW3D
Benimki si samimiyetle belirteyim ki serzeniş değildi. Gerçekten merak ettim. Bundan ibarettir. Kimseyi kırmak veya rahatsız etmek değildir. Açıklamalarınız içinde teşekkürler. İyi oldu. Zaman zaman demek ki böyle durumlar gerekli oluyormuş. Bunu anlamış oldum.  Yeni üye arkadaşımız da belki yanlış anlamış olabilir ancak burayı tanıdıkça sanırım alışacaktır.
Herkese hayırlı geceler.

ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #23 : Kasım 23, 2018, 21:17:33 ÖS »

Hoş geldin Emre.
Forumun yaş ortalamasını birazcık olsun düşürdün.
"Angara" buluşmalarımıza da bekleriz. Son 5 buluşmayı alttaki linkten izleyerek, kim kimdir, kim ne yer ne içer, kimler patatestir (son güncel video) öğrenebilirsin
https://www.youtube.com/watch?v=EhZ-ObBZvUc&list=PLFAIIXyLEXs4lmGGLBnX1xR-bra4_tNxo
« Son Düzenleme: Kasım 23, 2018, 21:24:56 ÖS Gönderen: ibeser (Ayak Takımı) » Logged

arne_saknussemm
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Kasım 24, 2018, 15:27:42 ÖS »

hoşgeldin Emre hocam

Mütevazı yoldaşlarım;

Sony Vaio VGN-FE590P / PS1 / PS2 Slim / PSP

Nintendo GB DMG-01 / GBC / GBA SP AGS-101 / DS Lite

Nokia N-Gage QD
evreno
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Kasım 24, 2018, 15:59:01 ÖS »

Foruma hoşgeldiniz.
EmrePAK
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Kasım 24, 2018, 22:18:50 ÖS »

Hoşgeldiniz

hoşgeldin Emre hocam
Foruma hoşgeldiniz.

Hepinize çok çok teşekkür ederimmm. Hoşbuldukk )
EmrePAK
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Kasım 24, 2018, 22:20:17 ÖS »

Hoş geldin Emre.
Forumun yaş ortalamasını birazcık olsun düşürdün.
"Angara" buluşmalarımıza da bekleriz. Son 5 buluşmayı alttaki linkten izleyerek, kim kimdir, kim ne yer ne içer, kimler patatestir (son güncel video) öğrenebilirsin
https://www.youtube.com/watch?v=EhZ-ObBZvUc&list=PLFAIIXyLEXs4lmGGLBnX1xR-bra4_tNxo
35 Yaş ile ortalamayı düşürdüyseeem... ankaraya çok zor.. Geçen buluşma benim evimin altındaki MakerHane de yapılmış. Ozaman bilmiyordum. İstanbul buluşmasına tabi ki katılırım bir daha..
Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Kasım 26, 2018, 08:05:34 ÖÖ »

Hoş Geldiniz.
EmrePAK
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : Kasım 26, 2018, 18:32:35 ÖS »

Hoş Geldiniz.

Hoşbuldukkkk