Benimkisi tamamen nostaljik sebeplerden dolayi. Aradigimiz herseyi csdb.dk (The C64 Scene Database) bulabiliyoruz fakat yerli gruplarin
release ettigi surumler yok yada cok kisitli sayida. Mesela en basiti Turrican 1 Zombie Boys surumu ile bana gore efsane Bronx intro'lu Turrican 2 ortalikta yok.
Bu iki surumu benim arsivden bulup kurtardim ve
attachment olarak ekledim. Ayrica az bilinen (tahminimce) Joker Crew, Mafia Guys, Assasins gibi gruplarin da
release'lerini tekrar gormeyi isterim. Paket oyun kasetlerinde denk geliyordum vakti zamaninda...
Haydi herkes arsivlerini karistirsin, yerli gruplari tarihin tozlu sayfalarina gomulmekten kurtaralim.
Benim arsivde birkac CLIQUE oyunlari da olacak vakit buldukca buradan paylasmayi dusunuyorum. Hayrina birileri GoogleDrive benzeri bir ortam hazirlasa da orada cok daha organize bir sekilde bir paylasim da fena olmaz.
Siftah benden.
2025.02.28
-Final Fight/Clique eklendi.Simdi bazilari diyecek ki, bu zaten ahan da burada var:
https://csdb.dk/release/?id=56056Var da ordaki benim tabirimle "fake". O disk imaji zamaninda (sene 1991 miydi neydi...) 'bilgisayrcidan' diskete cektirip aldigimizdakinden farkli. Oyun ayni, clique ayni olabilir fakat disk'in
directory'si nedense ayni degil.
Firsat buldukca yeni eklemeler ile devam edecegim insallah. Hayirli Ramazanlar herkese!