Ama bugün paralı stokçular affetmeden alıyor, at-sat'çı sıkı pazarlıkla alıyor çünkü nasılsa ben bunu 100 TL'ye okuturum diyor ki öyle de oluyor.
Katılıyorum, kar hırsı gözünü bürümüş fırsatçılar yüzünden fiyatlar bu kadar yükseldi.
Ne göürülerse alıyorlar fiyatı ne olursa olsun.
Onlara cevabımı hiç bir şey almayarak gösteriyorum zaten.
Çünkü sağlam olma ihtimali çok düşük yada bozulması eli kulağında olan cihazlara kimse kusura bakmasın ama böyle fiyatlar verilmez.
Tabi insanın içi de cız etmiyor değil. 7 yıl önce özel bir durumdan dolayı elimdeki cihazların çoğunu hediye yada beleş rakamlara verdim.
Şu an bir a500 bile alamıyorum. Param olmadığından değil ama fırsatçılara pirim yaptırmak istemiyorum.
Hediye ettiklerimin bir kısmını fahiş fiyattan satanlar da oldu.
Şu an yaş itibariyle de artık bunlarla uğraşacak halim yok.
Güzel bir dönem yaşadım, çocukluğumda hevese ettiğim bütün cihazlara bit pazarı, hediye yada komik fiyatlara belirli dönemlerde sahip oldum, hevesim bitince de hediye eyyim, sattım yada kırıp çöpe attım. Türkiye genelinde gitmediğim bit pazarı, hurdacı pek azdır. Elimden geldiğince insanlara yardımcı oldum, karşılıksız tamir ettim. Telefonla bile pek çok cihazın hayata dönmesinde katkım oldu. Çok iyi insanlarda tanıdım ama şerefsiz ahlak düşkünü insanları da gördüm.
Bu cihazlara çocukken sahip olanlar çöpe attılar ve biz de onların eskilerini kullanıyoruz zaten. Hiçbir cihaz bana geçip giden gençliğimi ya da çocukluğumu veremeyecek.
Selamlar.