Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: İdefix'e dikkat.  (Okunma Sayısı 1831 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 31, 2024, 12:34:40 ÖS »

(Ek: Zor bela bağıra çağıra iademi alabildim.. Bugün iade edilmiş..)
--------------------------------------
Adamlar bildiğiniz gaspçı olmuş. Bence uzak durun bulaşmayın.

Ürününüz sorunsuz teslim edildiyse bir sıkıntı yaşamazsınız sanırım.
Ama eğer iade değişim vb durumları olursa yüksek ihtimal çok canınızı sıkacaklar.
Son dönemde şikayetvarda benim sorunuma benzer epey şikayet açılmış.

15 gün kadar önce oradan kahve aldım.
2-3 gün işlem yapılmadı. Sonra bir gün baktım. Ürün bana teslim edilmediği halde, edildi olarak görünüyor.
Takip numarsına baktım, teslim edilen adres ve kişi farklı.
Başkasının takip numarasını benim siparişime girmişler.
Neyse dedim. Hem satıcıya yazdım. Hem de müşteri hizmetlerine destek açtım.
2 taraftanda ses seda çıkmadı. Online müşteri hizmetlerine bağlanıp yazdım.
Tamam efendim destek kaydınızı aldık zaten inceliyoruz şu bu...

Bekle bekle sonuç yok. Bir daha online desteğe yazdım. Hala inceleniyor vb.
İnceleyecekleri de 5 dakikalık bir şey. Benim adresimle, kargo teslim adresini karşılaştıracaklar.

Epey sinirlendim. İade talebi açtım.. Akşamüstü aradılar. Kusura bakmayın şöyle böyle oldu vb.
Dedim iade talebi açtım. Bana gelen bir şey olmadığı için.
Geri gönderip iade kargo numarası giremiyorum sisteme.
Gördük efendim orası sorun değil. iade işlemleriniz başlatık dediler.
3-4 gün geçti iade yok.
Şikayetvara yazdım. Yüksek ihtimal bot mesajıyla size geri döneceğiz cart curt..

Üzerine 3-4 gün daha geçti hala ne iade yapıldı, nede geri dönüş yapılıp bilgi verildi.
Araştırıp tüketici hakem heyetine başvurmayı düşünüyorum.
« Son Düzenleme: Ağustos 01, 2024, 08:20:22 ÖÖ Gönderen: Cengiz Demir » Logged

muhendis
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Temmuz 31, 2024, 12:45:41 ÖS »

hepsi aynı trendyol iyi matah bi bockmu sanki ? benim üyeliğimi çalmışlar mhs sine telefonettim durumu izh ettim umursamadılar bende gittim yeni telefon numarama uyelik aldım adamlar para peşinde müşteri memnuniyeti diye birşey yok

atlantis
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Temmuz 31, 2024, 13:16:34 ÖS »

Bizde English Home mağduru olduk. İndirim yaptılar. Kaç ayrı ürün siparişi verdim. Sadece bir tanesi elime ulaştı. Diğerlerinin siparişlerini iptal ettiler ve bedelini ödediler. Bir tane ürünün bedelini geri ödemediler hala. Güvendiğin yer dışında gerisi boş.

Truva Linux
http://www.truvalinux.org.tr
http://retromiga.blogspot.com
--------------------------------
Banana ARM Türkiye Destek Sitesi
https://www.bananapi.gen.tr
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Temmuz 31, 2024, 13:23:09 ÖS »

@muhendis @atlantis söylediğiniz gibi, hangisine baksan bi şerefsizlik var.

Bunlar kadar, hatta daha fazla bunlara istedikleri gibi at koşturmaya müsade eden tepedekiler suçlu.. Ülke iyice vahşi batıya dönüyor..

Oğuzhan
Uzman

There's no place like 127.0.0.1

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Temmuz 31, 2024, 14:13:42 ÖS »

Ben bir şey alırken ilk amazon'a bakıyorum, pahalı da olsa oradan alıyorum.

Bu tarz sitelerin farklı satıcılara sahip ürünlerine "mecbur kalmadıkça" bulaşmıyorum.

Bir anı;

Gopro aldım amazondan. Amazon satıcısından.

Ürünü 3. gün update ederken ekranda update takılı kaldı. Ben de hard power off yaptım.

Bir açtım ön kamera çalışmıyor.

Amazona yazdım. Dedim böyle böyle ama ben alalı 3 gün olduğu için tamir istemiyorum değişim istiyorum.

Amazon değişim yapmadıklarını, iade alacaklarını ve sonrasında tekrar yeni ürün siparişi girebileceğimi söyledi.

İşime geldi. iade ettim. Param iade geldi.

Sipariş gireceğim bir baktım ürün 9000 liraysa zam gelmiş 10000 olmuş.

tekrar yazdım amazona. Dedim böyle böyle şu an yerine koyamıyorum vs.

Hiç sorun değil. Siz alın yeni ürünü. Sonra bize yazın aradaki farkı size hediye çeki olarak tanımlayalım.

Yaptım ve 1000 lira hediye çeki olarak tanımlandı bana.

Hizmet budur

Amiga 500/500+/1200/4000
Commodore 64
Atari 1040STe/Falcon 030/Jaguar/2600
Roland MT-32 Rev.A&B/SC-88
Sony PS 1-2-3-4-5/PSP/PVM 9"/TV 9"/TV 11"
Sega SMS2FR/MD1FR/MD1JP/MD2/Saturn/Dreamcast/GG
Nintendo NES/SNES/DMG/GBC/GBP/GBA/GBASP
onursapci
Uzman

80 leri yaşamamış , yaşamamıştır.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Temmuz 31, 2024, 14:19:40 ÖS »

Bugün bana masa sandalye takımı geldi metal idefixten. İlk defa alışveriş yapmıştım herhalde ellerindeki kötü ürünleri firmalardan topluyorlar ucuza satıyorlar yani aracılık ediyorlar daha doğrusu. 48 dakika rehin aldım müşteri temsilcisini. Bununla alakalı bankaların ortak sistemi ve bankada üst düzey yönetici arkadaşlarıma pos cihazlarinin iptali konusunda destek istedim şimdi. Tamamen üçkağıtçı bir firma herhalde birisinin aklına geldi de kurdu. Biz satıcılarla görüşelim ellerinizdeki sorunlu ürünleri ucuzdan alalım müşterilere yamuk yumuk ürünler satalım şeklinde ama prosedürde bir yanlış görünmüyor. Kılıfına uydurma söz konusu. Tabii Ben bununla ilgili boş durur muyum gerekli üst düzey yazışmaları yaptırıyorum arkadaşlara banka genel müdürü yardımcıları dahil pos cihazlarının iptali konusunda firmaya uyarı göndermek için elden geleni yapacağım . Maksat aldığım ürünle alakalı değil Ben çöpe atarım onu ama bundan sonrası için böyle genç çalışanları alet edip müşteri temsilcisi yapıp yetkili benim dedirtmeleri ve işin içinden sıyrılacaklarını sanmamaları için uğraşacağım
« Son Düzenleme: Temmuz 31, 2024, 15:06:07 ÖS Gönderen: onursapci » Logged

C64 ve A500 gerisi teferruat
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Temmuz 31, 2024, 17:14:35 ÖS »

@onursapci eline emeğine sağlık.
Canlarına oku Kahkaha

onursapci
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Temmuz 31, 2024, 18:25:19 ÖS »

Canlarına oku Kahkaha

Kahkaha çoktan başladı işlemler kredi kayıt bürosundaki tanıdığıma yazdım kontak verecek bana. bir de birkaç tane arkadaşımdan fikir aldım bankacı üst düzey bitireceğim onları cengiz demiri uzmeyeceklerdi  Kahkaha

muhendis
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Temmuz 31, 2024, 18:35:48 ÖS »

@muhendis @atlantis söylediğiniz gibi, hangisine baksan bi şerefsizlik var.

Bunlar kadar, hatta daha fazla bunlara istedikleri gibi at koşturmaya müsade eden tepedekiler suçlu.. Ülke iyice vahşi batıya dönüyor..

dönüyor döndü bile gücü gücü yetene adamlar umursamıyor laf dinlemiyor şikayet ediyorsun cimere geri dönüş yapılıyor ama cevap yeterli ve tatmin edici olmuyor onlardan yana oluyorlar buda çok can sıkıyor yani durum al birini vur ötekine değişen birşey yok bence
« Son Düzenleme: Temmuz 31, 2024, 18:59:28 ÖS Gönderen: muhendis » Logged
Najaz
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Temmuz 31, 2024, 20:57:00 ÖS »

Idefix, Turkuvaz Medya Grubu bünyesinde bir şirket. Turkuvaz Medya Grubu'nun başında ise, Tayyib Erdoğan'ın damadı olan Berat Albayrak'ın ağabeyi Serhat Albayrak var. Berat Albayrak, uzun yıllar bu grupta CEO olarak görev yaptı.

Diyeceğim odur ki, öyle araya tanıdık falan sokup "işlerini bitireceğim" denilecek bir yapı değil bunlar Kahkaha

Konuya dönecek olursak. Ödemesini kredi kartı ile yaptığınız ancak size teslim edilmeyen mal veya ifa edilmeyen hizmetler için, bankanıza harcama itirazı dilekçesi (chargeback) ulaştırın. Bankanız gerekli sorgulamaları yaptıktan sonra ödediğiniz ücretin iadesini sağlayacaktır.

Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Temmuz 31, 2024, 21:01:54 ÖS »

Kahkaha

Canlarına oku Kahkaha

Kahkaha çoktan başladı işlemler kredi kayıt bürosundaki tanıdığıma yazdım kontak verecek bana. bir de birkaç tane arkadaşımdan fikir aldım bankacı üst düzey bitireceğim onları cengiz demiri uzmeyeceklerdi  Kahkaha

Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Temmuz 31, 2024, 21:03:26 ÖS »

Bilgilendirme için teşekkürler

O işlemi başlayatım.

Idefix, Turkuvaz Medya Grubu bünyesinde bir şirket. Turkuvaz Medya Grubu'nun başında ise, Tayyib Erdoğan'ın damadı olan Berat Albayrak'ın ağabeyi Serhat Albayrak var. Berat Albayrak, uzun yıllar bu grupta CEO olarak görev yaptı.

Diyeceğim odur ki, öyle araya tanıdık falan sokup "işlerini bitireceğim" denilecek bir yapı değil bunlar Kahkaha

Konuya dönecek olursak. Ödemesini kredi kartı ile yaptığınız ancak size teslim edilmeyen mal veya ifa edilmeyen hizmetler için, bankanıza harcama itirazı dilekçesi (chargeback) ulaştırın. Bankanız gerekli sorgulamaları yaptıktan sonra ödediğiniz ücretin iadesini sağlayacaktır.

onursapci
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Temmuz 31, 2024, 21:29:27 ÖS »

Oo sen bizi tanımıyorsun bizim yüksek yerlerde tanıdıklarımız var teyzem 6. katta oturuyor  Kahkaha
« Son Düzenleme: Temmuz 31, 2024, 22:24:49 ÖS Gönderen: onursapci » Logged

muhendis
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Ağustos 01, 2024, 11:46:22 ÖÖ »

başlık bence hepsine dikkat olmalıydı al birini vur ötekine şaka gibiler tam bir trajik komedi örneği Kahkaha
utezer
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Ağustos 04, 2024, 15:51:07 ÖS »

Oo sen bizi tanımıyorsun bizim yüksek yerlerde tanıdıklarımız var teyzem 6. katta oturuyor  Kahkaha

bende suan icin 8. kattayim yardimci olayim 1. kata dusmeden  Kahkaha

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: