Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetGenel Kategori / Genel Sohbet forum bölümü hakkında görüşleriniz?
Anket
Soru: Genel Kategori / Genel Sohbet forum bölümü hakkında görüşleriniz?
Genel Sohbet forum bölümü olmamalı.
Genel Sohbet forum bölümü olmalı
Adı "Retro Hakkında Genel Sohbet" olarak değişmeli.
Fikrim yok.
Bu anket gereksiz, çöpe taşınmalı.
Diğer. (Lütfen yazınız)

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Genel Kategori / Genel Sohbet forum bölümü hakkında görüşleriniz?  (Okunma Sayısı 3550 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Exu
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Ağustos 27, 2024, 19:08:08 ÖS »

Genel sohbet forumu olmalı ama din, siyaset, futbol toplumsal olaylar vb konular konuşulmamalı, bunlar dışında eski diziler, filmler, oyunlar, bilim, eski ve yeni teknolojiler projeler retroya dair her türlü şeyler konuşabilmeliyiz bence.
+1

Bir kadının tepesini attıracak kadar çok RETRO EŞYA barındırabiliyorsan ve hala evliysen, O zaman kralsın...
AmigaEsref
Genel Yönetici

love is where you find it.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Ağustos 27, 2024, 21:26:19 ÖS »

Genel Sohbet tabiki de olmalı.

Ama Kuralları da göz ardı etmemeli. Kurallara uyulsa sistem düzgün bence

"Genel Sohbet" konularının anasayfaya düşmemesi de bir seçenek olabilir. İsteyen kendisi girer, konuşur, tartışır; istemeyenlerin de önüne düşmemiş olur.

bu seçenek zaten mevcut. Ayarlardan bu kapatılabiliyor. Ekte fotoda verdim nasıl olacağını.

Oğuzhan teşekkürler. Bu baya yararlı olacaktır arkadaşlar için. Ben genel sohbeti kendi adıma çok yararlı bulmuyorum O yüzden takipten kaldırdım. Forum kullanıcıları zaten kalması yönünde beyanda bulunmuş benim gibi takip etmek istemeyenlerde takibi kaldırır olur biter

AMIGA 500 | GOTEK | 1 MB RAM | 1.3 ROM | Pi Zero HDMI
AMIGA 1200 | 8GB CF | 3.2 ROM | TF1230 Turbo Kart | HDMI-520
COMMODORE 64 | IRQHack64 | KissCart64 | 64K CUPCAKE-CART | Pi 1541 | 1084 S
'Cause I'm CRT., I'm retro | CRT, and I'll win the fight | CRT, I'm a power load | CRT, watch me shine
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: