selam, commander64...
rom un yeniyse direkt goruyor, ben amigakitten 3.1 rom aldim. yada rom eskiyse elinde IDE buffer varsa yine goruyor.ben bendeki a600 un icine hem yeni 3.1 rom aldim hemde IDE-Buffer ... cdfs direkt destekliyor.
sitedeki arladaslar ellerinden geldigi kadar bana yardimci olmuslardi.HD tanitmayla ilgili kisaca olay su,
1- Rom un 3.1 den dusukse 3gb ustunu gosteremiyorsun.
2- workbench disketlerinde installer 3.0 yada 3.1 icinde HD toolkit diye bir ikon gorceksin bunu calistir. takili olan diski sana gorecektir. buyuk olasilikla dusuk olculu gorecek ornek olarak 128mb falan diyecek.
3- Bundan sonrasi icin Amiga uzerinde rom dusukse bir halt edemiyorsun. hemen pc ye donup, winuae ile diski gosteriyrosun bir guzel partition lara ayirip amiga formati atiyorsun. misss gibi oluyor
4- sonra ayni diski amigaya geri takiyorsun. installer 3.0 yada 3.1 icinde HD SETUP diye bir ikon goreceksin onu calistir. next next next...

. sonra rom un 3.1 ise OS3.1 i install et, yok eski rom sa 2.05 in workbench disketini direkt olarak HD icine kopyala,
5- artik amigan floppy okumaksizin workbench uzerinden acilir halde.
Hayirli olsun.
Kisisel not : sana tavsiyem IDE-Buffer ve 3.1 rom satin al . ortalama ikisinin fiyati amigakit.com dan 50 euro falan yapiyor.amigan daha tam istedigin gibi calisiyor.

.
Bende su anda bir a600 apollo turbo kart pesindeyim. uzerinde 4mb ram falan var, cocuk cok para istiyor, kafam bozulursa yurtdisindan getirecegim.
sorun yasarsan yaz yine, elimden gelen birsey varsa yaparim.