SELAM
acemi bir pc sahibi olarak sormak istedigim sorular var
soru 1:masaüstünde 15-20 tane program olmasına ragmen birşey koyacagım zaman masaüstüne masaüstü dolu uyarısı veriyor neden bunu nasıl engellerim yegenin bilgisayarı benimkinin 4 te biri kapasitede olmasına ragmen masaüstü silme dolu onda böyle birşey olmuyor neden?
soru 2:ikide 1 ekranda hurpdate.exe izninizi istiyor diye birşey çıkıyo bu nedir kapat yapıyorum izin versem ne olur vermesem ne olur artısı eksisi nedir?
soru 3:mame emulatörde soulcalibur,mortal combat gibi oyunlar listede olmasına ragmen ya hiç çalışmıyor yada sorunlu çalışıyor nedem.
soru 4:mamde bir oyun vardı 2 tane punkçu adam bölüm sonunda kola makinesini yumruklayıp kola içiyorlardı bu oyunun orjinal adını bilen varmı.
soru 5:yegenim bana need for speed hot pursuıt ve birkaç oyun verdi
bunlar sıkıştırılmış dosya ınstall yapıyorum uygulamayla beraber 5 dosyası var dosyalar install oluyor aç kaydet çıkıyor kaydet yapıyorum sadece 2.rar dosyasını masaüstüne kopyalıyor oyun açmıyor nerede yanlış yapıyorum oyun nasıl yüklenir biri anlatsın.
bugün en az 5 pcsi olan arkadaşıma sordum işyerinde kimse anlatmadıgı gibi birde benlen dalga geçtiler bende tetris var onu vereyim onu oyna gibilerinden peh...

soru 6:vista starter işletim sisteminde null modem kablo ve xm kablo çalışırmı
şayet çalışmaz ise pcye birde windows 98 yüklersem birşey olurmu yada yüklenirmi
vista+windows 98
soru 7:bu arada malum alışveriş sitesinde satışlar bayagı düştü farkındamısınız
bundan 5 ay önce gittigidiyorun araştırma şirketinin yapmış oldugu toplantıya benide davet etmişlerdi fikirlerimi dikkate almadıkları belli oluyor.
gerçi bana üstüne verdikleri 50 ytl daha çok ilgilendirdi

neyse biri beni aydınlatsın zira zifiri karanlıktayım bu konularda