Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetCovid-19 x2 ile şov yapan konsol fiyatları
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Covid-19 x2 ile şov yapan konsol fiyatları  (Okunma Sayısı 9563 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
AmigaEsref
Genel Yönetici

love is where you find it.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Nisan 05, 2020, 12:05:30 ÖS »

Yoo abi mediamarkta gayet uygun görünüyor diğerlerine bakmadım ama. tek joyistikli 3 oyunlusuda 1.900 tl

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_m%C4%B1crosoft-xbox-one-s-1tb-oyun-konsol-2-kol-1204932.html?gclsrc=aw.ds&rbtc=%7C%7C%7C%7Cp%7C%7C&gclid=CjwKCAjw4KD0BRBUEiwA7MFNTVAHjSHMn-BMl7icQBJXVXbZG5Meq7xxFgSbueSPIYK_ggjA-CcX4xoCeYQQAvD_BwE

AMIGA 500 | GOTEK | 1 MB RAM | 1.3 ROM | Pi Zero HDMI
AMIGA 1200 | 8GB CF | 3.2 ROM | TF1230 Turbo Kart | HDMI-520
COMMODORE 64 | IRQHack64 | KissCart64 | 64K CUPCAKE-CART | Pi 1541 | 1084 S
'Cause I'm CRT., I'm retro | CRT, and I'll win the fight | CRT, I'm a power load | CRT, watch me shine
ssaylanc
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Nisan 05, 2020, 12:14:18 ÖS »

Şu an gereksiz harcamaları kısmak lazım bence, gereksiz aboneliklerimi kapatıyorum. Alacağım tüm oyun, aksesuar, konsol ve ne varsa erteledim.

Dolar artıyor ve karantinanın etkisi ile fiyatların yükselmesi çok normal. Ve en büyük faktör, diğer arkadaşların değindiği gibi, üretim ve tedarik zincirindeki aksamalar. Bizim esnafında temel tüketim maddeleri dışındaki ürünlerin fiyatlarını arttırması çok normal, esnaf 1 ay sonra ne olacağını bilmiyor.

Last of Us 2 belirsiz süre ertelendi, yeni nesil konsollarında 2020 içinde çıkacağını düşünmüyorum. Zaten satış hedeflerini tutturmaları çok zor.
Verminaard
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Nisan 05, 2020, 13:21:07 ÖS »

Yoo abi mediamarkta gayet uygun görünüyor diğerlerine bakmadım ama. tek joyistikli 3 oyunlusuda 1.900 tl

Tüm teknoloji market sitelerini incelemedim. Ama son dönemde hemen her yerde aynı şikâyet var. Genel olarak fiyat artışı yapanlar Sony ve Microsoft değil satıcıların kendisi demek istemiştim. Demek ki MediaMarkt insaflıymış. 1900 lira iyi fiyat. En azından normal fiyat diyelim.
Jester
Üye

MAX 330 MEGA       PRO-GEAR SPEC

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Nisan 05, 2020, 14:04:51 ÖS »

Satmak için çok iyi zaman gerçekten, şu an ps4 bana Ps4bin tl olarak görünüyor

"We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Nisan 05, 2020, 14:16:48 ÖS »

PS4'lerinizi satın gitsin. Uğraşacak zamanım olsa ben de satacağım. Sony gibi çakal bir firmadan konsol almak ne derecede doğru bilmiyorum (takip edenler varsa Sony Türkiye'nin bize attığı kazık olan, indirim yerine bindirim politikasını farketmişlerdir. Türkiye dışında tüm dünyada ciddi indirim vardı oyunlarda. Bir de gayrıciddi açıklamalar yaptı sorumsuzlar), PS5'in PS3 ve PS4 ile geriye doğru uyumlu olacağı ifade ediliyor.
Verminaard
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Nisan 05, 2020, 14:40:07 ÖS »

PS4'lerinizi satın gitsin. PS5'in PS3 ve PS4 ile geriye doğru uyumlu olacağı ifade ediliyor.

PS5'in ilk etapta (launch'ta) yanılmıyorsam en büyük 100 PS4 oyununu destekleyeceğini söylediler. Zaman içinde bu sayının artacağını belirttiler ama bütün PS4 oyunlarıyla uyumlu olacak demediler. PS3 ve gerisi zaten uyumlu olmayacak. PS5'le birlikte PSNOW'ı Türkiye'ye de açarlarsa o zaman işler değişir tabii. Öte yandan Xbox Series X, orijinal Xbox dâhil tüm oyunlarla uyumlu olacak.

Bu son dönemde yaşanan aksaklıkların Sony Türkiye ofisinin beceriksizlik ve basiretsizliğinden kaynaklandığını düşünüyorum. Tabii Sony merkezin de böyle iş bilmez tipleri oraya koyarak hataya ortak olduğu inkâr edilemez. PS Türkiye'nin Londra'dan bağımsız, Türkiye dinamiklerine göre şekillenmiş, kendi başına işleyen bir ofis olması gerekiyor. Umarım PS5'in çıkmasıyla birlikte bunu da çözerler.
mrmojorisin
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Haziran 18, 2020, 08:33:37 ÖÖ »

https://haberglobal.com.tr/dunya/playstation-lar-95-euro-ya-satisa-cikti-izdiham-yasandi-53158
hakkan
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Haziran 18, 2020, 09:13:08 ÖÖ »

PS4'lerinizi satın gitsin. Uğraşacak zamanım olsa ben de satacağım.

Aslında çok mantıklı, elimde Xbox 360, PS3 ve PS4 var. Xbox ve PS3 bile yetiyor aslında. PS4 kırık olduğu için yeni oyun da oynayamadığım için bana çok mantıklı bir fikir olarak göründü, hemen ilan vereceğim.
Cydonian
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Haziran 18, 2020, 09:56:07 ÖÖ »

@AmigaEsref
Verdiğin linkteki cihaz 2 ayda 4999TL olmuş (güya) sonra indirimli hali şu an 3499TL imiş, uçmuş fiyatlarrrr

It is difficult to say what is impossible, for the dream of yesterday is the hope of today and the reality of tomorrow.
agathon
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Haziran 18, 2020, 16:56:23 ÖS »

Maalesef bu fiyatlarla oyun konsolları orta sınıfın eğlence aracı olmaktan çıkacağa benziyor. İşin acı yanı yakın bir dönemde ekonominin düzeleceğini gösterir bir hiç bir işaret yok. O yüzden Playstation'ları satarken iyi düşünün. Yenisini almak için uzun süre beklemeniz gerekebilir.

Gerçi Amiga'sı olanın sırtı yere gelmez. Satın gitsin. 

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Haziran 18, 2020, 19:55:22 ÖS »

Buna şunlar da eklenebilir;
- Şov yapan gıda fiyatları
- Şov yapan ev fiyatları
- Şov yapan arsa fiyatları
- Şov yapan otomobil fiyatları
- Şov yapan teknolojik cihaz fiyatları...
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: