Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetBu PTT neden bu kadar yavaş ?
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Bu PTT neden bu kadar yavaş ?  (Okunma Sayısı 3513 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
muhendis
Ziyaretçi
« : Ağustos 08, 2024, 10:07:13 ÖÖ »

ptt kargo gene zırvalamaya başladı şişli istanbuldan ümraniyei istanbula ürünü teslim etmedi bu 6 ıncı gün yuh diyorum başka birşey demiyorum
haydar_abi
Uzman

İlla ki Amiga

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ağustos 08, 2024, 11:35:45 ÖÖ »

Eleman az imiş. Valla ben sonunda dağıtım merzine gelmiş bir türlü eveg elemeyen paketleri merkezden aldım.

Amiga fanatiği.... 
Amigalıktan çıkmış Amigalar....

Amiga 1200 + Vampire V1200
LG 24MA53 TVMonitör
Amiga 500 Plus +TerribleFire030 64MB+16 GB CF
Amiga 2000
Amiga 500 + 1MB Çip + 9.5 mb FastRAM + Internal GOTEK + 4GB CF HDD
2 Casper M989A Monitor
Commodore64
merty
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Ağustos 08, 2024, 11:38:57 ÖÖ »

ofisteki kopekten korktugu icin benim ofise gelmiyor ptt kargo. hep adreste bulunamadı yapıyor . ptt'den alıyoruz.. sikayet ettim bakalım ne olacak.

Ital of Freezers / Digital Corruption / Saints / Iris

retired Amiga Scene Superstar & sysop of legendary Amiga BBS Needful Things

Now a International Music Producer & DJ
120+ records worldwide | hosting a weekly show on RADIO FG 93.8

https://instagram.com/mertyucel
https://mertyucel.com
muhendis
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Ağustos 08, 2024, 12:25:19 ÖS »

Eleman az imiş. Valla ben sonunda dağıtım merzine gelmiş bir türlü eveg elemeyen paketleri merkezden aldım.
,

haydar abi aynı haltı bana yaptılar özür maili atmışlar yok acemi de yok bilmiyorda adam kapıyı bile çalmadı gitti ptt ye bıraktı allahtan 5 adım ptt gittim aldım küfür ede ede
segaa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ağustos 08, 2024, 12:50:40 ÖS »

Yeni bir şey değil ki yıllardır olan ve bir türlü çözülemeyen bir şey. Adrese getirip getirmemeleri tamamen kafalarına göre bir durum, eğer o günkü dağıtımda yoğunluk yoksa şans eseri eve adrese getiriyorlar ama yoğunluk varsa yetiştiremedikleri için hiç adrese falan uğramadan şubeye boşaltıp gidiyorlar.  Kahkaha

Özellikle İstanbul da çok sıkıntı bu durum, diğer şehirlerdeki arkadaşların çoğu sorun yaşmadığını söylüyorlar, oralarda nufüs az olduğu için ve trafik sıkıntısı istanbul kadar kanser olmadığı için adrese getiriyorlar demek ki.

muhendis
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Ağustos 08, 2024, 14:02:10 ÖS »

Gene aynı şey oldu biraz önce bıktım usandim
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ağustos 08, 2024, 21:16:43 ÖS »

Bende daha yenilerde PTT ile yine sorun yaşadım.

Cuma günü sabah geldi. Dedim bugün olmazsa Cumartesi getirirler. Cumartesi yok Pazartesi yok.
Salı  günü müşteri hizmetlerini aradım. Dedim Cuma günü geldi, hala kargoda hareket yok.
Kontrol ediyorum dedi. Bir bir buçuk dakika civarı sonrası. 15:24 de dağıtım listesine eklenmiş dedi.
Saate baktım 15:24..
Tesadüf o ki tam müşteri hizmetleri kontrol edecekken. Bilecik'teki eleman listeye eklemiş.. Kahkaha
Resmen komedi bunlar. Ya aradı müşteri hizmetleri, bu pakete işlem yapın diye.
Ya da kendisi yaptı işlemi. Sonrada arayıp şu paketi dağıtılacakların arasına ekleyin dedi.
Eminim; aramasam, Çarşamba da geçerdi Perşembe de geçerdi..

Bir keresinde de 15 gün yada daha fazla paketimi bekletmişlerdi.
Kayınpderin sağlık sorunları yüzünden kargo aklımdan çıkmıştı.
Bir gün aklıma geldi, bakayım dedim. PTT şubede bekliyor. Salaklar geri de göndermemişler.
Aradım hepsiburadayı. İptal etmek istiyorum. Hemen iptal yaptılar.
Ertesi günde ptt paketi eve getirdi.
Aradım Hepsiburadayı,  dedim iade almıştım paketi getirdiler.
Onlarda, sorun değil ürün sizde kalsın.. Kahkaha

muhendis
Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : Ağustos 09, 2024, 02:45:04 ÖÖ »

bakalım bu seferde getirmesse harbiden  yakalayıp bi temiz dövüem herifi yeter ya bu ne rezilliktir evdeyim ne kapıyı çalıyor ne telefon ediyor bu terbiyeizliktir anlamadım gitti bu ne şımarıklıktır para alıyor PTT babasının hayrına tasımıyor rahmetli kemal sunalın dediği gibi eşşoğlu eşşek
« Son Düzenleme: Ağustos 09, 2024, 02:50:34 ÖÖ Gönderen: muhendis » Logged
16bit_lover
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Ağustos 12, 2024, 11:05:28 ÖÖ »

Bende de şöyle olmuştu.Zil çaldı balkona çıktım.Ptt kargocusu kargonuz var aşağı gelin dedi.O sırada arabasının arkasına arabalar dizilmişti.Aşağı inince kimse yoktu.Dedim heralde park yeri arıyor.15 dk bekledim,kimse gelmedi.Not falanda bırakmamış.Cuma günüydü.Paketi pazartesi ptt şubesine giderek aldım.
Evime kadar gelen,beni balkondan aşağıya çağıran işgüzar yüzünden 2 günüm gitti ve şubeye gittiğim için ekstra vaktimi harcadım.

muhendis
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : Ağustos 12, 2024, 11:42:20 ÖÖ »

ben bunların kasitli yapıldıgını tamamen iç sorunlarını müşterilerine yansıttıklarını ve umurları olmadığını düşünüyorum yazık o kadar para veriyorz malesef hizmet alamıyoruz
fort_apocalypse
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Ağustos 13, 2024, 16:55:25 ÖS »

https://www.ptt.gov.tr/haberler/ptt-asden-emekli-vatandaslara-ozel-kargo-indirimi-30d155297e454b53a9ae3133f61e9b7e

muhendis
Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : Ağustos 13, 2024, 16:59:58 ÖS »

Emekliyiz ama birşey gördüğüğümüz yok çok şükür bakacaz artıkın
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Ağustos 13, 2024, 23:10:38 ÖS »

https://emekliler.gov.tr/
Buraya e devletle giriş yapıp. Sanırım profildeki kartın barkodu okutularak, kampanyaya dahil işyerlerinde indirim alınabiliyor.
Ana sayfada, her ilde anlaşılan işyerlerinin listesi var 

muhendis
Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : Ağustos 14, 2024, 09:58:26 ÖÖ »

Teşekkür ederim @cengiz demir
SHARKHONN
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Ağustos 29, 2024, 12:45:55 ÖS »

4 gün oldu halen kargom bana ulaşmış degil iki gündür de dağıtıma çıkarılmış gözüküyor bakalım ne zaman getitecekler.Kargo sultanbeyli den bağcılara gelecek birde anlamıyorum neden bu kadar yavaş çalışıyorlar.Yurtiçi kargo Sakarya'dan İstanbul'a 1 günde getirdi diğer kargo firimalarından neleri eksik acaba.
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: