Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetKitabım çıktı arkadaşlar
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Kitabım çıktı arkadaşlar  (Okunma Sayısı 6720 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
feuer
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Şubat 07, 2022, 01:00:38 ÖÖ »

Gerçekten yaptığınız çok özel birşey.
Herşey gönlünüzce olsun.
agg1401
Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : Şubat 07, 2022, 08:55:25 ÖÖ »

Hayırlı olsun hocam.
denizhoca
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Şubat 17, 2022, 21:21:16 ÖS »

Herkese tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum, güzel dilekleriniz için.
Bir güzel haber de ben vereyim. Kitabımın birinci baskısı tükendi, ikinci baskısı yapılıyor.
Theoden (CYON4D)
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Şubat 18, 2022, 00:37:34 ÖÖ »

Elinize sağlık, başarılar dilerim.

mtchannel
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Şubat 18, 2022, 07:20:11 ÖÖ »

merhabalar. öncelikle kitabınız hayırlı olsun demek isterim.
konu sahibine veya bilgisi olan herkese bu sorum geçerlidir.
Şimdi bir kitap yazıp yayınlatmak istesek bu işin prosedürü ne oluyor. kitabın konusuna göre prosedürlerde değişiklik söz konusumu. örnek vermek gerekirse hayat hikayemi-ailemi ve etrafımdaki insanları anlatan çok geniş ufuklara götürecek bir kitap yazmak istiyorum, aslında roman olur büyük ihtimal şu sıralar uzun bir süre boş vaktim olacak. inzivaya çekiliyorum. hayatım boyunca benim ve etrafımdaki insanların hayat hikayesini dile getirmek istiyorum. uzun bir süredir bu konu altında isteğimi dile getirecektim fırsat bulamamıştım. bunu yazdığımı farz edersek ne gibi bir yoldan gitmem gerekiyor baskı vb. gibi. Amaç milyon tane basıp para kazanmak değil. Yaşadığım-yaşattığım-yaşattıkları şeyleri bir kaleme almak istiyorum. Saygılarımla.

27" Curved 165Hz ekranda retro oynayan çılgın genç
MeG
Deneyimli

Super Kahraman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #20 : Şubat 18, 2022, 11:10:35 ÖÖ »

Görsellere hayran kaldım.

Bunlardan harika stop-motion animasyon yapılırmış.. Bi de güzel anlatıcıyla enteresan şeyler çıkabilir ortaya.. -Bunu bi düşünseniz ya
kaptan akgun
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Şubat 18, 2022, 15:05:42 ÖS »

Tebrik ederim.
ercanersoy
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #22 : Şubat 19, 2022, 08:32:22 ÖÖ »

Tebrikler.

merhabalar. öncelikle kitabınız hayırlı olsun demek isterim.
konu sahibine veya bilgisi olan herkese bu sorum geçerlidir.
Şimdi bir kitap yazıp yayınlatmak istesek bu işin prosedürü ne oluyor. kitabın konusuna göre prosedürlerde değişiklik söz konusumu. örnek vermek gerekirse hayat hikayemi-ailemi ve etrafımdaki insanları anlatan çok geniş ufuklara götürecek bir kitap yazmak istiyorum, aslında roman olur büyük ihtimal şu sıralar uzun bir süre boş vaktim olacak. inzivaya çekiliyorum. hayatım boyunca benim ve etrafımdaki insanların hayat hikayesini dile getirmek istiyorum. uzun bir süredir bu konu altında isteğimi dile getirecektim fırsat bulamamıştım. bunu yazdığımı farz edersek ne gibi bir yoldan gitmem gerekiyor baskı vb. gibi. Amaç milyon tane basıp para kazanmak değil. Yaşadığım-yaşattığım-yaşattıkları şeyleri bir kaleme almak istiyorum. Saygılarımla.

Kitap yayımlamak için yazılan kitabı iyi bir yayımeviyle anlaşıp yayımlatabilirsiniz. Yayımevi olmazsa, kendiniz de yayımlatabilirsiniz. Ancak, birçok durumda yayımeviyle anlaşmak daha mantıklıdır.

Yazılan kitabın yayım haklarını 2 yıl, 5 yıl gibi belli bir süre için sözleşmeyle devretmenizi öneririrm. Belli bir süre için devredilirse sözleşmenin süresi dolunca yayım hakları yeniden size geçer. Kitabın bütün haklarını bir yayımevine vermenizi asla önermiyorum.

Sözleşme şartlarında yayımlama için fahiş fiyat isteyen yayımevlerini önermiyorum. Az miktarda fiyat isteyen yayımevleriyle çalışabilirsiniz. Kitap, çok satılacaksa kazancın belli bir kısmını size verilmesini sağlamanızı öneririm.

Bazı yayımevleri:

Elektronik, bilgisayar gibi teknik konularda kitap yayımlayan bir yayımevi: Dikeyeksen (https://www.dikeyeksen.com/)
Birçok konu çeşidi için kitap yayımlayan bir yayımevi: Kitapyurdu Doğrudan Yayımcılık (https://kdy.kitapyurdu.com/)

2015'ten beri Dikeyeksen ile çalışıyorum. Dikeyeksen'den bayağı menmunum. Bu yayımevinde teknik konularda kitap yayımlatabilirsiniz. Dikeyeksen, e-kitap olarak yayımlatma seçeneği de bulunmaktadır.

Ayrıca Kitapyurdu Doğrudan Yayınclılık için de iyi diyorlar, kendileriyle hiç çalışmadım. Kazançtan iyi pay da veriyorlarmış. Ancak bu yayımevinde e-kitap seçeneği yok diye biliyorum.
CommodoreFan ®
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Şubat 19, 2022, 11:44:03 ÖÖ »

Bir yerde burayı benim gibi 70 li yıllarda doğanların platformu olarak görüyorum ve o yüzden de paylaşmak istedim.

Kitabım "Çernobil'in Son Çocukları" Nesin yayın evinden çıktı arkadaşlar.
https://www.nesinyayinevi.com/urun/cernobilin-son-cocuklari

Dünyada Çernobil temalı kurgu dışı ilk kitap olma özelliği taşıyor. Bir başka özelliği de görselleri üç boyutlu maketlerden fotoğraf çekilerek yapıldı. Bu teknik de dünyada zorluğundan dolayı çok az tercih ediliyor. Sanırım Türkiye'de ilk kitap.

Fakat benim için bu kitabın en özel tarafı yazar olarak tüm yayın hakkı gelirini Nesin Vakfına bıraktım.

İstanbulda olup kitap aldıktan sonra imzalatmak isteyen arkadaşlar olursa bir buluşma yapar, hem Çernobil hem de eski günleri konuşabiliriz.

Sizi tebrik ederim. İlgi alanıma giren bir kitap yazmanız dışında, kitabın Nesin Vakfı yayınevinden çıkması ve gelirin oraya bağışlanması apayrı mutlu etti Satılan her kitabınız ile ülkede skandalsız, maddi manevi karşılıksız çocuk okutan en çağdaş ve en büyük oluşuma destek verilmiş olacak. Kitabı heyecanla sipariş verdim, gelmesini bekliyorum. Artık İstanbul'da yaşamıyorum ama dünya küçüktür, bir yerde mutlaka karşılaşma fırsatımız olur, o zaman kitabı imzalatmak ayrıca mutlu eder.

Bir garip COMMODORE fanatiği...
Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Şubat 19, 2022, 14:55:15 ÖS »

Emeğinize sağlık olsun. Daha nice çalışmalar temenni ederim.
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: