Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trDiğer Nostaljik BilgisayarlarIBM Uyumlular / Retro x86 SistemlerA7N8X-E Anakart İçin IO Shield(Anakart Aynası) Arıyorum
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: A7N8X-E Anakart İçin IO Shield(Anakart Aynası) Arıyorum  (Okunma Sayısı 6882 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Foxbat
Üye

Üyelik Bilgileri
« : Aralık 26, 2023, 21:06:30 ÖS »

Merhabalar,
Başlıkta belirtiğim gibi A7N8X-E anakart için IO Shield arıyorum. Yani pek retro sayılmaz , aynı zamanda çıkma ihtimali düşük ama yine de şansımı denemek istiyorum, elinde olan varsa iletişimi geçerse sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Resimler:

« Son Düzenleme: Aralık 28, 2023, 12:37:53 ÖS Gönderen: Foxbat » Logged
leventp
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Aralık 27, 2023, 01:00:49 ÖÖ »

Belki benden çıkabilir, sabah bakarım.
appiah4
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Aralık 27, 2023, 08:53:47 ÖÖ »

Elimde 200 tane falan IO shield var aralarından bakmam gerek, ama çok standart bir IO layout'u yok bu anakartın.  Rica etsem portların net bir fotosunu paylaşır mısınız bu gece bakayım.

Retronautics: Retro bilgisayar, donanım ve proje galerim.
Foxbat
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Aralık 27, 2023, 11:10:55 ÖÖ »

Elimde 200 tane falan IO shield var aralarından bakmam gerek, ama çok standart bir IO layout'u yok bu anakartın.  Rica etsem portların net bir fotosunu paylaşır mısınız bu gece bakayım.
Yukarda resimler gözükmüyor mu acaba? Gözükmüyorsa bir daha paylaşabilirim.
« Son Düzenleme: Aralık 27, 2023, 14:23:50 ÖS Gönderen: Foxbat » Logged
appiah4
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Aralık 28, 2023, 11:19:11 ÖÖ »

Elimde 200 tane falan IO shield var aralarından bakmam gerek, ama çok standart bir IO layout'u yok bu anakartın.  Rica etsem portların net bir fotosunu paylaşır mısınız bu gece bakayım.
Yukarda resimler gözükmüyor mu acaba? Gözükmüyorsa bir daha paylaşabilirim.

Göremiyorum, link olarak koymuşsunuz sanırım.  Ek olarak koyarsanız yardımcı olabilir.

sad_face05
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Aralık 29, 2023, 00:39:59 ÖÖ »

Görseller bende görünüyor.

AV Famicom NESRGB, Super Famicom, NTSC NES, MegaDrive 2 60Hz, N64 Crystal Blue NTSC RGB, Wii, PS3, SONY PVM 20L2
leventp
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ocak 03, 2024, 21:20:04 ÖS »

Selamlar,

Ofisi karıştırdım, maalesef en yakın olarak şu var. Üzerinde değişiklik yaparsanız uyacaktır tahmin ediyorum. İşinizi görüyorsa, size verebilirim.

Selamlarla, LP
lunarstrain
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Ocak 03, 2024, 22:01:02 ÖS »

Belki ideal çözüm değil ama hiç bulunamazsa 3d printer ile plastik olarak basılıp kullanılabilir.

https://www.thingiverse.com/thing:6318967
sad_face05
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Ocak 05, 2024, 13:44:52 ÖS »

Belki ideal çözüm değil ama hiç bulunamazsa 3d printer ile plastik olarak basılıp kullanılabilir.

Bu baya hoş duruyor, kullanılabilirmiş.
Selamlar,

Ofisi karıştırdım, maalesef en yakın olarak şu var. Üzerinde değişiklik yaparsanız uyacaktır tahmin ediyorum. İşinizi görüyorsa, size verebilirim.
Selamlarla, LP
En son io shield keserken elimi de kesmiştim baya meşakatli bir iş, pek önermem.

AV Famicom NESRGB, Super Famicom, NTSC NES, MegaDrive 2 60Hz, N64 Crystal Blue NTSC RGB, Wii, PS3, SONY PVM 20L2
Foxbat
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Ocak 06, 2024, 00:06:09 ÖÖ »

Merhabalar kusura bakmayın, başlığı tamamen unutmuşum, gerçekten özür dilerim;
Selamlar,

Selamlarla, LP
Teşekkürler abi buna benzer bir io shield bende de var. Ancak bunu kesmek sad_face05'inde dediği gibi çok uğraştırıcı olacaktır. Aynı zamanda sonuçta çok güzel olmayacaktır, yine de teşekürler

Çok güzel duruyor açıkçası ama elimde 3D bir yazıcı yok şuan yine de halledilir ama bir süre daha aramaya devam etmek istiyorum.
Foxbat
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Ocak 06, 2024, 00:09:12 ÖÖ »

Göremiyorum, link olarak koymuşsunuz sanırım.  Ek olarak koyarsanız yardımcı olabilir.
Kusura bakmayın sorunu halledemedim ama Google Drive'a ekledim, oradan bakabilirsiniz.
https://drive.google.com/file/d/1DtDTo0m1-GNk-m_KbkRhTIFaGKuMbeJ-/view?usp=drive_link
https://drive.google.com/file/d/1TyFkGLMrK1wYEBtKai595eq-QSTH_bFN/view?usp=drive_link
appiah4
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Ocak 07, 2024, 13:45:16 ÖS »

Tüm elimdekilere baktım ama yok ne yazık ki.

ssaylanc
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Ocak 07, 2024, 15:34:52 ÖS »

Mevcut modelin görselini bulup, biraz ölçüp biçip 3d baskı yaptırılabilir bence.
Foxbat
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Ocak 07, 2024, 21:54:41 ÖS »

Mevcut modelin görselini bulup, biraz ölçüp biçip 3d baskı yaptırılabilir bence.
Birileri bu işi çoktan bizim için yapmış, @lunarstrain de paylaşmış .

Tüm elimdekilere baktım ama yok ne yazık ki.
Çok teşekkürler. Zaten pek bulmayı beklemiyorum, sadece bu modele özel bir IO shield olduğu ve nadir de bir anakart modeli olduğu için oldukça nadir. Sanırsam en sonunda 3d baskı için Kaan Ağabeye başvuracağım Kahkaha.
« Son Düzenleme: Ocak 07, 2024, 22:07:25 ÖS Gönderen: Foxbat » Logged
ssaylanc
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Ocak 08, 2024, 10:29:35 ÖÖ »

İstersen basayım bunu, ama gelip alman gerekecek
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: