merhaba arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim. ancak sorunun ne olduğunu buldum ancak farklı şekilde çözdüm. ben takıntı olarak oyun başlayınca terrorist'e geçer sonrada 3.kişi(4 tane karakter seçiliyor'ya ondan bahsediyorum) olurdum. bugün oyuna girerken yanlışlıkla 2.karakter oldum ve doğduğum anda ölmemeye başladım.1.-2.-4. karakterlerde terrorist olarak oynanabiliyor. ancak 3.karakter olduğun anda doğduğun gibi ölüyorsun.
işte tam burada sizin dediğiniz olay gerçekleşiyor. 3. karakter ile doğduğum anda fareyi yukarı kaldırdığımda tepemde bot beliriyor

ve ölüyorum hemen. o kadar alan var tepeme çıkıyor bot

mansion'da ev içinden oynamayı sevdiğim için didindim durdum nedendir diye. halbuki takıntımı kenara koyup 3 yerine diğer karakterleri seçsem belki'de bu kadar zaman aramak zorunda kalmayacak oyun oynayacak zamanım olacaktı.
peki arkadaşlar bu bot ile benim doğduğum yeri düzeltme şansımız varmı ?
veya size oyunu upload etsem düzeltirmisiniz ?
Normalde çok oyun oynayan biri değilim, bulunduğum yerdeki arkadaşlar cs1.6 fortnite sürümünü oynuyorlarmış. Beni'de sardı. onlar hep lan üzerinden birlikte oynadıkları için bu sorunun farkında değiller. ben onlar olmayınca alıştırma yapmak için botlara karşı oynayayım dedim. illa bir sorun karşıma çıkmak zorunda kaldı

şükür çözdük. ancak o 3.karakter sorununu çözebilirsek çok memnun olurum.
Sağlıcakla kalın.