Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trCommodoreCommodore GenelCounter Strike 1.6 hakkında soru
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Counter Strike 1.6 hakkında soru  (Okunma Sayısı 2930 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mtchannel
Üye

Üyelik Bilgileri
« : Mart 28, 2022, 23:49:31 ÖS »

Merhaba arkadaşlar. Counter strike 1.6 botlara karşı oynarken teroristi seçersem başlamasıyla ölmesi bir oluyor. ama antiteroriste böyle bir sorun olmuyor. internette bu konu hakkında bir şey bulamadım. böyle bir şey başına gelen varsa nasıl çözebilirim yardımcı olursanız memnun olurum arkadaşlar.

Şimdi fark ettim sadece Mansion haritasında yapıyor. cs1.6 uyumlu çeşit çeşit mansion haritası indirdim. hepsinde durum aynı.
« Son Düzenleme: Mart 29, 2022, 00:53:06 ÖÖ Gönderen: mtchannel » Logged

27" Curved 165Hz ekranda retro oynayan çılgın genç
Commandate
Üye

Ruhunu Dinle O kalbine Giden yolu Bulacaktır

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mart 29, 2022, 17:27:48 ÖS »

doğdun yerle alakalı olabilir ,bazen karşılaşılan bir durumdu üzürine bot doğdunda ölürdün,bir ihtimal ondan dır. oyuna bot sokmayarak haritayı ac oyun başla sonra bot sok bakalım ne olucak

Onurum Sadakatim dir
Theoden (CYON4D)
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Mart 29, 2022, 19:06:26 ÖS »

doğdun yerle alakalı olabilir ,bazen karşılaşılan bir durumdu üzürine bot doğdunda ölürdün,bir ihtimal ondan dır. oyuna bot sokmayarak haritayı ac oyun başla sonra bot sok bakalım ne olucak

Ben de bunu yazacaktım. Bot'ların spawn olacağı yerde oyuncu varsa, oyuncuyu öldürüyor olabilir.
Sıfır botla başlayıp düzgün çalıştığı sürece bot sayısı tek tek arttırılıp denenebilir.

mtchannel
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mart 30, 2022, 04:06:30 ÖÖ »

merhaba arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim. ancak sorunun ne olduğunu buldum ancak farklı şekilde çözdüm. ben takıntı olarak oyun başlayınca terrorist'e geçer sonrada 3.kişi(4 tane karakter seçiliyor'ya ondan bahsediyorum) olurdum. bugün oyuna girerken yanlışlıkla 2.karakter oldum ve doğduğum anda ölmemeye başladım.1.-2.-4. karakterlerde terrorist olarak oynanabiliyor. ancak 3.karakter olduğun anda doğduğun gibi ölüyorsun.
işte tam burada sizin dediğiniz olay gerçekleşiyor. 3. karakter ile doğduğum anda fareyi yukarı kaldırdığımda tepemde bot beliriyor ve ölüyorum hemen. o kadar alan var tepeme çıkıyor bot
mansion'da ev içinden oynamayı sevdiğim için didindim durdum nedendir diye. halbuki takıntımı kenara koyup 3 yerine diğer karakterleri seçsem belki'de bu kadar zaman aramak zorunda kalmayacak oyun oynayacak zamanım olacaktı.
     peki arkadaşlar bu bot ile benim doğduğum yeri düzeltme şansımız varmı ?
veya size oyunu upload etsem düzeltirmisiniz ?
Normalde çok oyun oynayan biri değilim, bulunduğum yerdeki arkadaşlar cs1.6 fortnite sürümünü oynuyorlarmış. Beni'de sardı. onlar hep lan üzerinden birlikte oynadıkları için bu sorunun farkında değiller. ben onlar olmayınca alıştırma yapmak için botlara karşı oynayayım dedim. illa bir sorun karşıma çıkmak zorunda kaldı şükür çözdük. ancak o 3.karakter sorununu çözebilirsek çok memnun olurum.

Sağlıcakla kalın.

27" Curved 165Hz ekranda retro oynayan çılgın genç
Theoden (CYON4D)
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Mart 30, 2022, 11:44:50 ÖÖ »

Yanlış hatırlamıyorsam botların spawn yerleri harita içinde bulunan sabit spawn point'ler arasından seçiliyor. Nette biraz araştırdım ama konuyla ilgili pek bir şey bulamadım. Değiştirmesi kolay bir parametre olmayabilir.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: