Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: GameStick konsol pil sorunu.  (Okunma Sayısı 3055 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
onair234
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« : Ağustos 19, 2024, 23:41:30 ÖS »

Arkadaşlar internetten GameStick isimli konsolu aldım. Konsolda problem yok herşey çok güzel ama kontrolcüye taktığım piller 1 günde bitiyor. Sadece 1-2 saat oynuyorum 1 günde. Kullandığım pil Energized AA küçük piller. Acaba kontrolcüde mi bir problem olabilir? Ya da kullandığım piller mi kötü? Beni bir aydınlatabilir misiniz bu konuda? Bir de konsolu prize bağlamak istiyorum ama televizyon çok büyük olduğu için USB kablosu prize uzanmıyor. Acaba uzun menzilli (3 m) uzatma USB kabloyu nerden bulabilirim?
« Son Düzenleme: Ağustos 19, 2024, 23:43:30 ÖS Gönderen: onair234 » Logged
segaa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ağustos 20, 2024, 01:31:02 ÖÖ »

Pil konusunu bilemiyorum farklı bir pil deneyebilirsin, belkide almış olduğun pillerin raf ömrü bitmiştir bu yüzden kısa sürede bitiyordur, başka yerden başka bir marka pil alıp deneyebilirsin, sonuç değişmez ise kontrolcüye lityum pil modu yapılabilir veya şarj edilebilir mah değeri yüksek küçük piller var onlardan da alabilirsin.

uzatma kablosu için https://www.trendyol.com/alfais/usb-disi-erkek-uzatma-kablosu-3-metre-usb-uzatici-ara-kablosu-p-66999820?srsltid=AfmBOoq_Di3AcVBCRC4zE09GTeuWztBiRIvjRTstGUBjeJrDl1xSqxuZ

onair234
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ağustos 20, 2024, 04:59:43 ÖÖ »

Teşekkürler hocam
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: