Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Richie ve Ralph  (Okunma Sayısı 7121 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alcofribas
Uzman

Who Dares Wins!

Üyelik Bilgileri
« : Şubat 29, 2008, 00:10:03 ÖÖ »

Tek kanallı zamanlardan bir dizi olan "Richie ve Ralph" ya da orjinal adı ile Whiz Kids size de birşey ifade ediyor mu acaba? Hani kadim dostu olan bilgisayarı Ralph ile polisiye sorunları çözen Richie ve bir grup arkadaşının hikayesi. Hadi hep beraber melodisini hatırlayalım.

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Şubat 29, 2008, 09:32:26 ÖÖ »

Melodiyide diziyide hatırlamadım...Ama ilk videoda bir karede çocuğun gülmesini hatırladım Sanırım yaşlandım... Artık dizileri bile hatırlamamaya başladım

atiflz
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Şubat 29, 2008, 09:57:48 ÖÖ »

Ben bilmiyordum bunu ya. Zamaninda bilseydim hayatta kacirmazdim boyle bir seyi.
Alcofribas
Uzman

Who Dares Wins!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ekim 14, 2009, 21:18:16 ÖS »

Benden başkası da varmış seyreden. Ama belirtmeden geçmeyelim, ikinci sorusu da ayrı bir güzel.

* commodore_21_0005.jpg (115.9 KB, 550x857 - Görüntüleme: 1487 kez.)

Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Ekim 15, 2009, 00:24:15 ÖÖ »

Tamam, "CSI:Beşiktaş" tadında takılmak istiyorsa, bu arkadaşa "MultiIce Crime Solver III" kartuşunu öneriyorum. Bu kartuş olmadan hırsız yakalamak çok zor olmaktadır.

Alpyre
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Ekim 15, 2009, 00:53:27 ÖÖ »

Benim yaşım kurtarmadı sanırım...

Alper
Diabolic_Wizard
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ekim 15, 2009, 00:56:51 ÖÖ »

Ağlayacam şimdi... Nedense bu diziyi seyretmek için bir türlü zaman tutturamazdım. Rast geldiğimde izlerdim ve çok hoşuma giderdi. Ama melodisi tamamen silinmiş aklımdan, hiç tanıdık gelmedi.

"The user is an important input hardware of a computer system"
Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Ekim 15, 2009, 10:11:34 ÖÖ »

Unutmuşum.
Bahseilince hatırladım.
мemrah
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Ekim 15, 2009, 21:10:08 ÖS »

Cok severdim. Hatta ilk bilgisayarim, Sinclair'imi aldiklari gece gec saatlere kadar basindan kalkamamistim, babam da yanima gelip gelip "Yat artik Richie, yat artik Richie" deyip duruyordu.. Hey gidi.. Bu anlattigim olayin uzerinden 24 sene gecmis.

Bu dizi tarzinda, yine bir grup gencin oynadigi bir baska dizi daha vardi 1989 veya 1990 yillarinda gosterilmisti. 4-5 mahalle arkadasi cocuk, polisiye olaylari cozmek icin teknolojik yollar bulurlardi. Bir nevi 12-13 yas grubu genc McGyver'lar gibi.. Bir bolumunde uzaktan kumandali oyuncak helikoptere kamera baglayip, gozetlemek istedikleri bir yere ucurmuslardi. "Got to get the timing right" diye sozleri olan bir sarkisi vardi. Bu diziyi hatirlayan veya ismini bilen var mi ?
« Son Düzenleme: Ekim 15, 2009, 22:41:36 ÖS Gönderen: memrah » Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: