Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Yargıç Dredd  (Okunma Sayısı 2556 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Judge_Dredd
Üye
**

I never broke the law!!! I AM THE LAW!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Şubat 20, 2025, 09:26:41 ÖÖ »

Hoş geldin Dredd

Hoş bulduk Bazak

I never broke the law!!!
  I AM THE LAW!
onursapci
Uzman

80 leri yaşamamış , yaşamamıştır.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Şubat 20, 2025, 09:33:42 ÖÖ »

Merhabalar . Açık sözlüsünüz ama acik acik isminizi dahi söylememişsiniz . Yaşınız bile belli aralıklarla kalmış , o da açık değil .Sistemdeki bilgileriniz de doğru girilmemiş . Bizim bilmediğimiz bizden farklı bir özelliğiniz mi var ki açık sade bilgilerinizi sakladiniz. Daha doğrusu kendinizi sadece gameboy severek tanıttığınizi mi düşündünüz ?Size hitap ederken "Sayın yargıç" diye hitap etmeyelim Benim de biraz sözlerim açıktır Tekrar hoş geldiniz.

Sakin ol şampiyon Kahkaha Sevilen adamlardansın. Başlıklarını da çok seviyorum hepsine katılım yapacağım.

Bilgilerimi düzenledim.

Yer durumu çok gezdiğimden karışık. iş ve ailevi sebeplerle 4 şehir arasında git gellerim oluyor. Hiç yaşamama rağmen aslen istanbulluyum ama 7 göbek

Böyle konustururlar yargıçı  Kahkaha ortak bir noktamız 7 göbek istanbulluyum ben de

C64 ve A500 gerisi teferruat
Judge_Dredd
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Şubat 20, 2025, 09:38:23 ÖÖ »

Merhabalar . Açık sözlüsünüz ama acik acik isminizi dahi söylememişsiniz . Yaşınız bile belli aralıklarla kalmış , o da açık değil .Sistemdeki bilgileriniz de doğru girilmemiş . Bizim bilmediğimiz bizden farklı bir özelliğiniz mi var ki açık sade bilgilerinizi sakladiniz. Daha doğrusu kendinizi sadece gameboy severek tanıttığınizi mi düşündünüz ?Size hitap ederken "Sayın yargıç" diye hitap etmeyelim Benim de biraz sözlerim açıktır Tekrar hoş geldiniz.

Sakin ol şampiyon Kahkaha Sevilen adamlardansın. Başlıklarını da çok seviyorum hepsine katılım yapacağım.

Bilgilerimi düzenledim.

Yer durumu çok gezdiğimden karışık. iş ve ailevi sebeplerle 4 şehir arasında git gellerim oluyor. Hiç yaşamama rağmen aslen istanbulluyum ama 7 göbek

Böyle konustururlar yargıçı  Kahkaha ortak bir noktamız 7 göbek istanbulluyum ben de

Kahkaha Hem istanbulda yaşayıp hem istanbullu olarak sen daha nadirsin benden

I never broke the law!!!
  I AM THE LAW!
AmigaEsref
Genel Yönetici

love is where you find it.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Şubat 20, 2025, 14:44:03 ÖS »

Hoşgeldiniz Forumumuz aslında canlı belki biraz uyku döneminde. Pandemi döneminde hepimiz evlerimizde kısılı kalmıştık. Enerjimizi forumda rahatça harcıyorduk. Şuan (yani en azından ben) dışarda iş koşturma peşindeyim. Forumumuzun dinamikleri yüksek bence heran forum tekrar bir volkan gibi patlayabilir alev alabilir ve enerjisini açığa çıkarabilir. Herkese sevgilerimle bu arada Kahkaha

AMIGA 500 | GOTEK | 1 MB RAM | 1.3 ROM | Pi Zero HDMI
AMIGA 1200 | 8GB CF | 3.2 ROM | TF1230 Turbo Kart | HDMI-520
COMMODORE 64 | IRQHack64 | KissCart64 | 64K CUPCAKE-CART | Pi 1541 | 1084 S
'Cause I'm CRT., I'm retro | CRT, and I'll win the fight | CRT, I'm a power load | CRT, watch me shine
sertacarslan
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Şubat 20, 2025, 16:46:05 ÖS »

Hoşgeldiniz, iyi forumlar.

Sinclair ZX Spectrum 128k +2 -> PC
feuer
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Şubat 20, 2025, 17:14:29 ÖS »

Hoşgeldiniz.
unay
Üye
**

Amstrad CPC sever

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Şubat 20, 2025, 17:44:11 ÖS »

Nikinizden anlaşılan geçmişten geldiniz herhalde? Biz de geçmişteniz. Hoş geldiniz.
Judge_Dredd
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Şubat 21, 2025, 16:30:46 ÖS »

Hoşgeldiniz Forumumuz aslında canlı belki biraz uyku döneminde. Pandemi döneminde hepimiz evlerimizde kısılı kalmıştık. Enerjimizi forumda rahatça harcıyorduk. Şuan (yani en azından ben) dışarda iş koşturma peşindeyim. Forumumuzun dinamikleri yüksek bence heran forum tekrar bir volkan gibi patlayabilir alev alabilir ve enerjisini açığa çıkarabilir. Herkese sevgilerimle bu arada Kahkaha

Kolay gelsin. Hoş buldum.

Hoşgeldiniz, iyi forumlar.

teşekkürler

Hoşgeldiniz.

teşekkürler

Nikinizden anlaşılan geçmişten geldiniz herhalde? Biz de geçmişteniz. Hoş geldiniz.

Budur Aradığım lezzet Amstrad hiç deneyimim olmadı ama şu renkli tuşları (mavi kırmızı) hep cezbetmiştir.

I never broke the law!!!
  I AM THE LAW!
cidocego
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Şubat 23, 2025, 17:26:32 ÖS »

Forumumuza hoş geldiniz

RoborG
-Commodore PC10-III, 12" Monochrome Monitör,5.25 360 KB FDD
-P3 450 CPU, 128MB SD-Ram,80GB HDD, 32X Creative infra, 5,25" Audicom-727 PC Kasetçalar
segaa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Şubat 23, 2025, 21:41:59 ÖS »

Hoş geldiniz, evet forum şu son dönemlerinde biraz sakin, sessiz gibi görünüyor, retroya olan ilgi mi azaldı, retroya mı doyduk yoksa işimiz başımızdan mı aşkı bilşmiyorum.

yavuzg abimiz çoktandır foruma uğramıyor paylaşım yapmıyor sebebi nedir bilmiyorum, cengiz ermiş hocamız vardı o da bu aralar forumla ilgili değil, gerçi youtube kanalında da pek aktif değil, nerde bu eskiler anlamadım. 

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: