Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel Sohbetweblebi.com Cardfinans'la %15 indirim. --- DİKKAT !!!
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: weblebi.com Cardfinans'la %15 indirim. --- DİKKAT !!!  (Okunma Sayısı 4943 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alp Yener
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« : Mart 17, 2008, 18:04:06 ÖS »

Dün internet üzerinden satın almak istediğim bir ürünü ararken, weblebi.com sitesinin Cardfinans kredi kartına %15 indirimli satış kampanyası yaptığını gördüm. Bu kampanya indirimlerinin ne kadar indirim olduğu bir yana, almak istediğim ürün bu kampanya ile gerçekten uygun bir fiyata geliyordu ve ben de ürünü sepetime atıp kredi kartı bilgilerimi girerek bu kampanyadan alışverişimi gerçekleştirmek istedim. Kredi kartı bilgilerimi girip alışverişi tamamladığımda siteden bir uyarı mesajı aldım. Kredi kartımın geçersiz olduğunu söylüyordu. Kredi kartım geçersiz değildi (ki sadece birkaç dakika sonra başka bir siteden başka bir ödeme işlemini sorunsuz gerçekleştirdim.) İşin daha ilginç noktasını o anda fark ettim. Bugüne kadar birkaç kez alışveriş yaptığım ve güvendiğim bir site olan weblebi.com kredi kartı bilgilerimi SSL güvenliği olmayan bir sayfa üzerinden almıştı. weblebi.com'a güvendiğim için ilk anda buna dikkat etmemişim. Bu durumu fark eder etmez kredi kartımı internetten alışverişe kapattım. Ardından weblebi.com'a sövgülerimi bildiren bir email attım.
Bilin bakalım az önce beni kim aradı?  ...Finansbank müşteri hizmetleri. Bana kredi kartımın kullanılmaya çalışıldığını ve bir güvenlik sorunu olduğunu fark ettikleri için kartımı iptal etmek istediklerini, benim onayımı almak için aradıklarını söylediler. Ben de hemen kartı iptal ettirdim. Görülen o ki, weblebi.com'dan birileri topladıkları kredi kartı bilgileri ile bir işler çeviriyorlar.

weblebi.com'un Cardfinans ile %15 indirimli alışveriş fırsatı "hikayesi" halen devam ediyor. Fakat bu kampanya ile birşey alamıyor, sadece SSL güvenliği olmayan bir sayfa üzerinden kredi kartı bilgilerinizi kaptırıyorsunuz. AMAN DİKKAT diyeyim. Ben kartımı iptal ettirmek zorunda kaldım, siz de aynı hataya düşmeyin. Tanıdıklarınızı da bu konuda uyarın. weblebi.com'a dikkat etsinler.
imgqtr
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mart 17, 2008, 18:11:40 ÖS »

Dostum Finansbank'a bundan sonra dikkat etmek lazım. Malum NBG yani Yunan Ulusal Bankası tarafından satın alındı ve takip ediyorum bu satın alınmadan sonra Finansbank'ın kredi ve kredi kartı uygulamaları fiyat indirimleri, kampanyalar vs kabilinden acayip saldırgan bir hale geldi.
Müşteri kitlesini bu pazarlama hileleri ile yakalayıp sonra ne yapacaklar diye merak ediyorum.
Lafa gelince Yunan'ı falanı filanı hiç sevmeyiz ama adamlar göstere göstere milli sermayeyi dışarıya transfer ediyorlar. Gıkımızı çıkartmıyoruz

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"
M.Kemal ATATÜRK
Alp Yener
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Mart 17, 2008, 18:14:35 ÖS »

Finansbank uzun zamandır bu konularda agresif bir tutum sergiliyor. Bu yeni birşey değil! İster yunan alsın, ister uzaylılar, ben Finansbank'ın müşteri hizmetleri ve güvenliğinden son derece memnunum. Kusursuz işleyen bir sistemleri var.
tabu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mart 17, 2008, 18:28:53 ÖS »

Aziz vatanın bütün tersanelerinede girer bu hibinolar yavaş yavaş...

Halen commodore ve amiga servisi...4000 cyberstormppc 604e\233mhz\060\66mhz\cybervision3D+A2000 gvp 040 combo\egs spectrum24+A3000 030\IV24\Retina z3+A1000+CD32+A600 2mb ram\4 gb hdd+CDTV+\pegasos2\spectrum heatsink\much more.
Leon
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Mart 17, 2008, 19:47:42 ÖS »

Alp gecmis olsun, bu durumu bu forum haricinde bir yerler ile paylastin mi? Ben de kredi kartimi kullanmamis olmama ragmen, 35YTL'lik bir ekstre ile karsilastim. Senelerdir aidat almayan Finansbank, herhalde bu sene böyle uygun görmüs. Karti aldigimdan beri bir kurusluk harcama yapmadim, bakalim ben de bir telefon edeyim ama ulas ulasabilirsen bir müsteri yetkilisine...

Alıntı
Lafa gelince Yunan'ı falanı filanı hiç sevmeyiz ama adamlar göstere göstere milli sermayeyi dışarıya transfer ediyorlar. Gıkımızı çıkartmıyoruz

Ulkenin her yeri satildi, demokratik(!) ve özgürlükcü(!) iktidar partimiz sagolsun. 2000'li yillarda topa, tüfege ne gerek var, bir ülke yönetimini kontrol edebiliyorsan, ülkenin her yerini böyle de isgal edersin.

Alıntı
Aziz vatanın bütün tersanelerinede girer bu hibinolar yavaş yavaş...

O gün malesef bu gündür.

Efika | Amiga CD32 | 3 x C64, 2 x 1530, 1 x 1531 | Amstrad CPC64 | Amstrad CPC6128 | C64-DTV | Atari 2600 | Atari 2600 Jr. | Atari 800XL | Atari Paddle | Vestel MSX  | Sony Hitbit MSX | A500 | A500 Plus | A590 | A1200 Blizzard 1230-IV | CASIO VL-1 TONE | CASIO VL-10 | Mac Mini G4 @1,42Ggz
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: