Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trAmigaAmiga Genel1. geleneksel sensible soccer turnuvası (Uefa ve mathman ın katkılarıyla)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: 1. geleneksel sensible soccer turnuvası (Uefa ve mathman ın katkılarıyla)  (Okunma Sayısı 8543 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dustandbones
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« : Kasım 25, 2008, 00:26:21 ÖÖ »

Bantladığımız High Dense Disketler, kimisi yana gitmeyen kimisinin ateş tuşu çalışmayan COBRA joysticklerimiz... Aman bir sakatlık yapma diye amiga okşanıyor içindeki ek 512 kb ek ram şımartılıyordu. Herşey hazırdı. Hava futbol kokuyordu.

Belki yeşil çim sahamız yoktu ama en az o kadar değerli yeşil xcopy sıfırlarımız ve boiinnggg sesimiz.

Dünyayı vuran ekonomik krizin ardından kemer sıkma kararı alan Uefa sensible soccer turnuvası için bir çekiliş düzenlemekten geri kalmadı. Heyecan doruktaydı. "şeker gibi kura" "biz bu gruptan çıkarız" nidaları havada uçuşmaktaydı.

Herkes çakal gibi "abi ben 10 senedir oynamıyorum zaten kesin yenersin beni" diyor ama halbuki evde gizlice idman yapıp geliyordu. Aramızda gözlerini bağlayıp gol atabilen insanlar vardı.

ve kötü joystiği kim alacak ı tespit için yapılan taş kağıt makas tan sonra turnuva...

Guru meditation suz tamamlanan bir müsabakalar ve final kurası

VE ŞAMPİYON (YANİ BEN )

Mathmandan rica edilerek kargolatırılan disketler, null modem kablolarıyla yapılamayan transferler, kırılan joystickler ve  şampionun suratındaki sırıtış... hepsine değdi, önümüzdeki maçlara bakacağız..
[/size]
« Son Düzenleme: Kasım 25, 2008, 00:30:50 ÖÖ Gönderen: dustandbones » Logged
tabu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Kasım 25, 2008, 07:38:03 ÖÖ »

Videonun devamıda olsa güzel olurmuş

Halen commodore ve amiga servisi...4000 cyberstormppc 604e\233mhz\060\66mhz\cybervision3D+A2000 gvp 040 combo\egs spectrum24+A3000 030\IV24\Retina z3+A1000+CD32+A600 2mb ram\4 gb hdd+CDTV+\pegasos2\spectrum heatsink\much more.
Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Kasım 25, 2008, 09:28:28 ÖÖ »

Tebrikler dostum.
Daha nice turnavalara
kurzon
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Kasım 25, 2008, 10:12:10 ÖÖ »

ortam buram buram doksanlar kokuyor yalnız. mobilyalar olsun, gençler olsun, gençlerin ellerindeki coystikler olsun, televizyonun altındaki örtü olsun.

tebrik ediyor, başarılarızın devamını diliyoruz. +rep
Alpyre
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Kasım 25, 2008, 10:26:22 ÖÖ »

Kurayı yapmak için bol miktarda süpriz yumurta yenmiş. Kahkaha
Tebrikler arkadaşlar izlerken çok eğlendim... keşke ben de orada olsaydım dedirtti valla.

Alper
Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Kasım 25, 2008, 11:25:35 ÖÖ »

hahaha süper... katılım da fazlasıyla yeterli.. 7dx'de bile bu kadar katılımcı olmuyor yahu

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Kasım 25, 2008, 13:59:22 ÖS »

Çok güzel bir organizasyon olmuş Tebrikler.

gaddar
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Kasım 25, 2008, 16:25:30 ÖS »

inanılmaz güzel:)
Çok güldüm, 2009'a değil de sanki 1995'e giriyoruz:)
max.damage
Deneyimli

Hell is other people.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Kasım 25, 2008, 19:24:49 ÖS »

Yav ,ben amiga bulacam,donanim bulacam,oyun bulacam derdinden dolayi isin eglencesini unutanlardanim.Azicik bant,azicik amiga,azicik cobra,bol miktarda keyif.Imrendim acikcasi.

Bu kadar mi ?
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: