Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Zombi  (Okunma Sayısı 4764 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
zombi
Ziyaretçi
« : Ekim 10, 2006, 13:31:35 ÖS »

Commodore maceram ilkokul yıllarıma dayanır. İlk bilgisayarım Commodore 64 ile tanışmam net hatırlamıyorum ama 1990 senesi olsa gerek. Sahaflardan Commodore dergisi toplayarak geçen dört yılın ardından 94 senesinde A600 ile Amiga camiasına girdim.

98'de ise üniversiteye başlamamla beraber Amiga'yı rafa kaldırmıştım. 2000 yılında Amigart ve emulasyonla tanışmamla Amiga sevdası nüksetti. Eski makinamızı kurduk. Ufak tamiratlar, alış veriş filan derken Amigacılarla tanıştık dostlar edindikçe bir kolleksiyon merakı da başladı. Şu anda elimde 3'ü Amiga 7 klasik makinam var. Yavaş yavaş arızalarını gidermeye, kapasitelerini arttırmaya, onları daha kullanışlı hale getirmeye çalışıyorum.

2005'in son çeyreğinde amiga.gen.tr'nin kapanmasının ardından, amiga.web.tr'yi açtım. Elimden geldiği kadarıyla, Amiga Dökümentasyon Projesi başta olmak üzere, Türkçe dökümanları ve yazılımları online olarak erişilir tutmayı amaçlıyorum.

Eksikliğini hisstettiğimden dolayı Winuae Türkiye sayfasını da açtım. Tasarımı bana ait olmasına rağmen, güncellemeleri bir gönüllüye devretmeyi düşünüyordum ama kimseyi bulamayınca şu an o siteyle de ben ilgileniyorum.

Son olarak lakabımın nereden geldiğini merak eden varsa. Zombi'nin herhangi bir anlamı yok. Ek$i sözlüğe üye olurken aklıma geliveren bir isimdi, forumlarda kullandığım isim olarak üstüme kaldı.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Ekim 19, 2006, 23:34:09 ÖS »

Amiga.web.tr ve winuae Turkiye sayfalarındaki çalışmalarınızdan dolayı sizi tebrik ederiz.

katkınız için teşekkürler..

MagicAmiga
Deneyimli

O n L y A m i g A

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Aralık 17, 2006, 02:46:49 ÖÖ »

gönül bagıyla AMİGAya.... :)emeklerinden dolayı teşekkürler..

A 500 HD8+ GVP
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: