Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriDemoScene7DX-Party, 2-3 Aralık 2006'da Istanbulda Yapılacak
Sayfa: 1 [2] 3 4 5   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: 7DX-Party, 2-3 Aralık 2006'da Istanbulda Yapılacak  (Okunma Sayısı 64216 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
coze
Uzman

Hieh hieh hieh heh ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Kasım 21, 2006, 20:37:15 ÖS »

maç kadıköy'de. 7dx ise muhtemelen taksim tarafında bır yerde olacağından fazla etki edeceğini sanmıyorum. hem maç giriş çıkış saatlerınde zaten partı çoktan başlamış olacaktır

Retro Hincal Uluc
Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Kasım 21, 2006, 22:33:02 ÖS »

iyi de kadıköyde oturanlar ne olacak? parti pazar günü akşam 7'de bitiyor, maç pazar günü 8'de başlıyor. trafiği düşünün

neyse bir öneriydi sadece... Organizatörler düşünüyordur bu konuları herhalde.

Skate
Uzman

A Sinner Scener

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Kasım 22, 2006, 01:02:44 ÖÖ »

Arkadaşlar LES sınavından haberdarız. Maç ise kendimizi endeksleyemeyeceğimiz bir aktivite. Bu parti resmi makamlardan alınan izinlerle, izinli olarak gerçekleştiriliyor ve bunun için önceden başvuru yaptık resmi kurumlara ve bakanlıklara. Kısacası şu saatten sonra erteleme şansımız yok.

Ankara'dan Anesthetic nickli bir arkadaşımız bu partiye katılmak için LES'i 6 ay erteledi. Bu konu bizi de üzüyor ancak ne yazık ki elimizden birşey gelmiyor.

7D6 partisi 7DX parti serisinin beşincisidir. 2002'den beri her sene düzenli olarak bu partiyi yapıyoruz ve parti şu ana kadar 4 mevsime de denk geldi. Yılın hangi döneminde yaparsak yapalım, 52 haftasonunun 52si de birşeylere denk geliyor ne yazık ki. Yoksa inanın parti tarihi bizim çok dikkat ettiğimiz bir konudur.

Eğer maç yüzünden anadolu yakasında oturanlar eve dönüşte sıkıntı çekeceklerse, parti sonrası hep beraber bir aktivite düzenleyebiliriz ve trafik yatışana kadar istiklal caddesinde bir cafede oturup sohbet edebiliriz. Dert ettiğiniz bu olsun.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Kasım 22, 2006, 12:30:10 ÖS »

Partiye fazla zaman kalmadı. Bence gelecek arkadaşlar şimdiden hazırlıklara başlasınlar. Kimler ne ne arıyorlar ? (yazılım, donanım) konularında bence yazışalım. Partiye gelirken boş gelmeyelim. Ben ROM dosyaları (C64, Amiga konusunda) aradığımı bulabiliyorum. Hatta bende Amiga whdload dosyaları olan bir DVD olması lazım. Ayrıca tüm C64 yazılımlarının olduğu bir DVD. Zaman bulabilirsem isteyen arkadaşlara çekmeye çalışır, partiye getiririm. Witchdoktor'a 1541-C64 serial kablo lazım. Fazla olan biri varsa ve witchdoktor partiye gelecekse ona getirebilir Elim havya tutmayı becerse (olmazsa tek çözüm yapacaz bir kablo). Bunun gibi paylaşım içinde parti bir fırsat. Hadi bakalım..

Not: Ben bir Amiga 1000, Amiga 3000 istiyorum. Fazla bişeyde gözüm yok. Atari 800 ve Sinclair ZX80 olursa onlarada yok demem Kahkaha

ozkano
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Kasım 22, 2006, 19:17:41 ÖS »

amiga 1000 ve 3000 mevcut ama arabam yok belki pazar gunu katıla bilirim ama monitorde lazım

A500,A500+,A600,A1000,A1200,A2000,A3000,A4000,CDTV,CD32,A1,MacMini,R2HV,C64,48K,Ps,Ps2,Ps3
Xbox,Xbox360,Nes,Snes,N64,N64Ique,Gamecube,Wii,PcEngine,PcEngineGT,PcEngineDUO,TurboGrafx,NeoGeoAES
NeogeoCD,NeoGeoMVS,NeoGeoPocket,MegaDrive,SegaCD,MultiMega,Saturn,Dreamcast,Jaguar,Lynx,Cps1
Cps2,System11
Skate
Uzman

A Sinner Scener

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #20 : Kasım 24, 2006, 01:55:15 ÖÖ »

Arkadaşlar 7D6 Demoscene Party sitesi sonunda resmi olarak açıldı (her ne kadar gayriresmi istem dışı bitmeden yayılmış olsa da). Sık sık bilgiler eklenecek ve güncellenecek. Onun için son ana kadar ziyaret edip haberler bölümünden gelişmeleri takip etmenizi tavsiye ediyorum.

7DX Demoscene Party sitesi: http://www.7dx-party.org/
7D6 Demoscene Party sitesi: http://www.7dx-party.org/7d6/index_tr.htm
Skate
Uzman

A Sinner Scener

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : Kasım 24, 2006, 02:18:09 ÖÖ »

Arkadaşlar, aklıma gelmişken partiye gelecek olanlar sayfada haberler bölümünde linkini görebileceğiniz kayıt formunu doldurursa seviniriz.
Arda
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #22 : Kasım 24, 2006, 12:02:58 ÖS »

Ben katılımcı formunu doldurdum ama, hiç istemeyerek, parti adabını bozmak istemediğim halde, elde olmayan sebeplerle (maç veya les değil, daha karmaşık işler) partinin tamamında bulunamayacağım, vigo bizi içeri alır mı artık bilmiyorum

Daima Genç
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #23 : Kasım 24, 2006, 13:32:20 ÖS »

Skate, partinin bir banner'ı varsa sitemin giriş sayfasına koyabilirim.
Skate
Uzman

A Sinner Scener

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #24 : Kasım 24, 2006, 17:10:24 ÖS »

@daima genç: Teşekkür ederim. Ancak banner henüz hazır değil. Hazır olunca gönderirim.

Bu arada birkaç önemli gelişme var arkadaşlar. Birincisi önceki senelerdeki gibi partiyi yine girişi ücretsiz yapmaya karar verdik. Artık Vigo'nun kimseyi içeri sokmasına gerek kalmadı anlayacağınız

Bir de yarışmalara ödüller koyduk. Hepsi de Smart firmasının (GP2X'in türkiye distirbütörü http://www.gp2xtr.com/) bize sağladığı olanaklar. Kendilerine müteşekkiriz.

Ödüllere siteden bakabilirsiniz (http://www.7dx-party.org/7d6/index_tr.htm) ama buraya da yaziim.

"Demo" yarışması birincilik ödülü:
GP2X MK2

"GP2X mixed" yarışması birincilik ödülü:
GP2X MK2

"Pixel Grafik" yarışması birincilik ödülü:
4 GB RiDATA 150X PROII SD Card

"Chip-Mod Müzik" yarışması birincilik ödülü:
4 GB RiDATA 150X PROII SD Card

Ve sürpriz ödüller...
CommodoreFan ®
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Kasım 24, 2006, 19:05:22 ÖS »

Ne zamandır dört gözle bekliyodum be.Lazım böyle partiler lazım!
Commodore ortamı solumalı 

Bir garip COMMODORE fanatiği...
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #26 : Kasım 24, 2006, 21:55:47 ÖS »

çok güzel haberler vermişsiniz skate...Smart firmasınıda katkılarından dolayı tebrik etmek gerekiyor...

Arda
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #27 : Kasım 25, 2006, 00:13:17 ÖÖ »

Anesthetic gp2x'i götürecek demekki

vigo
Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : Kasım 25, 2006, 22:08:49 ÖS »

arkadaşlar, bu foruma üye 78 kişi olduğunu görüyorum. bu 78 kişinin, en kötü ihtimalle yarısı, yani 39 kişi'nin istanbul'da olduğunu varsayıyorum. hadi kötü ihtimalle 10 kişinin, parti günü sınavı yada özel bir durumu olduğunu var sayıyorum. kalır geriye 29... hadi 4de benden kaldı 25. az önce 7d6'ya katılmayı düşünenlerin listesine baktım, henüz 35 kişi register olmuş. eğer partiye, bu forumdan, en az 25 kişi gelmezse türkiye'nin içler acısı hali de ortaya çıkmış olur. geyik yapmaktan bir adım öteye geçmenin tam zamanı... keza, aslında bu forumda kaç tane üye varsa hepsinin partiye akın akın gelmesi gerekir bence. en azından destek olmak için. çünki sayı ne kadar yüksek olursa;

- bir yıl içinde daha fazla organizasyon yapılır. bu işlerde en büyük sorun yer bulmak. para ile yer kiralamak çok yüksek maaliyet.

- birlikten güç doğar. örneğin nightshift'e almanyadan go64.de'yi getirtdik ve ön siparişle, bir çok insan c64 için donanım, kitap vs. sahibi oldu. keza commodore1 dı amiga1'dı na lazımsa bunları kolay satın alma şansı olur.

- genç nesili gazlamak. programcılığa, grafikerliğie, müzisyenliğe özendirmek, desteklemek. yarışmalarda onlara ödül verebilmek.

gibi...

sözün kısası, eğer bu forumdan 2-3 kişi gelirse, hiç bir kimse de kalkıp "ben commodore seviyorum, commodore cuyum" gibi geyiğe girmesin.

nasrettin hoca misali, testi kırılmadan fırçamı kayıyorum. inşallah bu siteden en az 50 kişi gelirde ben hem göt olurum, hem zevkten dört köşe...
Arda
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #29 : Kasım 26, 2006, 01:05:43 ÖÖ »

Ben bu foruma 3-4 gün önce üye oldum aslında, görüyorum ki sadece 5-10 üye aktif. Daha tazecik bir site, o yüzden fazla yüklenme vigo

Alıntı
sözün kısası, eğer bu forumdan 2-3 kişi gelirse, hiç bir kimse de kalkıp "ben commodore seviyorum, commodore cuyum" gibi geyiğe girmesin.
Zavallı 2-3 kişinin günahı ne ?

Alıntı
- genç nesili gazlamak. programcılığa, grafikerliğie, müzisyenliğe özendirmek, desteklemek. yarışmalarda onlara ödül verebilmek.
Evet payrağı gençlere teslim etmek gerek artık. Bizim pek vaktimiz de olmuor. Bu parti biraz ani oldu, ama nightshift için ödüller güzel olursa ve Madcat'i de kandırabilirsem ortaya birşeyler çıkarabiliriz diye umut ediyorum. Geçmişte GBAX'de (newcastle) birinciliği kapmıştık GP32 üzerinde. (GP32 kullanıcıları NumO'yu bilirler belki)

Sayfa: 1 [2] 3 4 5   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: