Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetGünümüzde hala hangi eski/retro oyunları çevrimiçi veya çok oyunculu oynuyorsun?
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Günümüzde hala hangi eski/retro oyunları çevrimiçi veya çok oyunculu oynuyorsun?  (Okunma Sayısı 3178 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Jericho
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« : Nisan 19, 2022, 03:06:35 ÖÖ »

Öncelikle merhaba hayırlı ramazanlar aranıza yeni katıldım. (Theoden abimin önerisi ile)
Eski oyunları seven birisiyim. Kanalımda hala oynadığımızı anı olarak saklıyorum tek tek videoları buraya yazmak yerine direk kanalımda bulabilirsiniz:
https://youtube.com/channel/UCTo7qA9enpd3uCC2jIzKGWw

Genelde yarış oyunlarından oluşuyor:
 the need for speed, nfs2se ve (kilidi açılmış), nfs3 Hot pursuit (1998) ve (kilidi açılmış), nfs4 high stakes, nfs porsche unleashed, nfs hp2 (2002) ve buraya kadar olanların PS1 ve PS2 sürümleri (bölünmüş ekran), nfs underground, nfs ug2, NFS most wanted, nfs carbon (bölünmüş ekran) nfs pro street, NFS shift ,NFS HP(2010/remastered)
Road rash (1994) test drive 4 , test drive 5, juiced, juiced2, street Racing syndicate, screamer aka bleifus ve 2, killzone 2, resistance: fall of man, half life veya sven Coop, Tom clancy's rainbow six Vegas 2 motorstorm, midnight club 2 ve 3 dub Edition remix, blur, Colin McRae 03, 04 ve 2005 (2005 belki) dirt 2 ve 3, bandits phoenix rising, viper racing, network q rac rally championship, international rally championship, Mobil 1 championship 2000, midtown madness, toca race driver 3, flatout 2, world racing 2, gas guzzlers extreme, sports car GT... Bazıları birçok kez oynanama rağmen bazıları ise sadece birkaç kez veya tek seferlik oynandı. aklımda kalan oyunlar bunlar başka gelirse ekleme yaparım.

Oynamak ve denemek istediğim oyunlar:
Project gotham racing ve 2, rallysport Challenge ve 2, Sega GT online, forza motorsport, gran turismo 4 ve 5 timesplitters serisi, call of duty(1-5 belki black ops), tom clancy's serisi (eski olanlar) ve Halo 2 gibi (şimdilik)

Arasından ilginizi çeken varsa oynamaya beklerim. veya önerebileceğiniz.

Not: Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. şuanda telefondan yazdığım için harf imla hatası ve büyük harf yazımı olmuş olabilir. Şimdiden özür dilerim. İyi günler.
« Son Düzenleme: Nisan 19, 2022, 04:45:10 ÖÖ Gönderen: Jericho » Logged
Sheltox
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Nisan 19, 2022, 03:14:47 ÖÖ »

Doom 1 ve 2 yi halen oynuyorum deathmatch serverları mevcut.

Nes,Snes,Sega MD 1-2,PS1Atari 2600 Jr,Retropie (Rasp 3+),Atari 2600 Woody & Darth Vader,Nintendo 64,Sega Master System I- II,Mattel İntellivision,Nintendo TV game 15,Nintendo Famicom 8 Bit,Videopac G7000 (Magnavox Odyssey 2),CBS Colecovision,Nintendo GB DMG,GBA-SP,GBC,Watara-Supervision,GBA,GB-Micro
Theoden (CYON4D)
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Nisan 19, 2022, 09:41:17 ÖÖ »

@Jericho Hoş geldin, seni burada görmek ne güzel.
Belki bir gün forum üyeleri ile bir NFS3 yarışı düzenleriz.

Bu arada tanışma forumu altında bir konu açıp kendinden biraz bahsedersen diğer üyeler de seni daha yakından tanımış olur.
Link: https://www.commodore.gen.tr/forum/index.php?board=4.0

AmigaEsref
Genel Yönetici

love is where you find it.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Nisan 19, 2022, 09:46:11 ÖÖ »

Aramıza hoşgeldin nfs porsche unleashed ve nfs benimde favori nfslerim. Bizde bir sene oldu herhalde Diablo 2 ve 1 oynadık.

Theoden'le arada Assetto Corsa atıyoruz.

Descent 3 kurulu ona başladım ama baya zorlandım bitirmeye çalışıyorum. Bir yerde kilitlendim. Kapının biri açılmıyor. Youtube'den bakıncada hızlı anlaşılmıyor takıldım orada

BlackThorne'da ilerledim baya ama aynı düzey geliyor biraz sıkıldım. Beklemede oda.

Amiga'da Benefactor'de ilerledim bir bölümde takıldım ona da bakıp devam edeceğim.

Quake 3 oynuyorduk bir ara talep olursa atarız gene server kurup.

Bu ara Uncharted serisine başladım. Arada da Quake 4 atıyorum.

Eski demişsin ama yine de bir güncelleme yapayım dedim

AMIGA 500 | GOTEK | 1 MB RAM | 1.3 ROM | Pi Zero HDMI
AMIGA 1200 | 8GB CF | 3.2 ROM | TF1230 Turbo Kart | HDMI-520
COMMODORE 64 | IRQHack64 | KissCart64 | 64K CUPCAKE-CART | Pi 1541 | 1084 S
'Cause I'm CRT., I'm retro | CRT, and I'll win the fight | CRT, I'm a power load | CRT, watch me shine
Oğuzhan
Genel Yönetici

There's no place like 127.0.0.1

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Nisan 19, 2022, 10:06:03 ÖÖ »

Bu ara Uncharted serisine başladım.

Çok sevdiğim bir seri. Devamı hep gelmeli

Amiga 500/500+/1200/4000
Commodore 64
Atari 1040STe/Falcon 030/Jaguar/2600
Roland MT-32 Rev.A&B/SC-88
Sony PS 1-2-3-4-5/PSP/PVM 9"/TV 9"/TV 11"
Sega SMS2FR/MD1FR/MD1JP/MD2/Saturn/Dreamcast/GG
Nintendo NES/SNES/DMG/GBC/GBP/GBA/GBASP
AmigaEsref
Genel Yönetici

love is where you find it.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Nisan 19, 2022, 10:07:54 ÖÖ »

Bu ara Uncharted serisine başladım.

Çok sevdiğim bir seri. Devamı hep gelmeli
Eğlenceli ve espirili birde Türkçe oynuyorum. 2'nin %70 gibi ilerledim. Kardeşimden ödünç aldım ps4'ü. Aynen sonsuza kadar oynanabilir. Kahkaha

AMIGA 500 | GOTEK | 1 MB RAM | 1.3 ROM | Pi Zero HDMI
AMIGA 1200 | 8GB CF | 3.2 ROM | TF1230 Turbo Kart | HDMI-520
COMMODORE 64 | IRQHack64 | KissCart64 | 64K CUPCAKE-CART | Pi 1541 | 1084 S
'Cause I'm CRT., I'm retro | CRT, and I'll win the fight | CRT, I'm a power load | CRT, watch me shine
Voltron
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Nisan 19, 2022, 11:02:04 ÖÖ »

Forumca yapilan Quake III arena turnuvasindan sonra, oyunu silmedim. Uzerine Spearmint kurdum, guncel sunucular var. Hala hardcore maçlara ara ara girip ölüyorum, Maksat stres atmak ve oyunu HD oynamak

Çok retro değil ama Diablo III e de bazen girip geziniyorum. Paragon level kasmaktan sıkıldım. Darkening of Tristram açılmışsa onu oynuyorum.

Metal grupları çok bağırıyor. haklıyken haksız duruma düşüyorlar...
Theoden (CYON4D)
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Nisan 19, 2022, 11:29:58 ÖÖ »

@Voltron
Bi akşam Quake 3 yapalım tekrar kafa dağıtırız, özledik toplanmayı ve sohbetleri
« Son Düzenleme: Nisan 19, 2022, 11:39:44 ÖÖ Gönderen: Theoden (CYON4D) » Logged

muhendis
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Nisan 19, 2022, 11:32:23 ÖÖ »

Aramıza hoşgeldin iyi forumlar
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Nisan 19, 2022, 12:00:17 ÖS »

NFS Underground 1 (PC) oynayayım bu akşam...
Jericho
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Nisan 19, 2022, 13:35:09 ÖS »

Doom 1 ve 2 yi halen oynuyorum deathmatch serverları mevcut.

Bilmezmiyim.

@Jericho Hoş geldin, seni burada görmek ne güzel.
Belki bir gün forum üyeleri ile bir NFS3 yarışı düzenleriz.

Bu arada tanışma forumu altında bir konu açıp kendinden biraz bahsedersen diğer üyeler de seni daha yakından tanımış olur.
Link: https://www.commodore.gen.tr/forum/index.php?board=4.0

Bunu dört gözle bekliyorum. Özellikle kilidi açılmış.

Aramıza hoşgeldin nfs porsche unleashed ve nfs benimde favori nfslerim. Bizde bir sene oldu herhalde Diablo 2 ve 1 oynadık.

Theoden'le arada Assetto Corsa atıyoruz.

Descent 3 kurulu ona başladım ama baya zorlandım bitirmeye çalışıyorum. Bir yerde kilitlendim. Kapının biri açılmıyor. Youtube'den bakıncada hızlı anlaşılmıyor takıldım orada

BlackThorne'da ilerledim baya ama aynı düzey geliyor biraz sıkıldım. Beklemede oda.

Amiga'da Benefactor'de ilerledim bir bölümde takıldım ona da bakıp devam edeceğim.

Quake 3 oynuyorduk bir ara talep olursa atarız gene server kurup.

Bu ara Uncharted serisine başladım. Arada da Quake 4 atıyorum.

Eski demişsin ama yine de bir güncelleme yapayım dedim
Uncharted 3: Drake's Deception xlink kai ile oynamak hala mümkün. Emülatör ile de belki oynanabilir ama xlink desteklemiyor. Lan modu varsa bir ihtimal oynanır. Oyunun çıktığı zamanlar mediamark teknosa gibi mağazalarda oynardım. Çok iyiydi.
Quake 4'ü sadece hikaye modunu oynadım. Çok oyunculu oynamadım. Ama eğlencelidir.

Aramıza hoşgeldin iyi forumlar
Teşekkür ederim iyi forumlar 

NFS Underground 1 (PC) oynayayım bu akşam...
Tabi, herkes okey derse.

Bu forumda hala eski oyunları hala çevrimiçi oynadığınızı görmek beni sevindirdi.
cidocego
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Nisan 19, 2022, 22:56:38 ÖS »

Quake III Arenayı kalabalık bir Commodore.gen.tr forum grubuyla oynamak bayağı eğlenceli olur.

RoborG
-Commodore PC10-III, 12" Monochrome Monitör,5.25 360 KB FDD
-P3 450 CPU, 128MB SD-Ram,80GB HDD, 32X Creative infra, 5,25" Audicom-727 PC Kasetçalar
Theoden (CYON4D)
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Nisan 22, 2022, 16:19:31 ÖS »

Quake III Arenayı kalabalık bir Commodore.gen.tr forum grubuyla oynamak bayağı eğlenceli olur.

Bunu geçen sene yapmıştık. Bu sene tekrarı olursa güzel olur bence de.

« Son Düzenleme: Nisan 22, 2022, 16:28:10 ÖS Gönderen: Theoden (CYON4D) » Logged

phoenix
Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Nisan 22, 2022, 19:24:35 ÖS »

Zamanı da geldi sanki Kahkaha
Voltron
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Nisan 22, 2022, 22:21:20 ÖS »

Zamanı da geldi sanki Kahkaha

Hadi kurdum server’i açın radminleri, gelin.

Multiplayer demişken, tetr.io yu unutmayalım. Karizmatik

« Son Düzenleme: Nisan 22, 2022, 22:28:56 ÖS Gönderen: Voltron » Logged

Metal grupları çok bağırıyor. haklıyken haksız duruma düşüyorlar...
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: