Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetBak yine yapiyor adam yahu. Delirecegim.
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Bak yine yapiyor adam yahu. Delirecegim.  (Okunma Sayısı 7751 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
мemrah
Uzman

Üyelik Bilgileri
« : Mart 29, 2008, 19:51:45 ÖS »

Gecenlerde 1000 dolara 128K+ satan adam yine bulmus kutulu, sifira cok yakin, ustelik membrane'i yenilenmis bir 128K+. Su anda 44 pound yani 88 dolarda. Bu kaca gidecek ilgiyle izliyorum. Foruma her girisimde yuregim hop ediyor "1 ozel mesajiniz var" diyecek, tiklayacagim, mesaj soyle olacak : "Memrah, elimde sifir 128K+ var. Amiga1200 ve turlu kartlarinla takas etmek istiyorum" diye... Millet seks turizmi icin asya'ya gidiyor ya, ben de Sinclair turizmi icin Ingiltereye gidip, bit pazari dolasacagim bu gidisle...

http://cgi.ebay.co.uk/Sinclair-ZX-Spectrum-128-K-HEATSINK-NEW-MEMBRANE-BOXED_W0QQitemZ270221500496QQihZ017QQcategoryZ11994QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
мemrah
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mart 29, 2008, 19:56:56 ÖS »

Bu seferkinin kutusunda yirtik var ama. NIAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Alcofribas
Uzman

Who Dares Wins!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mart 29, 2008, 20:16:35 ÖS »

Memrah, elimde sifir 128K+ var. Amiga1200 ve turlu kartlarinla takas etmek istiyorum

Alcofribas
Uzman

Who Dares Wins!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mart 29, 2008, 20:16:59 ÖS »

NIAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mart 29, 2008, 20:27:54 ÖS »

Memrah, elimde sifir 128K+ var. Amiga1200 ve turlu kartlarinla takas etmek istiyorum

Alcofribas, duygu sömürüsü yapma!
Alcofribas
Uzman

Who Dares Wins!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mart 29, 2008, 20:30:34 ÖS »

Bilakis mutlu olsun istedim...

O kadar içli arıyor ki benim 128 i vereceğim neredeyse ona...Ama kutusu yok diye teklif etmiyorum...
« Son Düzenleme: Mart 29, 2008, 20:34:17 ÖS Gönderen: Alcofribas » Logged

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mart 29, 2008, 21:05:26 ÖS »

Bilakis mutlu olsun istedim...

O kadar içli arıyor ki benim 128 i vereceğim neredeyse ona...Ama kutusu yok diye teklif etmiyorum...

Yaw bu 'oldskool' camiası uyuyor mu, box'ların da yüksek çözünürlüklü 'scan'lerini çıkartmıyor mu, bunlar da yokolup gitmesin yaw...

Heyyy TOSEC, duy sesimiziiiii!

NOT: Bu arada günümüzde o kadar para saydığımız notebook'ların bile kutuları iğrenç yaw, bisküvi kutusundan farksız. Günümüz gençliği bu kutu sevdasını ve nostaljisini bile yaşamayacak, yazık.
Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Mart 29, 2008, 21:20:03 ÖS »

güzel bir noktaya parmak bastın witchdoktor. Dünya para verdiğim laptop'un kutusu bildiğin mukavva kutuydu. Ama içi güzel tasarlanmıştı hani, kutunun içine ulaşınca güzel bir tasarım var ama dışı... ne biçim kutu o ya, ayıptır. Speccy kutusunu yiyim, ışıl ışıl bir kutuydu, yanında verilen 6 kasetlik oyun setinin kutusunu bile hatırlıyorum, plastik bir kalıp, her kaset için bir oyuk, sanki mücevher koyuyorsun içine, kutunun da ön yüzü şeffaftı, içindeki oyunlar görünüyordu, kaset kutusu speccy'nin kendi kutusundan daha büyüktü ama daha inceydi.

commander64
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Mart 29, 2008, 21:35:35 ÖS »

Şimdi bilgisayar sahibi olmak olağan hale geldi o yüzden kutu v.b. nin pek önemi kalmadı.

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Mart 29, 2008, 22:09:58 ÖS »

Şimdi bilgisayar sahibi olmak olağan hale geldi o yüzden kutu v.b. nin pek önemi kalmadı.

Olağan hale geldi belki ama üç kuruşluk printer kutuları bile daha güzel yaw. Olmaz olsun böyle kişiliksiz bilgisayarlar. Zaten anında demode oluyorlar, fiyatlar düşüyor, enayi gibi hissediyorsunuz kendinizi.
Alcofribas
Uzman

Who Dares Wins!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Mart 29, 2008, 22:13:07 ÖS »

Apple kullanın!

Kutusu da kendisi de enfes.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: