Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: mmc floppy  (Okunma Sayısı 4674 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
EMREZ
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 25, 2008, 14:07:20 ÖS »

Arkadaşlar mmc floppy üzerinde çalışmalarım devam ediyor uygun mikrochip bulamadığım için kodları farklı farklı mikrochiplerde derlerken karşılaştığım sorunları fransadan bir arkadaşın yardımı ile çözdüm, şimdi protatip lcd ye görüntü vermiyor bir yerde bir kod hatası var sanırım veya devrede bir hata yaptım ama çözülmek üzere, bitirince güzel türkçe arayüzlü bir mmc kart ile çalışan floppymiz olacak. yazılımı microcip i çok iyi bilen birisinden destek alarak ve netten bulduğumuz bir çok kaynak kodu kullanarak anlayacağımız şekilde derliyoruz. yazılımcı ayazılımcı arkadaş proteus üzerinde devreyi tamamlamak üzere..
« Son Düzenleme: Mayıs 25, 2008, 14:09:28 ÖS Gönderen: EMREZ » Logged

this is amiga speaking.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Mayıs 26, 2008, 11:26:00 ÖÖ »

Selamlar Emrez,

kolay gelsin...Güzel ve faydalı bir proje... Yalnız bu tür projelerde karşılaşılacak birçok sorun var. Bunları aşmak için hem Amiga'yı çok iyi bilmek, hem donanım, hem de yazılım yönünün sağlam olması gerekiyor. Başkalarından elde edeceğin bilgi ve destekle ürünü çıkartman pek kolay olmayacaktır...Umarım başarılı olursun. Sdiskemul'un şemaları ortada, ama en önemli kısım olan yazılım kısmını dağıtmıyorlar..Bunun dışında ADF desteğinide yapamamışlar...Kısacası oldukça zor bir proje olduğunu düşünüyorum... Başarılar dilerim.

EMREZ
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mayıs 27, 2008, 14:47:58 ÖS »

dediğine katılıyorum biraz zor olacak yazılım desteğini yapan arkadaş amiga hakkında bilgili değil yoksa yazılımı süper biliyor.

this is amiga speaking.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: