'witchdoktor: Hoşgeldin aramıza. Sen de manyaksın desene'
Hoşbulduk... Aynen;) maynaklık böyle birşeyse, ömür boyu böyle kalmak istiyorum:)
'Leon: Senden GG üzerinden bir dolu ürün aldim. Atari Paddle'in kutusunu hala acip deneyemedim. Bunun
disinda, bir siparisimle hediye olarak gönderdigin Coleco kartuslardaki ticari zekayi da takdir etmedim degil.'
Leon dostum kullanıcı adını söylersen, bir databasemize bakalım ; ) Ona göre hoşuna gidenleri yollayım hemencik.. Coleco hediyemdir. Ticari zekam aslında iyi değil, iyi olsa bu kadar borcum olmazdı : )
'Alp Yener: Amigart'a haksızlık ediyorsun ama...; )'
Haklısın ama biz bitti sanmıştık.. Meğer bomba gibi duruyormuş.
'kuzgun: Merhaba İlker, bu tip siteler sayesinde hem güzel dostluklar kurulabiliyor hem de insanlar eksiklerini
giderebiliyor. Listeni de sabırsızlıkla bekliyorum. Bağlantılarımız devam etsin, saygılar'
Hocam saygılar. Evet aynı dönemde aynı şeyleri yapmış, geçmişi gururla anan kişilerin buluşması, tanışması güzel bir duydu. Ayrıca 8 hazirandaki karting turnuvamızı bitirelim. Ondan sonra tek işim elimdeki 20 küsür koliyi eritmek olacak. Merak etme.
Arkadaşlar bu arada Ankara'da ki arkadaşlara sesleniyorum. Pazar günü büyük bir turnuva düzenliyoruz. AYAK TAKIMI 5.Karting Organizasyonu. Tüm dostları turnuvamıza katılmaya ya da izlemeye davet ediyorum. Hatta hepiniz buralarda olsanız Amiga-Commodore-XBOX hediyeli turnuva bile yaparız ileride
Kendinize iyi bakın. Bundan sonraki günlerde daha çok takip edeceğim sitemizi.