Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetLetgo galiba çalışmıyor...
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Letgo galiba çalışmıyor...  (Okunma Sayısı 4425 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cydonian
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« : Haziran 18, 2022, 17:57:50 ÖS »

Selam ahali,
Aranızda letgo uygulaması veya letgo web sitesini kullanan var mı?
Sanki 1-1,5 aydır letgo'da bir tuhaflık var, ne ilanları favoriye ekleyen var, ne de mesaj atan?! Ben de 1-2 satıcıya mesaj attım ama mesajlar chat kısmında görünmüyor, letgo göçtü mü? Aynı sorunları yaşayan var mı?

It is difficult to say what is impossible, for the dream of yesterday is the hope of today and the reality of tomorrow.
Exu
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Haziran 18, 2022, 18:23:38 ÖS »

Geçen hafta upgrade ettiğim PC sistemimin eskilerini letgo ya koydum; 3 günde ölücüler bezdirdiği için dün kaldırdım ilanı. Sizde bişey vardır, bir kontrol edin.

Bir kadının tepesini attıracak kadar çok RETRO EŞYA barındırabiliyorsan ve hala evliysen, O zaman kralsın...
mtchannel
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Haziran 18, 2022, 21:07:07 ÖS »

merhabalar arkadaşlar. letgo'ya bende ürünler koydum satılsın diye ancak. bendeki sorun sanırım karşı tarafın sorumsuzluğu. ilanı favori eklersin başım gözüm üstüne. ancak "hala satılıkmı" veya "hazır mesaj kullanmayıp direk merhabalar üründe arıza yoksa almak istiyorum" gibi bana mesaj atıp gördüğüm anda dönüş yapıyorum hemen. 10 gündür karşı tarafın mesajı okumasını bekliyorum veya mesajı gördüğü halde geri cevap vermemeleri. yav ne garip insanlar var kafam algılamıyor yemin ederim. karşı tarafa mesaj atıyorum alacakmısın neden cevap yazmıyorsunuz diye adam görüyor mesajı ancak cevap vermiyor. keşke pazarlık varmı diye yazıp bir sohbet başlasada en azından satılır satılmaz bir sonuca bağlanır. kaç gündür devamlı hala satılıkmı diye mesaj gönderiyorlar. bıktım usandım. yokmudur başka mecralar diyeceğimde oradada farklı insanlar olacağını zannetmiyorum

27" Curved 165Hz ekranda retro oynayan çılgın genç
mtchannel
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Haziran 19, 2022, 12:57:08 ÖS »

merhaba arkadaşlar. yine letgo'da alıcı cevap vermeden satış yapmaya çalıştığım anlardan biri.

satılıkmı diyor. cevap veriyorum satılık diyorum sonrasında numaramı paylaşıyorum. nerden teslim alabilecekse birbirimize en yakın konumda buluşmak adına hızlıca görüşüp halledelim diye. ama 10 günden önce okumuyorlar. okuduktan sonrada cevap yazmak zor geliyor. nezaketen cevap yazar insan. günde 50 defa aynı şeyler ile karşılaşıyorum maalesef. nezaketi, anlayışı, dürüstlüğü vb. herşeyi unuttuk gidiyoruz. ALLAH sonumuzu hayretsin.

şu anda okundu yapıldı. ama maalesef cevap yazılmadı. halbuki gönderdiğim mesajdada alıp almayacağınız konusunda bilgi verin dedim. artık bu yapılan şeyin adı dalga geçmekmidir. nedir karar veremedim

yok ben sorunu anladım. insanlar zombi olmuş. anlıyor ancak cevap veremiyor.
« Son Düzenleme: Haziran 19, 2022, 13:07:13 ÖS Gönderen: mtchannel » Logged

mach1
Üye
**

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Haziran 19, 2022, 14:18:32 ÖS »

Benim ilanlarim var calisiyor mesaj atanlardan mesajlar geliyor

Receiverlar uydu ve dijital yayın sistemleri
Cydonian
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Haziran 19, 2022, 16:42:47 ÖS »

merhaba arkadaşlar. yine letgo'da alıcı cevap vermeden satış yapmaya çalıştığım anlardan biri.

satılıkmı diyor. cevap veriyorum satılık diyorum sonrasında numaramı paylaşıyorum. nerden teslim alabilecekse birbirimize en yakın konumda buluşmak adına hızlıca görüşüp halledelim diye. ama 10 günden önce okumuyorlar. okuduktan sonrada cevap yazmak zor geliyor. nezaketen cevap yazar insan. günde 50 defa aynı şeyler ile karşılaşıyorum maalesef. nezaketi, anlayışı, dürüstlüğü vb. herşeyi unuttuk gidiyoruz. ALLAH sonumuzu hayretsin.

şu anda okundu yapıldı. ama maalesef cevap yazılmadı. halbuki gönderdiğim mesajdada alıp almayacağınız konusunda bilgi verin dedim. artık bu yapılan şeyin adı dalga geçmekmidir. nedir karar veremedim

yok ben sorunu anladım. insanlar zombi olmuş. anlıyor ancak cevap veremiyor.

siz de letgo web sitesini kullanıyorsunuz, aynı durum bende de oluyor 1-1,5 aydır. mesaj atıyorum, 2-3 hafta sonra okundu bildirimi geliyor ama yanıt gelmiyor, sanırım chat kısmında ciddi bir sorun var. sadece ilanları favoriye ekleme kısmı çalışıyor bende, chat kısmı kesinlikle çalışmıyor.

It is difficult to say what is impossible, for the dream of yesterday is the hope of today and the reality of tomorrow.
mtchannel
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Haziran 19, 2022, 17:17:02 ÖS »

@Cydonian merhaba. bende ne olur ne olmaz diye numaramı direk gönderiyorum. en azından numaramı görünce direk arasınlar diye ama. ne dönen var ne yazan. sizinde dediğiniz gibi web chatle ilgili bir sorun olabilir ondan dolayı android emulatore letgo yükleyip biraz oradan takılacağım. bakalım aynımı olacak. yoksa gerçektende alıcılar okuyuptamı geri dönmüyorlar. test etmiş olurum.

Sheltox
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Haziran 19, 2022, 20:19:47 ÖS »

Zebramo candır. letgoda gerçekten iletişim kaynaklı sıkıntılar yaşanabiliyor. En azından Zebramodaki satıcılar ve alıcılar daha aktif.

Nes,Snes,Sega MD 1-2,PS1Atari 2600 Jr,Retropie (Rasp 3+),Atari 2600 Woody & Darth Vader,Nintendo 64,Sega Master System I- II,Mattel İntellivision,Nintendo TV game 15,Nintendo Famicom 8 Bit,Videopac G7000 (Magnavox Odyssey 2),CBS Colecovision,Nintendo GB DMG,GBA-SP,GBC,Watara-Supervision,GBA,GB-Micro
mtchannel
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Haziran 19, 2022, 21:32:28 ÖS »

@Sheltox merhabalar.
alternatif seçenek sunmanız iyi oldu gerçekten. biraz inceleyeyim. teşekkür ederim.

Voltron
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Haziran 19, 2022, 22:38:06 ÖS »

Letgo mobilde de problemli bir platform. Artik ne yapiyorsa arkada, sagligi tam batarya hizla tukeniyor. Iphone android farketmiyor. 10 dakikada anormal bir sekilde pili 80% den 20% ye indirdigi oldu. Genelde oyle zaten. Oylece bir kac aciklama okumama ragmen sadece. Ya ciddi yazilimsal bir sorun ya da arkada calisan mining gibi bir bit yenigi var.

Metal grupları çok bağırıyor. haklıyken haksız duruma düşüyorlar...
hakkan
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Haziran 20, 2022, 11:39:41 ÖÖ »

Çok fazla psikopat var, kısa bir örnek. Adam ilan vermiş, "pazarlık var mı" diye sordum sadece. Okudu hiç bir şey yazmadı. Tekrar mesaj attım "ürünü alacağım" dedim dönüş yok. Bir arkadaşımdan rica ettim, ürünü alacağım yazdı, hemen randevulaştılar ve ürünü onun yerine ben giderek aldım.

Adam artık mesajıma mı, ismime mi gıcık oldu bilmiyorum bana değil arkadaşıma sattı ürünü :-)

Böyle insan çok fazla ama şu da var eğer cevap vermiyorsa genelde ürün satılmış oluyor.
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Haziran 20, 2022, 11:44:03 ÖÖ »

Letgoda iki taraf da sakat. Alacağına dair söz ve yemin veren insanlara siz de rastlıyor musunuz, yeminini tutana rastlamadım.
knighTeen87
Deneyimli

SNK ve Dragon Quest Hastası

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Haziran 20, 2022, 11:46:20 ÖÖ »

Çok fazla psikopat var, kısa bir örnek. Adam ilan vermiş, "pazarlık var mı" diye sordum sadece. Okudu hiç bir şey yazmadı. Tekrar mesaj attım "ürünü alacağım" dedim dönüş yok. Bir arkadaşımdan rica ettim, ürünü alacağım yazdı, hemen randevulaştılar ve ürünü onun yerine ben giderek aldım.

Adam artık mesajıma mı, ismime mi gıcık oldu bilmiyorum bana değil arkadaşıma sattı ürünü :-)

Böyle insan çok fazla ama şu da var eğer cevap vermiyorsa genelde ürün satılmış oluyor.

Benim letgo ile ilgili naçizane bir tespitim var, kullanıcılarının büyük kısmı hayli saldırgan ve agresif maalesef. Ayrıca satış siteleri arasında en eğitim seviyesi ve profili düşük kullanıcıların da letgo'ya ait olduğunu düşünüyorum uzun yıllara varan gözlemlerime dayanarak. Tabi sözüm meclisten dışarı, yanlış anlaşılma olmasın.

Belli ki pazarlık istediniz diye satıcı anında kıl olmuş size ve sizinle ilişiğini kesmiş. Basit bir evet ya da hayır demekten aciz, iletiğim yeteneğinden yoksun insanlar bunlar maalesef. 20 liralık ürün için beni ayağına çağıran, kabul etmeyince de ana-avrat küfürler saydıran pek çok alıcıyla karşılaştım letgo'da bugüne kadar. Şaşırmamak lazım.

Oyunlarımın resimlerini paylaştığım tumblr adresim: http://knighteen87.tumblr.com

Oyun listem: http://www.rfgeneration.com/cgi-bin/collection.pl?&name=knighTeen87&fo
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Haziran 20, 2022, 11:49:21 ÖÖ »

Donanımhaber ölücüsü, ortalama letgo alıcısından evladır...
AmigaEsref
Genel Yönetici

love is where you find it.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #14 : Haziran 20, 2022, 12:43:32 ÖS »

Letgo sıkıntılı ya Kahkaha insanlar ilan koyuyor arıyorsun ilgilenmiyorlar felan. Ürün satmayı denedim orada da binbir türlü zorluk çıkıyor. Genelde yani benim gözlemim ev kurcular çok takip ediyor ölü fiyattan güzel ürünleri alıp satıyorlar.

Bu arada iyi fırsatlarda çıkıyor. Benim klavye setini felan oradan almıştım. Bazen monitör alıyorum crt. Bazı ev hanımları eski pcleri oyunları ile beraber çok ucuza satabiliyor. Güzel yanlarıda yok değil. Misal güzel bir Sony walkman denk geldi bakımları yapılmış 50 tl ye almıştım 3 sene önce.

AMIGA 500 | GOTEK | 1 MB RAM | 1.3 ROM | Pi Zero HDMI
AMIGA 1200 | 8GB CF | 3.2 ROM | TF1230 Turbo Kart | HDMI-520
COMMODORE 64 | IRQHack64 | KissCart64 | 64K CUPCAKE-CART | Pi 1541 | 1084 S
'Cause I'm CRT., I'm retro | CRT, and I'll win the fight | CRT, I'm a power load | CRT, watch me shine
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: