Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trAmigaAmiga GenelYeni Buster geliyor (3/4000)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Yeni Buster geliyor (3/4000)  (Okunma Sayısı 2713 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cinar
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« : Aralık 02, 2020, 17:29:10 ÖS »

Benim zamanıda Nyx üzerine çalışmalarını yayınlamasıyla tanıdığım üstad Dave Haynie, Facebook'ta Amiga 3000/4000'de çalışmak üzere tasarlanan yeni bir Buster üzerine çalıştığını açıkladı. Şans eseri denk geldim, eklemek istedim.

"As announced not long ago, I'm starting work on a new buster chip for the A3000/A4000 for Jens Schoenfeld. I've been interesting in seeing this done for awhile now.
This is a new design in modern technology using a small FPGA. The old CSG gate arrays didn't really allow this to be done correctly in 1989-1990. While I'm still a bit tied down by the plug-in compatibility requirement, this is a chance to finally "do it right", which will also have the interesting effect of making it more understandable than the gate-level designs I did way back when. But I am a bit concerned about full compatibility.
Old Buster schematics would be handy. I don't currently have all of the versions of Fat Buster in schematic form, and that might be useful, though not critical. But if anyone out there has a schematic set or knowledge of any online, I'd appreciate a scan or link. Thanks!"

C64C | SwinSid | IRQHack
IIgs | ROM03
R1200 | Stok
A4000 RevB | CS mkII 060rev1@60Mhz | 128+64Mb FastRAM | BestWB-OS321 | ClassicWB-OS39
Verminaard
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Aralık 02, 2020, 17:55:25 ÖS »

Jens için yapıyorsa Individual Computers satacak demektir. Paraları toparlamaya başlayalım yavaş yavaş
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: