Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetArcade Kabinler ölmedi :) Yeni nesile yeni kabin
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Arcade Kabinler ölmedi :) Yeni nesile yeni kabin  (Okunma Sayısı 4425 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« : Mart 28, 2008, 14:30:19 ÖS »

XBOX360, PS3 ya da PC'niz için oldukça güzel görünen,başarılı bir kabin uygulaması. Ayrıntılar aşağıdaki sayfada.

http://virtuafighter.com/forums/ubbthreads.php/ubb/showflat/Number/200070/fpart/1

commander64
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Mart 28, 2008, 15:45:34 ÖS »

Yanında koyacak ev veriyolarsa süper olur:)

pofuduk
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mart 28, 2008, 18:20:52 ÖS »

Bir ara kafaya çok takmıştım alacaktım eski kabin nasip olmadı. Kurdum xboxa emülatörleri artık dev ekranda oynuyorum.
AmigAmigA
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mart 29, 2008, 00:28:30 ÖÖ »

yav bu kolları niye sola yaparlar anlamam.ben sağla alışmışım aga,hayatta oynayamam sol kolla.
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mart 29, 2008, 00:37:01 ÖÖ »

yav bu kolları niye sola yaparlar anlamam.ben sağla alışmışım aga,hayatta oynayamam sol kolla.

Çoklu buton kombinasyonlarını ve seri halde basmayı 'sağak'ların sol el ile yeterince iyi şekilde yapamamalarından dolayı, stick'i genelde sola koyuyorlar (şeytanın avukatı da 'oyuncular adam gibi oynayamasın da bol coin yutsun makine' mantığıyla bu şekilde yerleştirildiğini savunabilir).
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: