Havalar ısındı... Bizim Ankara'lı gençler buluşma buluşma diye diye en sonunda beni de ikna ettiler. Sen de aramıza katıl, fantastik bir gün geçirip, geçmişe bizimle yolculuk yap. Gün sonunda 20 yaş gençleşme garantimiz bulunmakta
Daha önceki Ankara buluşma videolarımız için:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLFAIIXyLEXs4lmGGLBnX1xR-bra4_tNxoEn son buluşma da ne olmuştu?
https://youtube.com/shorts/2Zr-EL0v79E?feature=shareBuluşma yerimiz Zula Bar ve saat 13:00 aktivite başlıyor. Gece yarısına kadar eğlence.
1-Mekan:Buluşma yerimiz Zula Bar
Kızılırmak caddesi 15 numara. Jolly Joker'in alt çaprazında. Kapısında sadece minik bir logo var. Arada zula bir yerde.
------------> Buluşma zamanı; 19 Haziran Pazar saat: 13:00! <-------------------Alt yapı ekibi olarak biz 12:30'da mekanda oluruz (daha erken açılmıyor maalesef) Ucundan tutayım ben de bir şeylerin diyen gelsin 12:30'da... Bitiş için bir sınır yok. (Dansöz kapanışta geliyor diyorlar)
2-Adres detay:https://goo.gl/KJY4jI3-Otopark:Otopark için tek alternatif Kocatepe otoparkı. Temiz, sorunsuz... -Mekana 200 mt.uzaklıkta-
Taksiyle gelin, taksiyle gidin... başınız ağrımasın. Zaten alkol da var, en güzeli bu
(Sanırım ben bunu tercih edeceğim)
4-Açık Hava:Açık havada, masalarımızda cihazlarımızı sergileyip, oyunlar oynayacağız. İsteyen takaslık/satılık ürünlerini de getirecek, isteyen sergilik ürünlerini... Açık havada muhabbet, yeme ve içme olacak. Yanınızda getireceğiniz orijinal şeyler olursa bekleriz.
5-Sergilik:Ayrıca elinizde nadir ya da ilginç olduğunu düşündüğünüz, oyun, kitap, cihaz vs. varsa getirin bakalım, dokunalım! Masamızda sergileyelim, sonra alın geri götürün
6-Takaslık/Satılık:Retro ya da değil. Ne satmak istersen getir. Satamazsan takaslarız. Utanmazsak açık artırma bile yaparız... Daha önce denemiş olduğum ve ilgi de çeken bir yeni uygulama.
Elinizde takas için retro ya da değil, her şeyi getirin. Başka bir takascı genç de getirip, "abi ben PS3 GTAV vereyim, sen de şu Amiga Rick Dangerous'u bana takasla" muhabbetlerinin döneceği bir durum olacak. Ben açıkçası bir çok ilgi çekici şey getireceğim.
İlk defa bu buluşmaya dışarıdan halkı da dahil etmiş olacağız. Bara gelenler bizi, cihazlarımız, takaslık/satılık ve sergilik ürünlerimizi de görüp aktif bir katılım sergiliyecekler.
Bunun haricinde kişisel olarak kime ne isterseniz hediye edin. Ben Amiga 1200 bekliyorum Oğuzhan'dan :p
Amacımız; aynı kafadan olan kişileri bir araya getirmek ve farklı bir pazar günü geçirmek olacak. Bakalım neler olacak
Yine video çekerim ve sizinle muhabbet ederim ona göre hazırlanın.
Özetle; arkadaşlarımız, dostlarımız gelin, her türlü mutlu olacaksınız! 19 Haziran pazar günü görüşmek dileğiyle
Haydin elleri görelim.
Kimler geliyor?
Özellikle şehir dışından gelecek olanlar kimler?
Katılımcılar:
0 ibeser (ayaktakimi) | Ankara
1 oğuzhan | Ankara
2 agony | Ankara
3 slunlucky | Ankara
4 cemtezcan (blockmind) | Ankara
5 retrocu.6 | Ankara
6 f3Y2ULL4H |
İstanbul7 thozan |
İstanbul8 croc the one | Ankara
9 skonac | Ankara
10 ggolem | Ankara