Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriProjeProje Alım/Satım (Moderatörler: wizofwor, i_r_on, yavuzg, simon, Metallic, eins)Kung Fu Flash kartuş - Tamamlandı
Sayfa: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 16   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Kung Fu Flash kartuş - Tamamlandı  (Okunma Sayısı 87254 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Feandreu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« : Mart 31, 2021, 23:26:59 ÖS »

Merhabalar, Kung Fu Flash kartuş için önsiparişleri bu başlık altında toplayacağım

Proje sayfası: https://github.com/KimJorgensen/KungFuFlash

Fiyat: 650 TL / $20~ (Kartuş+Kutu)

Mikroişlemciler elime ulaştıkça hızlı bir şekilde üreteceğim. İlk parti çiplerin siparişinde sorun yaşadığım için küçük partiler halinde veriyorum siparişleri. Diğer bileşenler elimde bolca mevcut =) O yüzden biraz bekleme ihtimalini mazur görmenizi rica edeceğim peşinen.

*MCU: işlemci hariç tüm parçalar tamam
6 adet PCB takip kodu: LP00497514635746
20 adet PCB sipariş takip: https://t.17track.net/en#nums=RV595036576CN

----------------------------

Kısaca kartuş: Micro SD kart üzerinden; 8K, 16K, Ultimax, AR4/5/6, KCS Power Cartridge, Final Cartridge III(+), Simons' BASIC, Fun Play, Power Play, Ocean type 1, Epyx Fastload, C64 Game System, System 3, WarpSpeed, Dinamic, Zaxxon, Super Zaxxon, Magic Desk, Domark, HES Australia, Super Snapshot v5, Comal-80, EasyFlash, Freeze Frame, Freeze Machine tipi kartuş imajlarını çalıştırmanıza yarıyor.

Desteklediği dosya formatları: CRT, PRG, P00 ve kısıtlı olarak tek disketli D64, D71, D81.

Firmware: Firmware güncellemesi geldikçe buradan paylaşacağım UPD uzantılı dosyayı microsd karta atıp çalıştırıp firmware güncelleyebilirsiniz. NTSC makinelerde kullanmak için NTSC firmware kullanmanız gerekiyor. Orjinal yüklü gelecek firmware PAL'dir. NTSC desteği deneysel olarak bulunuyor.

* everybodywaskungfufighting.jpg (860.47 KB, 1050x1400 - Görüntüleme: 1299 kez.)
« Son Düzenleme: Kasım 13, 2024, 06:56:56 ÖÖ Gönderen: Feandreu » Logged
DoctorCPC
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #106 : Haziran 05, 2022, 14:57:57 ÖS »

ben beklemekteyim listeye girmek için

Long Live Amstrad CPC/PCW/NC/GX
www.cpcuserclub.com
www.dizzyradio.com
Amstrad CPC: RSF3, V9990, AMSDAP, M4Wifi, ZMEM, MXBoard, DES Mini,GOTEK, USIFACII, DMP Printer, PS2 Mouse
Amstrad PCW 8256: 512K RAM, GOTEK, uIDE8, uRTC8
Amstrad NC 100: Wifi Modem
Amstrad NC 200: Gotek, PCMCIA
alidereli
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #107 : Haziran 05, 2022, 15:55:24 ÖS »

+1
Barış Yeni
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #108 : Haziran 05, 2022, 19:17:29 ÖS »

"Hazır" yazanlar teslim alabiliyor mu Feandreu ?
Feandreu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #109 : Haziran 07, 2022, 16:56:25 ÖS »

Merhaba Barış hocam, kozmetik bir sorun var bütün kartuşları detaylı şekilde kontrol etmem gerekiyor ondan sonra teslim edeceğim. Kısaca bahsedeyim, pcbler beyaz yeni aldığım flux'ın sıcaklığı düzenli kullandığıma oranla daha düşükmüş komponentlerin etrafında gündüz gözüyle göremediğim sarı yanık lekeleri oluştu bütün komponentleri teker teker test ediyorum. Yeni bir işe başlamış olmam sebebiyle de yoğunluk oluştu bu yüzden gecikiyor malesef. Foruma da çok sık giremiyorum bu arada geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Kendi işlerimi düzene koyabilince herkese dönüş yapacağım, bu proje benim için yüz karası oldu, bir şekilde telafi edeceğim. Uzun süredir bekletmiş olduğum herkesten de özür diliyorum bu vesileyle.

Saygı ve sevgilerimle
Kaan Akkurt
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #110 : Haziran 07, 2022, 17:10:30 ÖS »

Yeni işin hayırlı olsun, kungu flash beklemeye değer

Beyaz pcblerde yanık lekesi belirgin oluyor. Alkol ve fırça ile temizleniyor, temizlenmiyorsa kebap olmuş demektir

runal
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #111 : Haziran 07, 2022, 17:11:48 ÖS »

Merhaba Barış hocam, kozmetik bir sorun var bütün kartuşları detaylı şekilde kontrol etmem gerekiyor ondan sonra teslim edeceğim. Kısaca bahsedeyim, pcbler beyaz yeni aldığım flux'ın sıcaklığı düzenli kullandığıma oranla daha düşükmüş komponentlerin etrafında gündüz gözüyle göremediğim sarı yanık lekeleri oluştu bütün komponentleri teker teker test ediyorum. Yeni bir işe başlamış olmam sebebiyle de yoğunluk oluştu bu yüzden gecikiyor malesef. Foruma da çok sık giremiyorum bu arada geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Kendi işlerimi düzene koyabilince herkese dönüş yapacağım, bu proje benim için yüz karası oldu, bir şekilde telafi edeceğim. Uzun süredir bekletmiş olduğum herkesten de özür diliyorum bu vesileyle.

Saygı ve sevgilerimle

Yeni işin hayırlı olsun, başarılar dilerim.
Barış Yeni
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #112 : Haziran 07, 2022, 19:52:30 ÖS »

Saygı ve sevgilerimle

Enver hocam sıkma canını. Yüzkarası gibi bir durumda yok ayrıca, ellerine sağlık şimdiden. Acelem yok meraktan sordum sadece.

Yeni işin hayırlı olsun.

Saygılar.
murtek
Deneyimli

DO-IT-YOURSELF (AMIGA FOREVER)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #113 : Haziran 08, 2022, 15:58:40 ÖS »

Saygı ve sevgilerimle

@Feandreu Yeni işinde başarılar.  Karizmatik

İmalat, Montaj, kurulum ve yazılım konularında Desteğe ihtiyacın olursa elimden geldğince yardımcı olmak isterim. Sorumluluk yüklenmek zordur anlıyorum seni. Kolay gelsin tekrardan.

DO-IT-YOURSELF
leventp
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #114 : Haziran 11, 2022, 17:31:39 ÖS »

Selamlar, benimki için de "hazır" denilmiş, alabiliyor muyum? Uzun süredir bekliyorum bu kartuşu, sevindim birden.
Kaan Akkurt
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #115 : Temmuz 28, 2022, 15:25:56 ÖS »

Kung Fu Flash v1.41

Support Pagefox cartridge. Thanks Axel-Schweiss and Cpt.Hardy
Device number can be set to 8-15. Thanks Gabeki17
Improve disk emulation to support Rack'em. Thanks CommFor

https://github.com/KimJorgensen/KungFuFlash/releases/download/v1.41/KungFuFlash_v1.41.upd

hakdead
Deneyimli

Other computers play, Amiga kill!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #116 : Temmuz 28, 2022, 17:52:58 ÖS »

Selamlar.
Eğer üretimi devam edecekse beni de listeye ekler misiniz? Belki geç kaldım ama ne olur ne olmaz belki sıra gelir...

Amiga 1200 3.1 rom + fast ata mk3 + Blizzard 1260 50mhz + 128 mb ram + 60 gb 2.5 ide + pcmcia cf reader + pcmcia ethernet
Amiga 3000 3640/25 mhz 2 Chip 8 Fast + 10 gb scsi
Kaan Akkurt
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #117 : Kasım 24, 2022, 14:25:48 ÖS »

Kung Fu Flash v1.44 <Latest>

https://github.com/KimJorgensen/KungFuFlash/releases/download/v1.44/KungFuFlash_v1.44.upd

General performance optimizations
Tool for adjusting timing. Thanks gillham
This release address stability issues on some C64C machines and allows the timing to be adjusted (phi2 offset). See

https://github.com/KimJorgensen/KungFuFlash/tree/master/firmware#diagnostic

Feandreu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #118 : Kasım 24, 2022, 14:47:20 ÖS »

Kaan hocam teşekkürler.

Konu güncellenmişken, 15 kişinin devrelerini hazırlıyorum. Diğer 5 kişi için de PCB hariç tüm malzeme hazır(pcbler de yolda). Listede Hazırlanıyor yazısı olan arkadaşlardan vazgeçmek isteyen olursa, bana özel mesajla veya burdan bildirirse sevinirim. 
fort_apocalypse
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #119 : Kasım 24, 2022, 15:17:06 ÖS »

16 dolardan Kung Fu Flash kartuş almaktan vazgeçen olursa Kim Jorgensen öldükten sonra mezarında ters döner.

atakantas
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #120 : Kasım 24, 2022, 15:36:11 ÖS »

Boşta olan varsa 1 adet bana yazabilirsiniz.@Feandreu hocam.

AMIGA 1200 | GVP A1230 TURBO+ JAWS II | 20 MB RAM | INDIVISION AGA MK2CR | 3.9 ROM | 32 GB CF
AMIGA 500 | VAMPIRE V500 V2+ | GOTEK | 2 MB CHIPRAM | HDMI520 |
C64 BREADBIN | 1071 CRT| 1541 | IRQHACK64
Sayfa: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 16   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: