Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trAmigaAmiga GenelAmiga Explorer PC - AmigA Transferi
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Amiga Explorer PC - AmigA Transferi  (Okunma Sayısı 6796 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DevilisH
Uzman

aLWaYs AmigA

Üyelik Bilgileri WWW
« : Ocak 05, 2008, 03:34:09 ÖÖ »

Merhaba Arkadaşlar,

YouTube 'ta bulduğum bu video'da Amiga - Pc arasındaki dosya transferini çok güzel bir şekilde anlatmış.

Video'yu youtube 'a ekleyen g.ascioglu (zombi) arkadaşımız olsa da ben bu sesin Mathman'a ait olduğu düşüncesindeyim.

Video'daki reklamlara dikkat edin

Yabancı AmigA'cı dostlarımız lisan konusunda biraz problem çekmişler.İngilizce olarak istemişler hatta

Buyrun keyifle izleyin...

<a href="http://www.youtube.com/v/0AwF9njTlmE&rel=0" target="_blank">http://www.youtube.com/v/0AwF9njTlmE&rel=0</a>
« Son Düzenleme: Ocak 05, 2008, 03:36:24 ÖÖ Gönderen: DevilisH » Logged

coze
Uzman

Hieh hieh hieh heh ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Ocak 05, 2008, 04:14:01 ÖÖ »

devilish, ters koseye yattin dostum bu video'yu hazirlayan ve sunan bizzat lw3d'dir hatta forumda basligi vardi, simdi bulamadim. hatta video'nun basindada yaziyor hazirlayan lw3d diye Cok guzel, amiga explorer ve seri kablo uzerinden veri alisverisinde son noktayi koyan bir calisma.

Retro Hincal Uluc
DevilisH
Uzman

aLWaYs AmigA

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Ocak 05, 2008, 04:19:00 ÖÖ »

LW3D, bu konuyla ilgili foruma bir video koymuştu diye bende hatırlıyordum ama bu video olduğu konusunda şüphem vardı.Hatta bende aradım bulamadım.

O zaman Mathman ile LW3D 'nin sesleri telefonda birbirlerine çok benziyor diye hemen bir kıvırayım Aslında gerçekten sesleri benziyor.İsteseler beni iyi işletebilirler Kahkaha

Son olarak sana katılıyorum.Bu Video Amiga-Pc transferinde gerçekten nokta koyan bir çalışma.

« Son Düzenleme: Ocak 05, 2008, 05:07:24 ÖÖ Gönderen: DevilisH » Logged

Leon
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Ocak 05, 2008, 04:54:39 ÖÖ »

Cok faydali bir video gercekten. Yorumlar da cok komik, müzige takilmislar bayagi

Ben de Mathman ile seslerini cok benzettim. LW3D'de de trakyalilik var mi acaba?

Disketi FFS/Int.Mode/D.Cache ile formatlayinca A500'ün disketi okuyamamasi lazim, o yüzden DF0: ? ? ? seklinde cikiyor DF0:Empty yerine.

« Son Düzenleme: Ocak 05, 2008, 04:57:26 ÖÖ Gönderen: Güvenç Kaplan » Logged

Efika | Amiga CD32 | 3 x C64, 2 x 1530, 1 x 1531 | Amstrad CPC64 | Amstrad CPC6128 | C64-DTV | Atari 2600 | Atari 2600 Jr. | Atari 800XL | Atari Paddle | Vestel MSX  | Sony Hitbit MSX | A500 | A500 Plus | A590 | A1200 Blizzard 1230-IV | CASIO VL-1 TONE | CASIO VL-10 | Mac Mini G4 @1,42Ggz
nightlord
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Ocak 05, 2008, 12:26:36 ÖS »

birisi sesi godfather'a benzetmis hahaha. LW3D Amigacilara reddedemiyecekleri bir teklif yapiyor hahaha

PS: super video bu arada
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Ocak 07, 2008, 18:07:54 ÖS »

Video, commodore.gen.tr'den çok önceki bir dönemde yayınlanmıştı. Amiga.web.tr sitesi yayındayken, Gökhan (zombi) arkadaşımız youtube'a yüklemişti. Direkt download'ıda biryerlerde olması lazım.

yorumları sonradan bende okudum Zaten yorumlardan sonra, son hazırladığım videoda müzik kullanmadım hafif bir müzikle iyi gider diye düşünmüştüm ama yorumlar acayip geldi.. Godfather'a benzetende ayrı bir vakaa Ama dili anlamasakta, video çok açıklayıcı diyen kullanıcıların olması beni memnun etmişti...

Not: Baba filminden teklif geldi..Yenisini çekiyoruz diyorlar

modelist
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ocak 07, 2008, 23:27:11 ÖS »

ya benim istedigim işte bu ne güzel bir calışma olmuş LW3D eline diline saglık gayet net bir sekilde izah etmişsin birde commodore.gen.tr `mizde böyle video gösterimli bilgi bölümümüz olsa bazı bilgili arkadaşlarımız emek harcasa bizlere bir hatıra bıraksa daha cok sevinicez..
wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Ocak 08, 2008, 10:08:09 ÖÖ »

joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Ocak 08, 2008, 12:20:25 ÖS »

Yabancı AmigA'cı dostlarımız lisan konusunda biraz problem çekmişler.İngilizce olarak istemişler hatta

ee artık biraz da onlar Türkçe öğrensin,hep bizmi onların dökümanlarını anlamak için ingilizce öğreneceğiz. tabii işin şakası,eline,diline sağlık lw3d
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: