Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetDiscord Windows 95 ve NT 3.1'e kadar port edildi.
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Discord Windows 95 ve NT 3.1'e kadar port edildi.  (Okunma Sayısı 2099 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oğuzhan
Genel Yönetici

There's no place like 127.0.0.1

Üyelik Bilgileri
« : Haziran 22, 2025, 11:29:05 ÖÖ »

https://hackaday.com/2025/06/17/how-discord-was-ported-to-windows-95-and-nt-3-1/

Amiga 500/500+/1200/4000
Commodore 64
Atari 1040STe/Falcon 030/Jaguar/2600
Roland MT-32 Rev.A&B/SC-88
Sony PS 1-2-3-4-5/PSP/PVM 9"/TV 9"/TV 11"
Sega SMS2FR/MD1FR/MD1JP/MD2/Saturn/Dreamcast/GG
Nintendo NES/SNES/DMG/GBC/GBP/GBA/GBASP
Tengrist
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Eylül 11, 2025, 02:13:27 ÖÖ »

Denemek istedim geçenlerde, sürekli internet hatası verip verip durdu. Sonradan hatırladım ki Discord yasaklı olduğu için bağlanamıyorum. Windows XP/9x için de VPN çözümü olmadığından çalışmadı. Bir gün üniversite interneti ile denemek gerek.
Oğuzhan
Genel Yönetici

There's no place like 127.0.0.1

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Eylül 11, 2025, 08:35:06 ÖÖ »

Coğrafya kaderdir

Amiga 500/500+/1200/4000
Commodore 64
Atari 1040STe/Falcon 030/Jaguar/2600
Roland MT-32 Rev.A&B/SC-88
Sony PS 1-2-3-4-5/PSP/PVM 9"/TV 9"/TV 11"
Sega SMS2FR/MD1FR/MD1JP/MD2/Saturn/Dreamcast/GG
Nintendo NES/SNES/DMG/GBC/GBP/GBA/GBASP
appiah4
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Eylül 11, 2025, 09:48:25 ÖÖ »

Denemek istedim geçenlerde, sürekli internet hatası verip verip durdu. Sonradan hatırladım ki Discord yasaklı olduğu için bağlanamıyorum. Windows XP/9x için de VPN çözümü olmadığından çalışmadı. Bir gün üniversite interneti ile denemek gerek.

VPN'i bilgisayarın bağlı olduğu router'a kurarak çözebilirsiniz.

Retronautics: Retro bilgisayar, donanım ve proje galerim.
MeG
Deneyimli

Super Kahraman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Eylül 11, 2025, 09:49:26 ÖÖ »

dnsforge.de DNS'leri ile VPN'e gerek kalmadan erişebilirsiniz. Hatta ev kullanıcısı iseniz, modemin DHCP seçeneklerinde dağıtılan DNS olarak girerseniz; ev ağınızdaki tüm cihazlar bu tarz saçma yasaklamalardan etkilenmez. Ayrıca bu servisin en güzel yanı bir çok reklam sunucusunu da engelleyerek, herhangi bir adblocker kullanmadan daha az reklamlı bir web deneyimi sağlamasıdır.
appiah4
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Eylül 11, 2025, 10:24:02 ÖÖ »

dnsforge.de DNS'leri ile VPN'e gerek kalmadan erişebilirsiniz. Hatta ev kullanıcısı iseniz, modemin DHCP seçeneklerinde dağıtılan DNS olarak girerseniz; ev ağınızdaki tüm cihazlar bu tarz saçma yasaklamalardan etkilenmez. Ayrıca bu servisin en güzel yanı bir çok reklam sunucusunu da engelleyerek, herhangi bir adblocker kullanmadan daha az reklamlı bir web deneyimi sağlamasıdır.

DNSForge'a güvenmektense bir Raspberry Zero W alıp piHole kurmak sureti ile bütün bu işleri internet trafiği bilginizi başkası ile paylaşmadan da yapabilirsiniz

Retronautics: Retro bilgisayar, donanım ve proje galerim.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: