Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Atari Kasetlerim  (Okunma Sayısı 5745 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Stardium
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« : Kasım 03, 2022, 00:28:20 ÖÖ »

Sevgili forumdaşlar bugün çocukluğumdan kalma, 5 kez taşınmama rağmen özenle sakladığım atari kasetlerimi buldum. Hemen fotoğraflayıp sizlerle de paylaşmak istedim 

O yıllar o kadar güzeldi ki bugün bile o heyecanı hatırladıkça dün gibi yaşıyorum.

Kasetlerin yüzlerindeki stickerlar yırtıldığında, düz kağıda oyunun ismini yazardım ve onu bantlardım, Hatta bazen logosunu çizerdim ve yırtılan yere bantlardım özenle. Bazılarına o yılların tarihini filan yazmışım çocuk aklımla 

Nostalji oldu ve bu heyecanı sizinle de paylaşmak istedim.

Hala bazı stickersız kasetlerim var onları da komşumun çocuğu kazımıştı ve büyük kavga çıkmıştı. Hey gidi günler.

Artık eksik olanlara pc'den sticker çıkartıp yapıştırabilirim.

Umarım (minicik de olsa) koleksiyonumu beğenirsiniz.

Voltron
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Kasım 03, 2022, 13:15:06 ÖS »

Famiclone…. Atari Kaset diyince 2600 ya da Atari 8 Bit kartus veya kasetleri olarak dusundum

Guzel biriktirmissin, bunlari ozel kilan da anilari olmasi zaten. Sen famiclone kartuslarin son donemlerine denk gelmissin anlasilan.

Metal grupları çok bağırıyor. haklıyken haksız duruma düşüyorlar...
Stardium
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Kasım 03, 2022, 13:39:01 ÖS »

Famiclone…. Atari Kaset diyince 2600 ya da Atari 8 Bit kartus veya kasetleri olarak dusundum

Guzel biriktirmissin, bunlari ozel kilan da anilari olmasi zaten. Sen famiclone kartuslarin son donemlerine denk gelmissin anlasilan.

Ah keşke öyle olsaydı Kahkaha Çok haklısınız, maalesef sonlarına denk geldim. Kısa bir süre sonra da ev bilgisayarları her çocuğun evine yayılmaya başlamıştı.

Değerli yorum ve bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
canorhan78
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Kasım 03, 2022, 13:53:53 ÖS »

2004 bizim için yüksek bir yıl early 80s lerle gel
Stardium
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Kasım 03, 2022, 14:04:20 ÖS »

2004 bizim için yüksek bir yıl early 80s lerle gel

Keşke öyle bir şansım olsa ve yapabilseydim Kahkaha Gerçekten çok isterdim 70'ler yada en geç 80'ler de doğmayı
Enson
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Kasım 04, 2022, 16:55:03 ÖS »

Çok güzeller, anılarının olması daha da değerli kılıyor, zaman sanki bize yukarıdaki el yazısı ile yazılan "CONTRA" nın 'a' harfi gibi davranıyor
onair234
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Kasım 04, 2022, 22:02:33 ÖS »

hiçbiri unutulmaz
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: