Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

  Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 ... 3 4 [5]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Deprem geçmiş olsun  (Okunma Sayısı 14520 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sabri64
Üye
***
Mesaj Sayısı: 159



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #60 : Şubat 12, 2023, 11:27:32 ÖÖ »

Kemal Kutlu başınız sağolsun.
Bu felakette yakınlarını kaybeden herkese sabırlar diliyorum.

Şu bir gerçekki zil çalmış ders bitmiş ama biz hiçbirşey öğrenememişiz...

Logged
atakantas
Üye
****
Mesaj Sayısı: 348



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #61 : Şubat 12, 2023, 15:50:15 ÖS »

Hepimize geçmiş olsun.Ülkece hepimiz bir şekilde etkilendik ve etkileniyoruz.
Sn Kemal Kutlu başınız sağolsun.Bu yaşananlar umarım artık bazı şeyleri değiştirmek adına bir milat olur.Gelecek nesiller yapılan yanlışların acısını çekmezler.
Logged

AMIGA 1200 | GVP A1230 TURBO+ JAWS II | 20 MB RAM | INDIVISION AGA MK2CR | 3.9 ROM | 32 GB CF
AMIGA 500 | VAMPIRE V500 V2+ | GOTEK | 2 MB CHIPRAM | HDMI520 |
C64 BREADBIN | 1071 CRT| 1541 | IRQHACK64
zanpinoz
Deneyimli
*****
Mesaj Sayısı: 575



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #62 : Şubat 12, 2023, 18:08:52 ÖS »

Kemal hocam Allah sabır versin.

Annenizin ve tüm vefat edenlerin mekanları cennet olur inşaAllah.
Logged
pofpor
Deneyimli
*****
Mesaj Sayısı: 713



Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #63 : Şubat 13, 2023, 09:12:42 ÖÖ »

Kemal Kutlu başın sağolsun. Kolay kolay unutulcak gibi değil bu deprem. Ben Gaziantep'in Oğuzeli ilçesindeyim.Gece sarsıntı ile fırladık ve bir yere çöküp bitmesini bekledik. 98 Adana depreminde de Adana'da 2 defa yaşamıştım. Bu ondan hem şiddet hem de süre bakımından oldukça fazlaydı. 
Adanadaki depremi bildiğimden bitmesini bekledik, bitmedi. Devam edince insan beyni duruyor adeta. 1,5 dakika civarında sürmüş. Arabalara koştuk. Soğuk, yağmur... Tabi hiçbiryerden haberimiz yok. Sabah olunca diğer illerden haber almaya başladık. Öğlen aynı şekilde sallayınca alt üst olduk. Tabi arabadaydık bu sefer.
Burada şimdilik 5-6 apartman kapatıldı kolon hasarından dolayı. Onun dışında yıkılan olmadı ama her evde çatlamalar var. Antep'te yaşayanlar bizim ilçeye akın etmeye başladılar. İlk 2 gün aşırı kalabalık vardı. Burası biraz kırsal kalıyor. Müstakil evler çok, insanlar apartmanlardan kaçtılar. Köy de fazla burada. Keşke böyle olmasaydı ama insanlar tek katlı, bahçeli evlerin, köylerin değerini anladılar. Biz de okulun bahçesine arabayı çektik. Bahçe içinde zemin kat anaokulu var. Bayanlar ve çocuklar içerideler. Ben tedirginlikten dolayı yatmaya giremiyorum. Arabadayım. 1 hafta böyle geçti ama diğer deprem bölgelerine göre çok şükür biz cennette yaşıyor gibiyiz. İhtiyaç duyduklarımızı almak için eve girip çıkıyoruz. Eve girince insan tuhaflaşıyor. Apartmanda görünen birşey yok ama sanki siz oradayken sayılı saniyeleriniz varmış gibi heyecana kapılıyorsunuz. Sağlam raporu verseler bile insanlar korkudan nasıl içeri girecek bilmiyorum. Her konuştuğum öğrenci velisi aynısını söylüyor. ilk 2-3 gün boyunca insanlar durdukları yerde sallandıklarını hissediyorlardı. İnsanların ruh sağlığını çok etkiledi. Sadece ben öyle hissediyorum zannetmiştim halbuki. Nefes alıp veriyorsunuz sandalye hafif sallanıyor, etrafa bakıyorsunuz birşey mi var diye. Dün arkadaşla muhabbet ederken 'kalbimin çarpıntısından sandalye sallandı korktum' dedi. Aynısı bende de oluyor deyince gülmeye başladık.
Maraşlı komşular akrabalarını kaybettiler, komşu ve akrabalarını kaybeden arkadaşlar var. Arkadaşlardan vefat edenler oldu. Depremden bir hafta önce Youtube'da halı saha videosu paylaşmıştım.  Zayıf uzunlu boylu arkadaş var, beyaz tişörtlü. Videodaki arkadaşı oğlu ile birlikte kaybettik maalesef. Allah ölenlere rahmet eylesin. Açıkta kalanların Allah yardımcısı olsun. Kendinize iyi bakın.

Logged

Kaan Akkurt
Uzman
*****
Mesaj Sayısı: 3.062



Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #64 : Şubat 13, 2023, 10:14:19 ÖÖ »

Acı tarifsiz.. kaybettiklerimize rahmet kalanlara başsağlığı diliyorum.

Logged

AmigaEsref
Genel Yönetici
*****
Mesaj Sayısı: 5.689


love is where you find it.


Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #65 : Şubat 13, 2023, 12:38:34 ÖS »

@Kemal Kutlu başınız saolsun abi Allah Rahmet Eylesin.
Logged

AMIGA 500 | GOTEK | 1 MB RAM | 1.3 ROM | Pi Zero HDMI
AMIGA 1200 | 8GB CF | 3.2 ROM | TF1230 Turbo Kart | HDMI-520
COMMODORE 64 | IRQHack64 | KissCart64 | 64K CUPCAKE-CART | Pi 1541 | 1084 S
'Cause I'm CRT., I'm retro | CRT, and I'll win the fight | CRT, I'm a power load | CRT, watch me shine
witchdoktor
Uzman
*****
Mesaj Sayısı: 6.238



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #66 : Şubat 13, 2023, 17:05:00 ÖS »

@pofpor

Sana ve ailene de çok geçmiş olsun. Kemal Kutlu ve vefat eden yakını olan tüm arkadaşların da başı sağolsun.
Logged
evreno
Deneyimli
*****
Mesaj Sayısı: 1.237



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #67 : Şubat 14, 2023, 11:30:34 ÖÖ »

Evreno, voltron, daily.hero ses verin

Çok şükür iyiyiz biz kardeş, teşekkürler
Vefat edenlere allah rahmet eylesin, sevenlerinin başı sağolsun
 
Logged
pofpor
Deneyimli
*****
Mesaj Sayısı: 713



Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #68 : Şubat 14, 2023, 13:52:10 ÖS »

Herkese teşekkürler
Logged

feuer
Deneyimli
*****
Mesaj Sayısı: 583



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #69 : Şubat 14, 2023, 17:08:26 ÖS »

Tüm milletimize geçmiş olsun.
Yakınlarını kaybedenlere sabır ve başsağlığı diliyorum.
Logged
sbaslar
Üye
****
Mesaj Sayısı: 256



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #70 : Şubat 15, 2023, 07:35:14 ÖÖ »

Kemal abi çok üzüldüm. Başınız sağ olsun Allah sabır versin. 
Logged
freedom
Uzman
*****
Mesaj Sayısı: 1.717


Retro allowed me to be free.


Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #71 : Şubat 15, 2023, 19:28:15 ÖS »

Kıymetli arkadaşlar
Söyle bir bilgi ulaştı bana. Umarim faydali bir calismadir. İhtiyacı olanlara bir fayda sağlayabilir. İhtiyaç duyanlara iletebilirsiniz diye düşündüm.
Afet sonrası iş ihtiyacı olanları işverenlerle buluşturmayı amaçlayan bir platform yapmışlar sanirim.

https://www.afet.in/


« Son Düzenleme: Şubat 15, 2023, 19:29:49 ÖS Gönderen: freedom » Logged

Sayfa: 1 ... 3 4 [5]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: