Sinancım kolları sıva istersen zaten yapmadığın devre kalmadı

ahh eskiden olacaktı alacaktık sinanı özay kaan özgür falan gelecekti açacaktık bir labratuvar osiloskoplar logic analizörler her türlü retro cihazlar arada sırada yanına gidecektik bende 3 5 tane synthesizer.getirecektim midi müzik samplerlar moduller v.s sohbet muhabbet.
Gençler ne yapıyor anlamıyorum ne varsa yine bizim ihtiyarlarda var Eski toprağız herhalde
Teşekkür ederim Timur Hocam, iltifat etmişsiniz, yaptığım devreler genelde basit şeyler.
Bu floppy emulator, aynı gotek devresi gibi, çok sık bacaklı yüzey montaj çipler barındırıyor. Çok sayıda üretim yapmak oldukça zor. Ancak üstad @eins gibi gençlerin gözleri ve enerjileri bunlara yetiyor.
Bu başlıktaki cihazın küçük ve şirin olması dışında bizim GOTEK'ten pek bir üstünlüğü yok. Gotek'de de usb sd kart okuyucu ile SD kart kullanmak mümkün. Biz imalat yapsak hazır satılan GOTEK'in 2 katı maliyete çıkacak. İmalat zorluğu ve maliyet dışında bir de DB23 erkek konnektör bulma sıkıntısı sözkonusu.
GOTEK için de, aşağıdaki gibi, çok şık 3D kutular üretmek mümkün, ben Ultimate Floppy Emulator yapmayı öncelikli olarak değerlendirmiyorum.
Ama, sizin de yazdığınız, gibi gençler bu işlere el atarlarsa maddi manevi destek olurum.