Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 2 3 [4]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Greaseweazle  (Okunma Sayısı 12732 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
murtek
Deneyimli

DO-IT-YOURSELF (AMIGA FOREVER)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #45 : Aralık 28, 2023, 14:18:03 ÖS »

Şu "Tekerek Utility" disketindeki ablamız Budbrain Megademo 2'de Hugo tarafından öldürülen Madonna mı yoksa ben mi benzettim. Kahkaha

Kahkaha Kahkaha Kahkaha
Benzetmedin hocam ta kendisi Madonna 
90 larda sürekli utility disketleri yapardım, bu resmi madonnanın bir demo disketi vardı, Action Replay ile demoyu kırıp içinden parça resim olarak almıştım; o resim üzerine bu utility disketini yapmıştım. Gençlik halleri işte  Kahkaha

Cronix mega Demoydu galiba

DO-IT-YOURSELF
runal
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #46 : Şubat 27, 2025, 15:01:03 ÖS »

PCB çizimini ve baskısını hafta içi bitirip, dün denedim. Küçük birkaç pürüz çıktı ama çalışıyor, çizimde birkaç revize gerek.

Bluepill USB bağlantısını ve disket sürücüsünü beslemesini harici bir USB kablodan sağlayan, usb takınca power ledini yakan, disket sürücünün okuma yazma yaptığını belirten ledli. Bağlantı yönü disketin arkasına gelecek, eni en fazla disket kadar olacak ve Amiga nın stok fdd kablosuna uyumlu bir pcb yapmak aklımda idi, sonuçta istediğim özelliklere uygun bişey oldu.

Eline sağlık üstad, dayanamadım en sonunda PCBwayden getirtip topladım kendime birtane. Gayet güzel çalışıyor.

* GW.jpg (505.93 KB, 1600x1200 - Görüntüleme: 86 kez.)

* GW2.jpg (581.53 KB, 1600x1200 - Görüntüleme: 83 kez.)
« Son Düzenleme: Şubat 27, 2025, 16:04:20 ÖS Gönderen: runal » Logged
Sayfa: 1 2 3 [4]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: