Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trAmigaAmiga GenelHey millet, loop eden dijitize bir animasyon/demo arıyorum...
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Hey millet, loop eden dijitize bir animasyon/demo arıyorum...  (Okunma Sayısı 5926 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« : Mart 23, 2008, 17:02:50 ÖS »

Haydi bir soru da ben sorayım size, içimde kalmasın

Hangi Commodore Show'du hatırlamıyorum ama bu show'lardan birinde birçok Amiga'da loop eden ve NewTek'e ait olabileceğini düşündüğüm bir animasyon vardı. Muhtemelen 8-10 sn sürelidir. Dijitize edilmiş iribaş kedi cinsinden (kaplan, jaguar vb) bir hayvanın yürüyüşü, sonra animasyonun ters dönüşü? cinsinden bir efekt, loop eden kısa bir müzik (bassdrum/drum sekansı gibiydi sanki) vardı. Hatırlayanlarınız parmak kaldırsın lütfen...
tabu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mart 24, 2008, 10:37:49 ÖÖ »

Dikdörgen içinde yürüyodu turunculu sarılı bi kaplan hatırladım vardı bende ama adı neydi ?  digicat falan ?

Halen commodore ve amiga servisi...4000 cyberstormppc 604e\233mhz\060\66mhz\cybervision3D+A2000 gvp 040 combo\egs spectrum24+A3000 030\IV24\Retina z3+A1000+CD32+A600 2mb ram\4 gb hdd+CDTV+\pegasos2\spectrum heatsink\much more.
coze
Uzman

Hieh hieh hieh heh ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Mart 24, 2008, 10:40:13 ÖÖ »

ben bunu hatırlıyorum ... normal ev kedisi gibi gelmişti bana bu, PD CD'lerimin birinde vardı, dün bi baktım ama bulamadım ... rast gelirsem atarım foruma.

Retro Hincal Uluc
coze
Uzman

Hieh hieh hieh heh ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Ekim 01, 2009, 06:40:30 ÖÖ »

evet yillar suren esrar perdesi sonunda cozuldu ... witchdoctor, aradigin animasyonun adi 'el gato', blair ve sullivan tarafindan yapilmis.

isin ilginc tarafi bunu bir atari forumunda bulmam. anlasilan atarici arkadaslar da hayran kalmis ki atari versiyonunu yapmislar. linkteki forumdaki ilk posttaki arsivde amiga versiyonu iff olarak var.

http://www.atari-forum.com/viewtopic.php?f=82&t=17272

Retro Hincal Uluc
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ekim 01, 2009, 07:43:56 ÖÖ »

@coze

Teşekkürler, bir puzzle daha çözüldü!
Bunu da buldum ya ölsem de gam yemem artık
Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Ekim 01, 2009, 11:10:04 ÖÖ »

youtube attım, dünya görsün gerçekleri diye:

<a href="http://www.youtube.com/v/0rbUxW-BN_w&rel=0" target="_blank">http://www.youtube.com/v/0rbUxW-BN_w&rel=0</a>

v=0rbUxW-BN_w

görünüşe göre youtube baştan ve sondan yaklaşık 15 kare kırpıyor...
« Son Düzenleme: Ekim 01, 2009, 11:13:00 ÖÖ Gönderen: Arda » Logged

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: