Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetAmiga ve PUBG - ilanımın resimlerinin çalınması hususu...
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Amiga ve PUBG - ilanımın resimlerinin çalınması hususu...  (Okunma Sayısı 2745 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
avukatka
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« : Aralık 23, 2020, 00:54:25 ÖÖ »

Biliyorsunuz HxC’li bir Amiga 500’üm var satışta olan.
Sevgili Onur uyardı adamın birisi benim resimleri almış, istediğim fiyatın üzerine 500 lira eklemiş, başka bir sitede benim cihazla satışa çıkmış...
adamı bir zarfladık, kaça verirsin diye...  Cihaz kendi elinde gibi satış için istediği bedeli 2350 TL’ye düştü ve benim fiyatımı kırmak içinde bana yazıyor. 1900 TL’ye indim. Ancak merak ettiği konu PUBG’nin çalışıp çalışmadığı...

Eyyyy Brendan hiç mi aklına gelmedi PUBG’yi Amiga için de programlamak ? Yuh olsun sana, tam da adama satış öncesi yapılacak şey mi bu ? Adam PUBG çalışmıyor diye al sat’dan vazgeçecek veya malum sitede ki ilanına PUBG çalışmaz diye eklemek zorunda kalacak şimdi...

Dikkat edin ilanlarınıza dostlar...

« Son Düzenleme: Aralık 23, 2020, 01:02:05 ÖÖ Gönderen: avukatka » Logged

Aranıyor...Alınık
-Kutulu her çeşit Commodore ve Amiga
-kutulu AMOS ve DPaint programları
-Dünya Yazılım Oyun ve programları
onursapci
Uzman

80 leri yaşamamış , yaşamamıştır.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Aralık 23, 2020, 01:04:29 ÖÖ »

Pubg kismini bilmiyordum  Kahkaha

C64 ve A500 gerisi teferruat
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Aralık 23, 2020, 08:00:47 ÖÖ »

Zuhahhaaaahha  Kahkaha

canerkaya
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Aralık 23, 2020, 09:25:56 ÖÖ »

Efsane bir olay senden alıp başkasınamı satacak 😂😂

Satılıklarım <  |  > Alınıklarım
A500-8086-286-386-486-P1-P2-P3
Humphrey
Deneyimli

The right man in the wrong place

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Aralık 23, 2020, 09:33:25 ÖÖ »

Diğer taraftanda adamla pazarlıkta “pubg çalışmıyorsa almam” deyin . Sıkışsın hırbo

Amiga 500 Plus+,Aca 500+,3.1
Amiga Cd32
Commodore 64,64C,128
Atari 800XL,130XE
Nintendo wii,Nes,Snes,64,Gamecube,3DS XL,3DS,Dsi,Dslite
Playstation 1,2,3
Xbox 360
Sega Saturn,Dreamcast,Mega Drive,Masterdrive
PSP 1001,2001,3001,PSPGO
Zx Spectrum+
Atari Pong,Philips Videopac,Palladium,Unimax
Kaan Akkurt
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Aralık 23, 2020, 09:40:53 ÖÖ »

Pubg açmaz ama Cyberpunk açar deyin fiyatını beşe katlamazsa  Kahkaha

F_P_G_A
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Aralık 23, 2020, 11:19:49 ÖÖ »

Kendinde olmayan ürünler için fotoğrafları ve yazıları çalıp ilan açıp satma olayı çok var.

Bunu yengem için alıyorum, bunu abime hediye alıyorum diye direkt alıcının adresini gönderiyorlar hatta kargo masrafından ve zahmetinden de kurtulmak için.

2. el / retro / antika obje işinde bu şekilde ayda abarttığımı düşüneceksiniz ama ayda yüzlerce satış yapan biri var.

Bu şekilde satış yaptığını ürünlerin asıl tedarikçileri fark edip kendi aralarında konuşurken farkedince tehditler, hakaretler savurmuş ama ardından yeni bir isim ve nick ile işine devam etmişti.

ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Aralık 23, 2020, 14:14:48 ÖS »

Bu şekilde çakallık yapan tipler maalesef çok fazla var. Bizim forumda farklı bir tanesi de vardı. Hatta hatırlayanlar bilir, forumda sorunlu olarak satılan 3 kuruşluk ürünü alıp, alır almaz, 13 kuruşa tekrar forumda "sorunsuz" diye satmaya çalışmıştı. Bu şekilde yapılan düpedüz dolandırıcılık oluyor

Türkiye için sattığım nadir ürünlerde genellikle filigran kullanmamın nedeni de bu. Böylece bu tip kendilerini akıllı satan veletler ve onların abi/ablaları ortadan kayboluyor. Abla demişken bu şekilde işlem yapan retro dünyasında takılan ve hiç bir şey bilmeyen gerçek ablalar ve abla görünümlü abiler de bu dönem çok popülerler ilgili satış platformlarında. Bilenler bilir
« Son Düzenleme: Aralık 23, 2020, 14:16:35 ÖS Gönderen: ibeser (Ayak Takımı) » Logged

agathon
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Aralık 23, 2020, 14:38:22 ÖS »

Başkasının ürününü satmaya çalışanı ilk kez duydum. Bakalım memlekette daha neler duyacağız...

Kaan Akkurt
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Aralık 23, 2020, 14:42:22 ÖS »

adamın pantolonunu ayağından çekerler

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: